Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
agabe
addikt
A shutter hangot nem tudom, majd kipróbálom később (bár akinek már fennvan és próbálta szintén tud esetleg gyorsabban reagálni)
A sebességnövekedés érzékelhető. A weblapok gördülékenyebbek pl.
Én rootoltam, és használok még memoria optimalizáló scriptet is ami pluszban segít azon, hogy ne legyen akadás (azért ritkán tapasztaltam így is)más hiányt nem tapasztaltam (qik -et is visszatelepítettem, bár eddig senki ismerősöm nem használja
)
Sound alive működik. Amire sokan panaszkodnak, hogy nincs High Bass (vagy nemtom hogy hívják) bekapcsolási lehetőség, az csak akkor van, ha a külső hangszórókat használod, mert gondolom védik azokat valamennyire az új firmware-bem, de fülhallgatóval az is választható, és ha nagyon akarod akkor user módban bármilyen beállítást engedélyez (ugyanolyat is mint a high bass), szóval az működik rendesen.Nekem az egyetlen hiányom, hogy (ez a 2.2.2 -esnél sem volt meg természetesen), hogy főzött rom nem található a kütyühöz, pedig az ext4 -es filerendszer ezen is dobna még a folyamatosság szempontjából.
Ja és én egy G70XXKPF kódú gingerbreadet hasznáok amit Odinnal tettem fel, de csak annyi a tapasztalt különbség eddig (azon kívül, hogy magyarul sem tud) , hogy ebben a listák végén-elején, meg a weboldakal végén-szélén a kép tovább húzható és visszarugózik, nem pedig csak elkezd kékülni az alja. Nekem ez a funkció jobban bejön, ezért a Kies-sel telepíthető verziót nem használtam sokáig.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Cooler Master MM720 RGB Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Glorious Gaming Model O Wired Bolti ár:15k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Cooler Master MM712 RGB Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- Dell G3 gamer laptop i5-9300H 16GB DDR4 NVIDIA GTX1650 Windows 11 Excellent akkumulátor gamer laptop
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851, 100% Akksi
- Egyedi ékszerdobozka
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
)