Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mr K

őstag

válasz agabe #438 üzenetére

Kipróbáltam, kb. ötször olyan gyorsan írok meg (ékezethelyesen, T9-cel) egy SMS-nyi szöveget a (buta) mobilomon, mint ezen a kütyün. :) (A "gyári" layouton nincsenek ékezetes betűk, pont ma töltöttem le a MultiLing nevű csodát, amiben a betűk közé ugyan bevarázsolták a tíz szám billentyűt, de ékezetes karakterből csak három fér fel, a többit egy almenüből kell előszedni -- hát ezzel se vagyok kisegítve. A prediktív szövegbevitel meg használhatatlan. (Ami a lesajnált buta telefonon tökéletesen használható - hogy itt miért nem lehet megcsinálni?)

Ha már szövegbevitel, találós kérdés: Vegyünk egy kereső ablakot, mondjuk a YouTube alkalmazásban (az gondolom mindenkinek fent van), írjunk be egy jó hosszú kifejezést, mondjuk "Electric Light Orchestra Don't Bring Me Down", indítsuk a keresést. Ezek után keressünk újra úgy, hogy a fentit kiegészítjük azzal, hogy "official video". Hogyan tudjuk ezt megtenni anélkül, hogy begépelnénk az egészet még egyszer?

#422: Tudtommal az Androidban alapból nincsen benne a home képernyő elforgathatósága, gondolom azt a Samsung rakta bele a gyári 2.2.2-be. A 2.3.5-be meg már nem rakta bele -- hogy ezt az idő rövidsége indokolta (a 2.3.5 viszonylag friss, bár már van 2.3.7 is), vagy az, hogy utólagos (pénzt nem termelő) szoftver frissítésbe már inkább nem öl bele semmilyen plusz erőforrást, vagy az, hogy a Google végre a sarkára állt, és egységesíteni szándékozik az Androidot (a 4-es (ICS) verzióban minden gyárilag feltett cucc kötelezően uninstallálható), nem tudom.

Új hozzászólás Aktív témák