Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

válasz  kerekfej

üzenetére kerekfej

üzenetéreTudom, hogy semmi sem elég jó nekem  , de az earpiece névvel az ábrán az előlapon lévő (a kijelző feletti) hangszórót illetik (telefonáláshoz), multifunction jack névvel pedig a micro USB csatlakozót. Az a luk, ahová a gyári headset csatlakozik, headset jack névre hallgat a manuál szerint, ami az én értelmezésemben nem feltétlen utal arra, hogy oda fülhallgatót lehetne dugni. A Wikipediás TRS cikken már túl vagyok, az sem állít explicite olyat, hogy a TRRS és TRS csatlakozók generálisan csereszabatosak lennének. , de az earpiece névvel az ábrán az előlapon lévő (a kijelző feletti) hangszórót illetik (telefonáláshoz), multifunction jack névvel pedig a micro USB csatlakozót. Az a luk, ahová a gyári headset csatlakozik, headset jack névre hallgat a manuál szerint, ami az én értelmezésemben nem feltétlen utal arra, hogy oda fülhallgatót lehetne dugni. A Wikipediás TRS cikken már túl vagyok, az sem állít explicite olyat, hogy a TRRS és TRS csatlakozók generálisan csereszabatosak lennének.A maradék cikk érdekes, és bár ez sem állítja explicite amiről itt szó van, olyan szempontból biztató, hogy a csatlakozó elég sok abúzúst elvisel. Az internetes fórumokból inkább az jön le, hogy a cserebere elég sok buktatóval jár, pl. a RIM meg a samsung headsetjei nem összecserélhetők. És éppenséggel az SGS-sel kapcsolatban panaszkodtak, hogy nem igazán szabványos (pont a cikkben tárgyalt video kimenet miatt(?)). Mindenesetre hajlok rá, hogy feláldozom a készüléket, és kipróbálom. (Bár speciel mp3 lejátszónak praktikusabbnak tűnik az iaudio: kisebb, és jobban bírja a leejtéseket az eddigi tapasztalatok szerint...) 
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- EA Sports WRC '23
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Resident Evil Requiem - Ami eddig történt
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

, de az earpiece névvel az ábrán az előlapon lévő (a kijelző feletti) hangszórót illetik (telefonáláshoz), multifunction jack névvel pedig a micro USB csatlakozót. Az a luk, ahová a gyári headset csatlakozik, headset jack névre hallgat a manuál szerint, ami az én értelmezésemben nem feltétlen utal arra, hogy oda fülhallgatót lehetne dugni. A Wikipediás TRS cikken már túl vagyok, az sem állít explicite olyat, hogy a TRRS és TRS csatlakozók generálisan csereszabatosak lennének.
 , de az earpiece névvel az ábrán az előlapon lévő (a kijelző feletti) hangszórót illetik (telefonáláshoz), multifunction jack névvel pedig a micro USB csatlakozót. Az a luk, ahová a gyári headset csatlakozik, headset jack névre hallgat a manuál szerint, ami az én értelmezésemben nem feltétlen utal arra, hogy oda fülhallgatót lehetne dugni. A Wikipediás TRS cikken már túl vagyok, az sem állít explicite olyat, hogy a TRRS és TRS csatlakozók generálisan csereszabatosak lennének.