Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Trump vagy Harris
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy SIII Mini [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ronin79
addikt
válasz SteveBeard #8200 üzenetére
A gyári mellett a chromeot használom, egyiknél sem tapasztaltam gondot a görgetéssel. Akksi az merült piszkosan tegnap, de ma már egész jól bírja, csak le kell tiltani a helymeghatározást. A kamerából hiányzik a mentés sd karira opció, meg a mai frissítéssel még néhol angol a beállítás meg ami még nem tetszik az adatvédelem ha engedélyezve van nem lehet eltüntetni az ikont az állapotsorból.
A meglepetés, hogy a játékok viszont akadásmentesen mennek, végre
Most először nem dobtam ki 20 perc után, majd a napokban elválik mennyire lesz hosszú életűApk Multi a main downloadra klikk a tetején és tölti.
-
ronin79
addikt
válasz SteveBeard #8202 üzenetére
-
takessz
senior tag
Üdv bekukantok ide mert van a családba ilyen telefon!!
Apple iPhone 14 256GB Midnight Black iOS 17.6.1 | Apple Watch Series 4 Nike Edition | PlayStation 5 825 GB "Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
Borjuragu1
csendes tag
válasz szunyi777 #8197 üzenetére
Nagyon köszönöm a segítséget. De megint hangsúlyozom, hogy nem az igo val van gondom. Nem vagyok rest utánna nézni a dolgoknak. A gondom még mindig az hogy nem tudom àthelyezni a progikat a memora. Idöközben rootolva lett a telo de még most sem sikerül. Ugy látom én vagyok hozzá sötét. Vagy valamit nagyon nem jol csinálok. Ezért kértem a segitségeteket hogy egy kicsit homályosítsatok fel. Az app mgrIII fájl áthelyezö ezt irja ki.
A készülék nem rendelkezkezik valodi elsödleges külső tároloval, vagy az elsödleges külső tároló csak emulálva van. Az áthelyezés memoria kártyára funkció nem müködik ezen az eszközön. -
ronin79
addikt
válasz szekfizsolt #8209 üzenetére
CM11, nemsokára gépközelben leszek és felteszem a linkeket.
[ Szerkesztve ]
-
szunyi777
őstag
válasz Borjuragu1 #8210 üzenetére
Nem tudom, hogy milyen aklalmazásokat szeretnél áthélyezni.
A belső tárhely több mint 4Gb, igy ahhoz, hogy az megteljen igen sok alkalmazásnak kell legyen a készüléken!
Ilyen 10-20-50 mb-os alklamazásokkal kár bajlódni, jó az a belső tárhelyen, gyorsabb a a készülék.
Ha meg áthelyezed, akkor legalább Class 6 vagy 10 Micro SD ajánlott, hogy ne fogja a telót!
FolderMount [ROOT] ezzel komlett mappákat tudsz mountolni az SD-re.
Lásd nagyobb játékok Adat ill. Obb Mappái, file-ok..GL to SD(root) ez meg kifejezetten nagyobb játékok Adatait mountolja az SD-re.
Anno a készülékemen volt 6-7 játék ami ~12 gb ot foglalt az SD-n, és hibátlanul futottak Class 10-es Sd-kártyán.Link2SD kipróbálhatod ezt is, de Én nem használtam. És esetleg AppMgr III (App 2 SD) .
Ha sikerült a root, működniük kell!
Javaslom Neked, ha még nem tetted meg készits nandroid mentést az egész készülékről Recovery-ben, és mentsd el az EFS particiót is (Összefoglalóban megtalálod)![ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
ronin79
addikt
Nem igazán értem mi a problémád, összefoglalóban magyarul van leírva minden Van 4,65 Gb belső tárhely, ezen baromi sok alkalmazás elfér. Játékok, gps, stb. pedig futnak külső sd-ről Folder Mount vagy GL to SD használatával. Mindkető szerepel az összefoglalóban elég nyitott szemmel olvasni
-
palotacity
csendes tag
Sziasztok!
A telónkra 1 vagy 2 év garancia van?Tudja valaki?
Én 1-et olvastam de azt nagyon keveslem!Létezik? -
xenom0rph
őstag
-
BuricsJ
tag
válasz palotacity #8214 üzenetére
Ha gyártói garanciával vetted, akkor 24 hónap.
Ha beregisztráltad a MySamsung oldalon, akkor +2 hónapot kaptál még hozzá, azaz 26 hónap.Ha esetleg nem "hivatalos" forrásból, talán valamilyen web-s boltban vásároltad (tisztelet és elnézést a kivételekért), akkor elképzelhető, hogy csak 12 hónap bolti garanciát kaptál mellé.
[ Szerkesztve ]
Józsi
-
retesz147
addikt
-
nagyúr
Szerintem kézenfekvő a megoldás: átteszed a 3 gigás igo könyvtárat az ext sd-re, az így nyert 3 gigát pedig felhasználhatod programtelepítésre, mindezt root és külön program nélkül. 3 gigára meg aztán tényleg ráfér a fél play áruház...
szunyi777: Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Borjuragu1
csendes tag
-
ronin79
addikt
válasz szekfizsolt #8218 üzenetére
CM11-Custom-AromaGApps és a full magyarítás.
-
ronin79
addikt
válasz szekfizsolt #8223 üzenetére
NM :-)
-
ronin79
addikt
GApps-ba beletettem de nincs telepítve. Egyelőre megvagyok minden modul nélkül. Tapasztalatom majdnem minden rendszermódosítás 1ghz bugot eredményez, pl. Viper4android driver telepítés után kell egy reboot és meg is van az 1ghz bug de még egy újraindítás orvosolja. Úgyhogy kipróbálhatod nyugodtan, max. 2x fog kelleni újraindítani a telót és jó ha ott figyel a cpu spy hogy le tudd ellenőrizni. Helymeghatározást meg érdemes letiltani minden alkalmazásnál, mert piszkosul eszi az akkut.
-
szekfizsolt
senior tag
Boldog Új Évet Nektek!
Régebbi értékeléseim: http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
Zoja™
őstag
válasz szekfizsolt #8232 üzenetére
Disznó visít,
petárda robban,
részeg feje a padlón koppan.
Róka család a WC-ben,
Lagzi Lajcsi a TV-ben.
Több rímet ide nem vágok,
Boldog Új Évet Kívánok!!![ Szerkesztve ]
-
ronin79
addikt
Sikerekben és romokban gazdag Boldog Új Évet minden fórumozónak
[ Szerkesztve ]
-
palotacity
csendes tag
válasz szekfizsolt #8218 üzenetére
A héten még nem rendetlenkedett!Még...
Nem majd a jövő héten viszem.De köszönöm az érdeklődést! -
palotacity
csendes tag
Boldog Új Évet Minden Kedves Fórumozónak!!!!
-
tomasz8814
csendes tag
http://maclaw.pl/2013/12/31/release-carbon-4-4-2-s3-mini/ ez milyen lehet?
-
szekfizsolt
senior tag
válasz tomasz8814 #8241 üzenetére
Szerintem nagyon még nincs róla tapasztalat, én is szemeztem vele...
-
xenom0rph
őstag
-
palotacity
csendes tag
Na kár volt elszólnom magam!
Kikapcsolt! :-( -
szekfizsolt
senior tag
válasz palotacity #8245 üzenetére
Tudom, hogy talán butaság, de nem lehet, hogy valamiért túlmelegszik? Vagy az kizárt? Elméletileg okostelefonoknál is, ha túl van hajtva és olyan a hőmérséklet, akkor túlmelegszik és kikapcsol a készülék. Persze ez pont télen érdekes lenne, de hátha olyan környezetben vagy...
[ Szerkesztve ]
-
ronin79
addikt
válasz szekfizsolt #8246 üzenetére
Gyors kérdés: Beállítások - biztonság - üzenet korlát nálad is FC?
-
ronin79
addikt
válasz szekfizsolt #8248 üzenetére
Köszi, most próbáltam az eredeti (magyarítatlant) azzal is fc úgyhogy ezek szerint nem én csesztem el valamit a magyarítás alatt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó topic
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- BestBuy topik
- Autós topik
- Mozilla Firefox
- Apple notebookok
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest