Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy SIII Mini [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rerebere
tag
válasz SteveBeard #1285 üzenetére
Ugyanaz a jelenség nálam is. De ráadásul nem is az a méret. Elsőnek azt hittem, rosszat raktak a csomagba, de mikor a másodikat is kibontottam, akkor jöttem rá, hogy de, ez ilyen..
Most ezzel [link] szemezek. De megvárnék valakit akinek van tapasztalata, mert nem rendelnék megint vakon most már. -
rerebere
tag
válasz SteveBeard #1285 üzenetére
Ma végülis megvettem [ezt] a fóliát , mert pont találtam útközben. Majdnem teljesen befedi az egész üveget, és profin körbe van vágva, és ami a legfontosabb ez nem jön fel a széleinél. Szóval profi. Ajánlani tudom.
-
trobi28
addikt
válasz SteveBeard #1523 üzenetére
Bocs hogy bele szólok de igen,lecseréli ha az első hozzászólásban lévővel csinálod.És tudtommal nincs is más módszer
Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
kengyel
nagyúr
válasz SteveBeard #1527 üzenetére
Pontosan 628 MB-kibontva a root rar fájl I8190XXALK6_I8190XEFALK1_HOME_ ezt kapod.
trobi28 kolléga jól írta
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
nagyúr
válasz SteveBeard #1676 üzenetére
IPhone sem - ha ez számít.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
boken
senior tag
válasz SteveBeard #1826 üzenetére
Szia december 20 óta rootolt a telóm , olvasd el az első oldalt.
[ Szerkesztve ]
Tanulj, tinó, ökör lesz belőled!
-
boken
senior tag
válasz SteveBeard #1828 üzenetére
Közép táj
:-)
Igen romot cserél valamelyest közben, de tökéletesen működik.[ Szerkesztve ]
-
Mzombi
aktív tag
válasz SteveBeard #2002 üzenetére
jah, nem néztem sry..
Vélemények? Volt már vkinek hasonló (nyilván más telefonokra...), megbíznátok egy ilyenben? -
nagyúr
válasz SteveBeard #2258 üzenetére
Köszi a tippet, frenetikus!
-
retesz147
addikt
válasz SteveBeard #2258 üzenetére
nekem mikor elkezdene ébreszteni, elsötétül a kijelző...és 5 sec múlva kiírja, hogy az Óra leállt...és se kép se hang
Xiaomi 13 eu dev...
-
nagyúr
válasz SteveBeard #2438 üzenetére
Mondtam...
-
Atish19
őstag
válasz SteveBeard #2438 üzenetére
Root nélkül ez a max ami elérhető. Javítsatok ki ha tévedek
-
kengyel
nagyúr
válasz SteveBeard #2612 üzenetére
Most reggel frissítettem a T. s telefonomat 4.1.2-re Wifin. Idáig tökéletes működés.
kengyel
-
kengyel
nagyúr
válasz SteveBeard #2614 üzenetére
Nem maradt a vízcsobogás. Tett a programok közé egy play zene alkalmazást és ennyi. Aksiban idáig változást nem vettem észre. Szerintem gyorsabb lett egy kicsit,és gördülékenyebb. Én csináltam vele képeket és mintha jobb lenne egy kicsit. Az a lényeg hogy mi is szolgáltatós telefonok megkaptuk. Én speciel erről anno lemondtam
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
_voodoo_
tag
válasz SteveBeard #2868 üzenetére
Pedig nekem tuti ott volt, munkatársam telenorosán most is ott figyel...sőt, az s3 4.1.2-ben is ott van...
-
_voodoo_
tag
válasz SteveBeard #2870 üzenetére
Nekem egyedül akkor jelenik meg ha fektetett nézetben kijelölök egy képet.
Arra gondolok még esetleg hogy nem a frissítéssel tűnt el, hanem amikor először küldtem bt-on vagy wifi direct-en képet, akkor a megosztás gomb mellé betette a bt vagy wifi direct gombot, és onnantól nincs ott a törlés gomb, talán... -
kengyel
nagyúr
válasz SteveBeard #3703 üzenetére
De igen csak kellene egy érthető magyar leírással ötvözni Mert így sokan nem fogják érteni
kengyel
-
nagyúr
válasz SteveBeard #4695 üzenetére
Téma összefoglalóból.
-
kengyel
nagyúr
-
kengyel
nagyúr
válasz SteveBeard #4699 üzenetére
Ez meg hogy lehet A gyereknél a 4.1.2-re ráfrissítettem a napokban kijött impulzus 23 MB update.t ,és tök király lett tőle. Aksiidő is növekedett egy kicsit. Ezt a frissítést rátetted ?
(#4700) Mzombi
Mi is várjuk már a "nagy" testvérnél a 4.2 frissítést. Ki tudja mikor adják ki rá. Reménykedjünk hogy minél hamarabb Azért némi változást fog hozni, csak szerintem nem akkorát amit várunk.
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
kengyel
nagyúr
válasz SteveBeard #4704 üzenetére
Nem tudom elég érdekes jelenség. Esetleg a frissítés után nem csináltál egy gyári visszaállítást ? Mert még nem késő, és egy dobást megérne . Főleg mielőtt a 4.1.1 akarnád felrakni. Mert gondolom azért kellett .
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
kengyel
nagyúr
válasz SteveBeard #4706 üzenetére
Tudom hogy sok mentéssel , beállításokkal jár, de van amikor tényleg segít. Egy próbát megér ,és ha nem segített akkor már variálhatod kedvedre. Én is teljesen a gyári állapotban szeretem használni ,nem szoktam romokat cserélgetni rajta. Nálam is van gond a naggyal , a hívott fél nem akar egy idő után hallani én viszont hallom őt. Na most csináltam egy visszaállítást , és ugyan azzal a személlyel ma többször is beszéltem és idáig nem tapasztaltam. Hogy most ez oldotta meg ,nem állítom de lehet köze van hozzá
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
Bélaaaa
őstag
válasz SteveBeard #5033 üzenetére
Triangle Away (Play-en megtalálod)
[ Szerkesztve ]
Vasvellával nem lehet szí'vát asza'ni!
-
szunyi777
őstag
válasz SteveBeard #5033 üzenetére
A TriangleAway-el!!
Ez reseteli, és visszaállitja a cusom counter-t (letöltési módban is megtudsz nézni) eredeti állapotra, de ha szervizbe szeretnéd vinni akkor kell eredeti recovery és firmware...
Gondolom erre gondoltál.....Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
szunyi777
őstag
válasz SteveBeard #5036 üzenetére
Olvasd el fent a Téma összefoglalót!
Ott találsz irást a firmware frissitésre...Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
szunyi777
őstag
válasz SteveBeard #5043 üzenetére
Fentebb olvastam valahol, hogy a pit file és a dll nem is kell....És csak azt az egy-et kell flash-elni...
Használd a gyorskeresést fentebb, és keress rá, vagy várj 1 kicsit hátha kapsz választ.
Sajna Én nem használom az odin-t, csak CWM és Custom romok-at![ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
szunyi777
őstag
válasz SteveBeard #5046 üzenetére
Nem biztos, de azt hiszem, hogy elötte törölni kell az adatokat, vagy factory reset, stb....
Ilyesmit olvastam valahol, de járj utána...takjoe Gondolom Reboot volt? Vagy telepisd újra..
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
szunyi777
őstag
válasz SteveBeard #5049 üzenetére
Igen, akkor wipe-olt mindent előtte!!!
Ilyen kellene Nekem is, néha jól jönne cwm-hez...
Nem tudsz valami okosságot?
Főzőtt rommal nem vergődsz, hamár igy cserélgeted a rendszert?takjoe A PC-re gondoltam, hogy indisd újra, és a kiest telepisd újra a PC-n...
Hátha valami beugrik...
Nemtudom, hogy szoktad-e frissiteni az xp-t?! Az is lehet, hogy fontos...[ Szerkesztve ]
-
boken
senior tag
válasz SteveBeard #5146 üzenetére
Jövőhéten hétfőn otthon leszek át nézem és próbálok rendet vágni benne
Köszi mindkettőtöknek és nyugodtan írjátok meg ha valamit szeretnétek még látni benne,megpróbálom összerakni.
-
nagyúr
válasz SteveBeard #5180 üzenetére
Dehogy a tied, te! Hanem a Samsung IME.
Mit csinálsz, hogy ennyit alszol, tán újszülött van a házban?[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz SteveBeard #5268 üzenetére
Milyen SD kártyád van?
-
nagyúr
válasz SteveBeard #5268 üzenetére
-
szs760
csendes tag
válasz SteveBeard #5524 üzenetére
hello!
Az aroma telepitőben külön ki lehet választani a hivás rögzitést,szerintem rakd újra. -
xenom0rph
őstag
válasz SteveBeard #5775 üzenetére
Fentebb írtam nekem szunyi777 kollega. :
-cwm, install zip from external/internal sd
-utána wipe data, wipe cache,dalvik cache
-reboothalahala
-
szunyi777
őstag
válasz SteveBeard #5832 üzenetére
Nekem is az a cwm van! A Power +hangerő fel+home gomb 5mp ig nyomod, akkor nem jön elő?
Ha a telefon bol elő tudod hozni, akkor működik a cwm... igy jónak kell legyen a 3gombos belépés is!
Nem vetted észre valamikor a cwm ben,hogy rákérdez hogy szeretnéd e a gyári recoveryt vissza?
Ezt akkor szokta kérdezni, ha cwmben re pótolni akarsz...[ Szerkesztve ]
-
szunyi777
őstag
válasz SteveBeard #5834 üzenetére
Nincs esetleg olyan nandroid mentesed,amiben még jó volt a Cwm?! Azt kellene visszatenni...
-
szunyi777
őstag
válasz SteveBeard #6631 üzenetére
A 0-ás mappában vannak az előző rom adatai, saját adataid.. Ha onnan kimásoltad a gyökérbe, és működik akkor igen törölheted.
Én annó egy az egyben felülirtam a 0-ás mappa tartalmát a belső tárhelyével, és semmi gondom nem volt..
És nem árt a progiknál is ellenőrizni az elérési útvonalakat.
Mivel a 4.2.2 mountolja a rendszert... Ezért zavaró dolog egy kicsit.. De ha pl.:cm10.1 ről váltasz AOKP-re ilyen gondok nincsenek...
Ha jól tudom,, a dmod v6 is más nevet használ a belső tárhelynek...Hanz Az érdekes... Filekezelővel látod a TB mappát az sd-n? nem szinkronizáltad fel a google drive-ra?
[ Szerkesztve ]
-
szunyi777
őstag
válasz SteveBeard #6839 üzenetére
Itt tudod letölteni a Maclaw 4.2.2 romokat...
Nem gondoltam, hogy nem találálható meg ....
Sokszor kilinkeltem visszább az elérési oldalt..
Éppen tegnap is 2013-09-30 19:35:09[ Szerkesztve ]
-
harry3
őstag
válasz SteveBeard #6841 üzenetére
A RAM méretében is különbözik, szóval nem teljesen ugyan az a két telefon.
Nekem olyan volt az Advance kijelzője, mintha pixeles lett volna vagy tele lett volna pöttyökkel, furcsa volt. Gondolom ez a technológiából adódik. -
szunyi777
őstag
válasz SteveBeard #6843 üzenetére
Kiteszem direkt linknek, igy letölthető és nem kell keresgetni.
Jellybean 4.2.2 (PAC) 20131002Eddig szupi nagyon !!
Sok-sok frissitést kapott!!
De van egy meglepő és mulatságos dolog...
Maclaw szórakozott egy kicsit szerintem...
Nem Pacman a bootanimáció, pedig az aranyos !!
Meg is lepődtem rendesen, azt hittem nem sikerült a flash, pedig tiszta telepitést csináltam...
De más is jelezte, hogy CM a bootanimáció...
Maclaw ennyit válaszolt: Don’t ask me ;-)Szokott ilyeneket művelni, meg a dátumokat kavarni... Csak nagyobb galibát ne csináljon...
Nehogy Gio romot dobjon ki Mini néven ....A CM is szupi és az AOKP is, de a Pac Nekem a Best !
[ Szerkesztve ]
-
ronin79
addikt
válasz SteveBeard #7145 üzenetére
-
xenom0rph
őstag
-
xenom0rph
őstag
válasz SteveBeard #7150 üzenetére
Az biztos, hogy nekem látta (T-s kártya) ,mert még a viber engedélyt kért a névjegy olvasásra és minden bent volt .
halahala
-
ronin79
addikt
válasz SteveBeard #7150 üzenetére
Látnia kell annak is, csak neked kell beolvastatni -> személyek->menü->importálás exportálás->manage sim card contacts (itt még hiányos a magyarítás). Egyszerűbb a google fiókkal szinkronizálni, csak megadod a fiókod és automatikusan tölti is vissza névjegyzéket.
-
xenom0rph
őstag
-
xenom0rph
őstag
válasz SteveBeard #7169 üzenetére
Én se szoktam telepítés után ,és így is stabil most minden..
halahala
-
ronin79
addikt
válasz SteveBeard #7169 üzenetére
Köszi Én telepítés után sosem wipeolok csak előtte.
-
ronin79
addikt
válasz SteveBeard #7362 üzenetére
Gondolom odinos telepítéssel nincs gond, úgyhogy először a romot odinnal, utána gapps-t recoveryből majd ha a témát akarod akkor akkor azt már mint akármelyik alkalmazást filekezelővel rendszerből telepíted.
-
xenom0rph
őstag
válasz SteveBeard #7366 üzenetére
Akkor nyomj egy factory resetet a recoveryben,vagy várj.. az első boot akár 5 perces is lehet
halahala
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Horgász topik
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest