Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kenwood: Kedvenc elektromos zeneim
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- A nagy BOR topic
- Meggyi001: Kuponok....
- gerner1
-
LOGOUT
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
válasz
LoGeN90 #43152 üzenetére
Pedig de... Sokan dolgoznak építkezésen s8 párossal. Reggel 1 óra GPS, napi 2x 30 perc szünet, meló végén 2 óra GPS. Napközben okosóra folyamatosan. Persze GPS közben megy a töltés, a szünetekben is powerbankról. Egyébként nem bírná ki délután kettőig. Így is csak éppenhogy elég a töltés nap végéig.
-
w333
félisten
válasz
LoGeN90 #43152 üzenetére
Szerintem is kicsit túl van misztifikálva ez az akkus téma ... soha nem érdekelt hogy melyik telefonnak bírja az akkuja tovább, nem ez alapján veszek telefont !
Ott a vezeték nélküli töltő még a kábellel sem kell szórakozni és pár ezer Ft -ért kapható óriási kapacitású power bank, szóval ezt az akku témát én sem értem
Szerk.
Amin inkább nagyon meglepődök hogy lassan mindenki az online világban éli az életét (kicsit kezd hasonlítani a "Ready Player One" című filmhez) nagyon sokszor találkozok olyan szituációval hogy baráti társaság összejön de senki sem beszélget hanem a telefonját nyomkodja, munkahelyemen ugyan ezt tapasztalatom, sőt a múltkor egy párt láttam vacsorázni egyik éteremben és nem beszélgettek hanem egymással szemben ülve mindketten a telefonjukat nyomkodták !
Erre én azt mondom hogy sokan nem tudják helyesen kezelni az okostelefonjaikat !
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Új, bontatlan, iPhone 17 Air gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Samsung Galaxy S25 Blueblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera, erős teljesítmény 12/128 GB Új, bemutató da
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest