Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
joco96
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Galaxy S4 GT.i9505 készülékem, amin mikor megvettem, XXUEMK9 firmware verzió volt, feltettem néhány costum romot, de már szeretnék visszatérni a gyárira, de az egyfájlos romok felrakása, mind FAIL!-el végződik. Valaki tud segíteni, esetleg egy 4+1 fájlos XXUEMK9 firmwaret nem tud valaki linkelni? (nem találtam sehol)
Köszi előre is! -
joco96
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Galaxy S4 GT.i9505 készülékem, amin mikor megvettem, XXUEMK9 firmware verzió volt, feltettem néhány costum romot, de már szeretnék visszatérni a gyárira, de az egyfájlos romok felrakása, mind FAIL!-el végződik. Valaki tud segíteni, esetleg egy 4+1 fájlos XXUEMK9 firmwaret nem tud valaki linkelni? (nem találtam sehol)
Köszi előre is! -
joco96
csendes tag
Sziasztok!
GT-I9505-öt frisítettem nemrég Lollipopra, denem működött a egyáltalán a hang a telefonon, ezért fel akartam tenni egy costum rom-ot aminek telepítéséhez kellet a CWM recovery, odinnal fel is tettem,követtem az utasításokat, de nem indul el a teló, a galaxy s4-es képernyőnél megáll és ujraindúl, és a recovery mód sem megy, pedig helyesen használom a kombinációt hozzá, egyedül a Download mód müködik, próbáltam Odinnal stock romot visszarakni, de emmi nem segített eddig...
Remélem valaki tud rá megoldást, köszönöm előre is! -
joco96
csendes tag
Valaki segítsen kérlek titeket!
-
joco96
csendes tag
válasz awakening87 #56726 üzenetére
Köszönöm válaszodat!
Próbáltam kitkatet felrakni Odinnal, de az 1 fájlosakat nem engedi, minig FAIL.el végződik ha fel akarom rakni, esetleg, 4+1 fájlost nem tudnál linkelni?
Töbször is próbáltam ujra telepíteni a HOA7-es lollipop-ot, de ugyan ez a végeredmény..
Már én is utánnanáztem ennek a hangosnak, elvileg megoldható, lenne, de így, hogy nincs recovery, meg normális rendszer, nem tudom mihez kezdjek..
WanamLite rom-ot raktam, rá, avval nem működött a hang, majd feltettem a lollipopt, aval sem ment, sem a kamera, sem hang (HOA7-es) és instabil volt a rendszer, ujraindult 2 pércenként[ Szerkesztve ]
-
joco96
csendes tag
válasz awakening87 #56730 üzenetére
Az aboot.mbn-nél száll el mindíg, a +1-el a *.pit fájlra gondoltam, és warranty voidnál 0x1-van,
akkor ezek szerint a knox nem engedi feltenni a régebbi aboot.mbn-t?
Eredetileg I9505XXUEMK9-es firmware volt rajta (4.3).
Bocsi de nem nagyon értem ezt a fájl szétszedést.. hogy hogyan is működne..
Van valami ötleted? -
joco96
csendes tag
köszönöm szépen, működik a kitkat, és a recovery is, de hang még nincs..
-
joco96
csendes tag
válasz awakening87 #56748 üzenetére
XXUFNB9-OXXFNB2 ezt raktam fel, 4.4.2, modemet 2x fasheljem?
-
joco96
csendes tag
válasz awakening87 #56748 üzenetére
Kétszer flasheltem a modemet, de semmi hang..mit kezdjek vele?
[ Szerkesztve ]
-
joco96
csendes tag
válasz awakening87 #56766 üzenetére
semmilyen hang sincs, a hangerőgombok megnyomása, fagyással végződik, telefonálásnál is ez a helyzet..
Igen, ez a két fájl van a modemben.
a wi-fi megy, mobilnet is.
Próbáltam cm11-et is feltenni, meg wanamlite-ot, de egyiken sem ment a hang..[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest