Hirdetés
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
lkristóf
senior tag
Sziasztok, nagy áresésre lehet számítani, ha kapható lesz rendesen szolgáltatóknál az S5? T-Mobile -nál sajnos elég drága jelenleg. Esetleg függetlenül, hol érdemes megvenni?
-
lkristóf
senior tag
Azt szeretném kérdezni, hogy a black edition féle s4 -nek ugyebár a hátlapja ilyen bőr hatást kelt és emiatt nem e nagyobb mint a sima s4 -nek, hogy az ilyen kapható szilikon/kemény hátlapok tokok vagy minek hívják ezeket attól még rá menne e, előre is köszi.
-
lkristóf
senior tag
válasz -=Tiger=- #39882 üzenetére
Hmm, jól hangzik majd holnap megjön a telefon és meglátom. Lehet, hogy nem is rendelek hozzá, de én is szeretek vigyázni a cuccaimra, kijelzőre sem veszek egy tempered glass védőüveget hanem elég a fólia is (szerintem nem viszem túlzásba). Régi telefonomra nem raktam fóliát, bőr tokba volt horda, vigyáztam rá és az is összekarcolódott, jó hogy nem volt az Gorilla Glass, de akkor is vigyáztam rá és mégis.
-
lkristóf
senior tag
Már én is közétek tartozom, ugyan is tegnap meghozták a Black Edition S4 -et! Tökéletesen megy a telefon, még fólia is van rajta eredetileg.
-
lkristóf
senior tag
Az lenne a kérdésem, hogy mobilnet esetén csak bizonyos alkalmazások mehessenek netre azt hol tudnám bekapcsolni? Pl van a t-mobile -nak a 0.facebook ami ingyenes, de ha bekapcsolnám az adatforgalmat akkor minden próbálna kommunikálni, frissítések facebook alkalmazás stb. Szóval olyan lehetőséget keresek, ahol én mondom meg, hogy mi kommunikálhasson mobilneten keresztül és esetleg melyik alkalmazás csak wifi-n. Köszi előre is!
-
lkristóf
senior tag
Jelenleg 0 netem van a telefonhoz de ha mégis fel akarnék menni rá akkor valami 200-250 Ft -ért kapok 10 mb -ot ami elég hamar elfogyna azt vonná a következőt. Arra lennék kíváncsi, hogy ha bekapcsolom az adatforgalmat akkor ne jöjjön rögtön az sms, hogy igénybe vettem a napi szolgáltatást, mivel még csak úgymond bekapcsoltam a mobilnetet de én nem kezdeményeztem semmit úgy értve, hogy nem én mentem a netre hanem a telefon saját maga 1 alkalmazás a háttérben. Régi telefonomnál ami nem androidos volt ott be tudtam állítani, hogy amihez net kellet mit használjon wifi, vagy mobilnet (minden indításnál az alkalmazás felhozta a kapcsolódást, hogy mihez).
(#40590) zseko Köszi a választ neked is, akkor majd kipróbálom ezt a Greenify alkalmazást.
[ Szerkesztve ]
-
lkristóf
senior tag
válasz Gedeon31 #45920 üzenetére
Automatára volt állítva én csak azt láttam, hogy már le van töltve. 4.4.2 -nél nem hiszem, hogy lehet rosszabb azóta nem nagyon használtam a telefont mert filmet néztem annyi észrevétel van hirtelen, hogy felül az értesítési panelt lehúzva a Wi-Fi ikonja kissé megváltozott és a GPS helyett Hely van ott, meg felkerült rá a Gyerek mód, remélem a kijelző/készenléti idő megnő mivel ott volt a frissítésben, hogy Tökéletesítettük az eszköz energiagazdálkodását.
-
lkristóf
senior tag
válasz Gedeon31 #45932 üzenetére
Maradt ugyan úgy 4.4.2 azon belül I9505XXUGNG8
(#45937) G4ula84 Igen de úgy is írtam, hogy gyerek mód, ha rámegyek előjön, hogy telepítene még 70 megás cuccot hozzá de mivel nem használom ezért nem töltöm le, de az ikonja ott van.
-
lkristóf
senior tag
(#45946) gusthy Igen I9505 abból is a Black Edition ha számít. Lehet, hogy már május óta létezik, de nekem csak most jelzett a telefon, gondolom a legközelebbi frissítés max a Lollipop lesz amire még várhatunk.
[ Szerkesztve ]
-
lkristóf
senior tag
válasz ricsi0307 #46608 üzenetére
Ma voltam én is átvenni, hát mekkora sor volt ott hihetetlen. Először is kifogyott a sorszám kiadó gépből a szalag azt is mire sikerült szegénynek kicserélnie, aztán 37 perc várakozás után sorra kerültem. Egyes idős nénik közbe lerendeztek egy szájkaratét, hogy sorszám nélkül beelőzte egyik a másikat azt ment ott a veszekedés rendesen. Tényleg nagyon sokáig tart egy rendelést átvenni is, még személyi is... ne hogy más vegye át a névre szóló rendelésem, közbe még rám is akart sózni valami másik díjcsomagot is. Na de a lényeg, hogy tényleg nagyon jó ez a tok, az oldalsó gombokat is nagyon kényelmes megnyomni. Ennyiért bőven megérte, máshol irreálisan drága, annyit nem adnék érte.
-
lkristóf
senior tag
Heló!
A hátulja azt én kemény műanyagnak mondanám, míg az oldala az puhább, hogy könnyebben rámenjen a telefonra, de pont annyira mondható puhának amennyire kell, ilyen szilikonos keménységűnek mondanám. A képen látható, hogy a gombok nincsenek kivágva, szerintem így kényelmesebb is megnyomni, és ez tényleg fehér (a kerete megszürkés árnyalatúszürke) szóval nem átlátszó.Nekem ez előtt egy ilyen tokom volt.
[ Szerkesztve ]
-
lkristóf
senior tag
-
lkristóf
senior tag
válasz Trespa #47218 üzenetére
Szerintem egy ilyen csíptethető változattal jobban járnál ugyanis amit linkeltél arra mindig fel kell tuszkolni azt a kemény műanyag tokot ami azt jelenti, hogy ha használni szeretnéd mindig ki kell venned az aktuális tokból és átcserélni erre ami esetlegesen meg is sértheti a telefon keretét. Mindenesetre ha megjön én várom a képeket.
-
lkristóf
senior tag
válasz Winchester95 #48307 üzenetére
Ha a telefonba lévő aksi lemerült akkor előveszed a nálad lévő feltöltöttet és belerakhatod a telefonodba, majd otthon vagy ahol van lehetőség fel tudod tölteni a lemerültet és majd ha a telefonba lévő lemerül, akkor ismét cserélheted. Nem kell hozzá a telefon, hogy fel tudd tölteni az akkut.
szerk: Visszaolvasva kicsit érthetetlen amit írtam... a lényeg, hogy telefon nélkül fel tudod tölteni, így bármikor ha lemerülnél van nálad egy feltöltött akksi, de valaki csak szimplán egyet használ a másikat félrerakja.
[ Szerkesztve ]
-
lkristóf
senior tag
válasz Notalab #50546 üzenetére
Nekem black edition verzióra van felrakva lehet nem a leg tökéletesebben illeszkedik. Engem nem zavar a tetején az az 1mm elállás (látszódik kicsit a króm keret talán képről is látni), lehet kicsit bumszli de legalább megvédi.
(#50447) K Norbi Szinte egybe olvad a készülékkel, volt aki azt hitte nincs is rajta tok!
Aki nem látja, hogy tokba van az vak! Azért ne túlozzunk, ha kiveszem bármelyik tokból mindig rácsodálkozom, hogy ez a telefon ennyire de ennyire vékony. -
lkristóf
senior tag
It might be the app named "sns" - go into setting >more >app manager >all, locate sns, which has a Facebook logo icon, and try disabling. forrás
Annyi, hogy nekem nem facebook ikonja van, régebben letiltottam én is és megszűnt a probléma.
Ja látom már válaszoltak.
[ Szerkesztve ]
-
lkristóf
senior tag
válasz Eclips21 #51449 üzenetére
Igen üvegnek tűnik, de mégis hogy tudom megállapítani, hogy nem egy olcsó plexi? Na mindegy fóliánál tuti jobb, nem bizonytalanítasz el. Sokat gyártanak azért adják biztos ilyen olcsón.
(#51451) amuba Csak ez volt benne egy zacskóba rakva és még az egy pukkanós fóliába. Bár elfért volna még mellette valami ajándék is.
-
lkristóf
senior tag
válasz #61600768 #51698 üzenetére
Jó ez az alkalmazás, tetszik benne, hogy a home gombot csak egy felhúzással el tudom érni. A futó alkalmazások közötti váltásra én a Switchr - App Switcher alkalmazást ajánlom be tudod állítani, hogy melyik oldalról ha húzod az ujjad milyen formába jelenítse meg a futó alkalmazásokat. A pro verzió többet tud, én azt használom. Egy próbát megér ha valakit zavar a home gomb folyamatos nyomásával "elpazarolt idő".
-
lkristóf
senior tag
válasz bb.bocs #52198 üzenetére
Heló, talán a MobilTárca alkalmazás tud olyat, hogy nfc segítségével fizetsz. Lehet, hogy csak Telekom -osok használhatják + olyan különleges SIM kártya is kell hozzá. Még nem próbáltam mert lusta voltam elmenni SIM kártya cserére.
[ Szerkesztve ]
-
lkristóf
senior tag
Ha már így szóba jött a kamera akkor megkérdezném, hogy másnak is így működik e, hogy ha vakuval akarsz fotózni mondjuk valami közeli tárgyat és rányomsz a kijelzőre, hogy hova fókuszáljon. Akkor ugye bár elkezd világítani a telefon és beélesíti. Utána ha még egyszer rányomsz akár máshova, hogy oda élesítsen akkor is elkezd világítani de hamar abbahagyja és úgy már sötétben egyáltalán nem tud fókuszálni (homályos lesz fény hiánya miatt). Ezt úgy tudtam csak kiküszöbölni, hogy a kamera gombot nyomom folyamatosan és akkor nem jön elő ez a hiba. Remélem érthetően írtam le, ha esetleg mégse akkor szóljatok (le is videózhatom).
[ Szerkesztve ]
-
lkristóf
senior tag
válasz lkristóf #52312 üzenetére
Készítettem videót az esetről, mellékelem a 2 képet ami a videóban készült: videó
Szóval aki ráérne megnézné, hogy az övé is érintésre vakuval így exponál?
Sötétben a vaku 2. érintésre már csak rövid ideig világít, ilyen ratyi lett: [kép1]
Ugyan úgy sötétben kamera gombot nyomva tartva jól működik, jó is lett a kép: [kép2]Nem egy óriási hiba de azért mégis na ennyit nem tudnak megcsinálni egy szoftverben?
-
lkristóf
senior tag
válasz mzsolty #52565 üzenetére
Heló, kipróbáltam az alkalmazást kifejezetten tetszik, nekem is T-home Set Top Box -om van abból is az ISB2001 típusú. Pár gomb kivételével mindent be tudtam állítani, ha lenne vevőm akkor mindet megcsinálnám. Esetleg itt az enyim próbáld meg ezzel: [link], telefonról megnyitod a linket rákattintasz, hogy DOWNLOAD REMOTE és behozza az alkalmazás és ott le tudod tölteni.
-
lkristóf
senior tag
válasz K Norbi #53871 üzenetére
Ez nekem is ilyen, de csak akkor ha felemeled az asztalról és úgy volt valami nem fogadott hívás vagy sms. Szerintem a Mozdulatok és gesztusok -> Mozgás -> Inteligens jelzés csinálja.
szerk: igen kipróbáltam ez a bállítás miatt csinálja ezt a "felvillanást"
Valaki esetleg ráér és ezt megnézné? [link] esetleg lollipop alatt javították?
[ Szerkesztve ]
-
lkristóf
senior tag
válasz K Norbi #53877 üzenetére
Aha 4.4.2 OTA még nem ajánlotta fel a frissítés lehetőségét, de akkor várok az itteni véleményekre. Ennél nem lehet rosszabb szerintem.
szerk: Hogy a kérdésedre is választ adjak, a cella készenlétet szokták nézni, igaz ha repülős üzemmódba rakod a telefonodat akkor ez alapján nem tudod nézni.
[ Szerkesztve ]
-
lkristóf
senior tag
válasz motoflug #53987 üzenetére
Heló, nekem nincs dokkom de én a Set Orientation alkalmazást használom ha olyan helyzetbe akarnám fordítani a telefont amilyenbe alapból nem engedi. Pl: ilyen tartóba belerakom fejjel lefelé a telefont, hogy a kábellel közbe tudjam tölteni és az alkalmazással el tudom forgatni, mintha normál állapotba lenne a telefon. Az alkalmazás egyszerű mint a faék, talán akkor is jól jön, hogy ha el akarnám forgatni a telefont de nincs kedvem felemelni az asztalról, hogy megdöntsem.
[ Szerkesztve ]
-
lkristóf
senior tag
válasz #61600768 #54261 üzenetére
Szóval ha majd esetleg gyári visszaállítást csinálok utána majd nem tudom ismét letölteni az alkalmazást? A Flappy Bird is eltűnt a Google play -ről de ha belépek a Play játékokba akkor ott megtalálom és le tudom tölteni bármiféle hack nélkül. Lehet ez az IGO alkalmazás is megmarad az összes letöltött alkalmazások között? [kép1] [kép2]
szerk: Köszi a mentést elraktam!
[ Szerkesztve ]
-
lkristóf
senior tag
válasz Dzsana #54371 üzenetére
Tessék, jó olvasgatást.
Felhasználói kézikönyv(lollipop)
Felhasználói kézikönyv(kitkat)
Gyors útmutató
Biztonság útmutató[ Szerkesztve ]
-
lkristóf
senior tag
válasz Dzsana #54383 üzenetére
Én se vagyok nagy guru ezt találtam itt fórumon: [link] szóval ha ügyesen csinálod a dolgokat akkor nem ugrik a knox és megmarad a garanciád, ha meg ugrik a számláló akkor nem lesz többé garis a telefonod. Szóval amit én eddig tudok róla, hogy ez egy számláló ami alapból nullán áll Knox 0x0 és ha valamit próbálsz ügyeskedni pl romot cserélni rajta akkor ugrik 0x1re és elszállt a garanciád. Úgy tudom, hogy nem minden romtól meg root -tól ugrik a gari de ezt majd a szakemberek megerősítik. Előbb inkább kérdezni kell minthogy csak úgy nekiesni valaminek.
-
lkristóf
senior tag
válasz silvergod #54592 üzenetére
2 hónapja használok ebay -es üveg fóliát ~550 forintos, személy szerint sokkal jobb mint egy fólia kevésbé zsírosodik (nem kell annyit törölgetni), és eddig semmi karc nincs rajta bár nem is rakom kulcsok közé se aprópénz mellé. Jól bírja ennyiért bőven megér egy próbát. Kicsit vastagabb ~0.3 mm ami annyi, hogy a home gomb egy picit beljebb ül, engem nem zavar.
-
lkristóf
senior tag
Mostanában nem néztem de már nekem is felajánlja OTA a frissítést (független i9505 BE), ha lesz erőm majd felrakom csak a gyári visszaállítás elveszi a kedvem. A sok alkalmazást újra felrakni/beállítani.
[ Szerkesztve ]
-
lkristóf
senior tag
válasz lkristóf #54723 üzenetére
Tegnap vettem a fáradtságot és végrehajtottam az alábbi kombinációt FR -> frissít -> FR. Eddig nagyon tetszik, pörgős a rendszer (főképernyőn csak úgy szaladnak a lapok ). Tetszik, hogy mintha kicsivel nagyobbak lennének az ikonok a lapokon, most már tudok rendesen írni sd kártyára ES File Explorer -el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest