Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
cross56
senior tag
Sziasztok! Remélem jó helyre írok. Ma vettem egy s4-et és az a problémám h írtó lassan tölt a telefon... ha használom töltés közben akkor meg semmit nem tölt. Mi lehet ez?
-
cross56
senior tag
válasz Viktor0610 #34260 üzenetére
Kiprópáltam másik kábellel, ugyanazzal a töltővel de még mindig rossz...llsemmit nem töltött 5 perc alatt
-
cross56
senior tag
válasz Viktor0610 #34262 üzenetére
Holnap reklamálás lesz a t-mobilenál
-
cross56
senior tag
Nos, valóban az volt a gond a töltéssel. mert a töltőbe nem dugtam be rendesen a kábelt... Most már teljesen jól tölt, semmi gondja
-
cross56
senior tag
Milyen tokot ajánlotok S4-hez? Én ilyen gumis tokban gondolkoztam.
-
cross56
senior tag
fekete s4-re kék vagy fekete szilikon tokot vegyek?
-
cross56
senior tag
Nincs valakinek elado szilikon tokja s4-hez? Neten talaltam 500ft-ert de a kiszallitas meg 1500 es igy nekem nem eri meg
-
cross56
senior tag
Sziasztok! Ti milyen képernyővédő fóliát javasoltok S4-hez? Elég karcos lett a gyári, és cserélni kéne
-
cross56
senior tag
Hát srácok. Múltkor írtam ezt a kijelzővédő fóliás cuccot. Rendeltem a neten 3db-ot 220ft/db-ért, nem elég, hogy 2 kuka és a harmadikat is csak buborékosan sikerült felraknom (panel átka), de már most tiszta karc az egész. Azt hiszem jobban járok ha beviszem a szolgáltatóhoz és ők megcsinálják.
-
cross56
senior tag
Sziasztok. Olyan problémám lenne a telefonommal, hogy a home gomb mintha kicsit be lenne ragadva, amikor benyomom fura kattanó hangja van.
-
cross56
senior tag
Sziasztok! Tegnap megemlítettem a kattogó gombos problémámat, s írtam a telekomnak is, amire ez a válasz jött:
Kedves Krisztián! Javasoljuk, hogy a készülékkel és annak tartozékaival keress fel egy javító szervizet. A meghibásodott mobilkészülékek javítását a készülékgyártók saját javítószervizei végzik. Az üzleteinkben már nem végzünk javítást, azonban átvesszük a meghibásodott készüléket a gyártói javításra küldés céljából. Továbbá a javítás idejére a rendelkezésre álló készletekhez mérten cserekészüléket is biztosítunk. Természetesen az üzleteinken kívül a gyártók szerződött szervizei is rendelkezésedre állnak ahol közvetlenül a szakemberektől kaphatsz segítséget.
Melyik lenne ez a szerviz? T-mobile-ba nem viszem be, h majd onnan tovább küldjék. Vagy az lenne a legjobb?
[ Szerkesztve ]
-
-
cross56
senior tag
Sziasztok! Black Edition féle bőrhatású akkufedelet lehet kapni vhol?
-
cross56
senior tag
Sziasztok! Kicsit off topic amit írok de...
Már lassan egy éve meg van az S4-em, es kaptam hozzá ajándekba egy Nanushka hátlapot amit eddig még meg sem néztem.....na most úgy gondoltam itt az ideje felpróbálni a telefonra. Hát sok küszködés után valahogy felment, ám az alsó csatikba nem tudtam bepattintani, illetve rászorult és alig tudtam levenni. Másnál is volt/van ilyen probléma? -
cross56
senior tag
Sziasztok! Nem tudom titeket mennyire zavar, de engem nagyon h a telefonnak annyira csúszik a hátlapja, hogy alig tudom megtartani a kezemben.. nincs valami normális hátlap hozzá?
-
cross56
senior tag
http://www.expansys.hu/samsung-battery-cover-for-samsung-galaxy-s4-jet-black-258340/
Feltűnően olcsó, kamu lehet? Máshol 5000ft
-
cross56
senior tag
Sziasztok!
Múltkor már kérdeztem itt a fórumon, hogy ha black edition hátlapot raknék a telóra, a szilikon tok úgy is rámenne még? -
cross56
senior tag
Sziasztok!
Melyik autós tartót javasoljátok S4-hez? Múltkor láttam egyet, amihez tokot meg fóliát is adtak ajándékba. -
cross56
senior tag
Sziasztok! Pár napja frissítettem a telefonom 5.0.1-re, hivatalos t-mobile-os. Elsőnek folyton akadozott, befagyott de aztán valahogy beállt a rendszer és már normálisan működik. Viszont 4.4.4-től szerintem nem gyorsabb, és nem is jobb, talán még rosszabb is. Ti hogy vagytok vele?
-
cross56
senior tag
Lollipopon hol találom a gyári adatok visszaállítását? 😕
-
cross56
senior tag
Most akkor jönni fog 5.1-es frissítés? Mert ez vmi katasztrófa
-
cross56
senior tag
Mióta fent van a Lolli és ha bedugom a fülest, 2x egymás után kiírja, hogy A(z) Javasolt alkalmazások leállt.
Nem tudom mi lehet ez -
cross56
senior tag
Sziasztok! A beállítások--->egyebek---> eszköz névjegyében nyomkodtam az Android verzióját, ekkor ugye bejön a lollipopos cucc, aztán hülyeségből nyomkodtam a többi szöveget is, és egyszer csak kiírta a telóm, hogy fejlesztői beállítások engedélyezve. Azóta minden félét tudok állítani a telefonon. Ezzel ugye nem csináltam valami bajt?
-
cross56
senior tag
Nekem egész szépen működik már a Lolli a telefonom, bár vicces, hogy azt érzem h haverom S3-asa gyorsabb az S4-emnél KitKat valóban jobb volt...
Nagyon remélem, hogy lesz 5.1 frissítés[ Szerkesztve ]
-
cross56
senior tag
Hát srácok..ma kapott a család egy ASUS Memopad7-et...és szomorúan vettem észre, hogy Antutuban több pontot ért el mint az S4-em..
Asus: 32.217
S4: 31.228 -
cross56
senior tag
Ha lollinal csinalok egy gyari adatok visszaallitasat, nagy ra az esely, hogy jobb lesz a rendszer?
-
cross56
senior tag
Marhára idegesít ez a lollis lassulás a kitkathez képest.... el ne adjam a telefont
-
cross56
senior tag
Nos, szerintetek lesz 5.1? Mert ha nem, én most adom el a telefont
-
cross56
senior tag
Nos, csináltam egy gyári adatok visszaállítását. Sokat javult a telefon, bugok is eltűntek.
-
cross56
senior tag
Nem tudom hogyan, de 5 ó 20 p kijelzőidőt tudtam összehozni úgy, hogy folyamatosan használtam a telót. Úgy néz ki tényleg számított a gyári adatok visszaállítása
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest