Hirdetés
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabónagymer
aktív tag
válasz
migabi24 #42038 üzenetére
Én nem állítom, hogy nem döccen meg, de nekem ennyi belefér. Pont ahogy mondod, az alcatel után, (amivel most is baj van...) de most az enyémi is elkezdett bohóckodni!
T. topik társak!
Tegnap egy elég faramuci helyzetbe hozott a robi.
Egy ideje a KK Launcher névre keresztelt kezelőfelületet használom. Tegnam úgy határoztam, változtatok a rácspont kiosztáson. 5x4-ről, 5x5-re állítottam át.
Ezt követően egy widget-et átméreteztem, egyet véletlenül töröltem a főképernyőröl.
Azóta nem tudom kitenni újra. Próbáltam más widget-eket, néhány 4x1-eset kirak.
Ez utóbit a tácsvíz felületre. Az egyik widget a Fancy widget, a másik az Elixir. Fancy-t már újra is telepítettem, de semmi változás.
Mit javasoltok?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Peugeot, Citroën topik
- Total Commander
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- Politika
- A kereskedőknek elege van a Visa és a Mastercard díjaiból
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Külpolitika
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest