Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- joghurt: frenda dsttöytoi
-
LOGOUT
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parallaxis
addikt
az F6,ami a kamerán,meg a készülék anyaghasználatán kívül gyakorlatilag pariban van a csúcskészülékek smoothságával,likviditásával.
Jaja, Trabanttal is el lehet jutni A-ból B-be, meg egy egy Ferrarival is, nem is értem miért adjákt drágábban az utóbbitLag nincs,(mikrolag sem)
Hát perszeee...
Olyan Androidos készülék nem létezik, ami ne laggolna. Ez igaz a Note 3-ra, S4-re vagy akár a Nexus 5-re is, egy középkategóriát is alulról érintő F6-ra ilyet írni, meg nagyjából vicc kategória.
-
Egy nap oszt jónapot' - vagy nem, de legalábbis ha az 5s annyi - mert úgy használja valaki, akkor az s4 még annyi sem...
konkrétan -4% iphone 5s alatt a 7.0.6 és a 7.1 különbözet, amit észre sem venni, ellenben sokkal jobban bírja az s4-nél az 5s, pláne kijelzős használatban érzem a különbséget, úgy 2 órával többet tud az 5s az én használati szokásaim mellett (főként lte és wifi net).
azt nem értem, hogy a gyenge hardverű, de aránylag nagy kapacitású akkumulátorral rendelkező f6, miként hasonlítható a sokkal erősebb hardverű csúcskategóriás készülékekhez akkumulátoros üzemidőben...
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Formula-1
- SSD kibeszélő
- iPhone-t használók OFF topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest