Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
-
LOGOUT
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gizmo94
veterán
válasz
FrankMonzano #33956 üzenetére
Ha választható lesz a Knox, akkor elgondolkodom rajta, mert nekem is lesz megint pár kártyám, amire jöhetne, egy életképes akkufedéllel pedig emberivé tehető az a szárnyasbetét dizájnja. Szerk: Közben Kali írta pontosan a dolgot, valószínűleg a roottal baj lesz, anélkül meg nem kell.
Kontraindikációk: Még nagyobb, mint az S4, pedig már az is határeset. Semmi innovatív forma, még facelift S4-nek sem merném nevezni külsőleg. Az S4 kameráját nem tudtam megszeretni, és erősen kérdésesnek látom a pozitív változást. Amint írtad, ha lesz Galaxy F, akkor ugye nincs kérdés, értelmetlen megvenni.
-
válasz
FrankMonzano #33956 üzenetére
maga a knox alkalmazás telepítése ott (is) választható lesz, de a bootloader és a knox számlálók biztos adottak lesznek alapban.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest