Hirdetés
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz Gizmo94 #9610 üzenetére
Egyetértek. Bár boletus-nak is van némi igaza, csak nem megfelelő formában közölte. Engem azért nem zavar, mert rolcsibácsival azért már régóta diskurálok, ami még az i4-es korszakban kezdődött. De ettől függetlenül van némi keserű szájíz ami kihallatszik a véleményezéseiből, és mintha nem lenne elégedett semmivel, és bármi is fog történni soha nem is lesz az.
"ennek kapcsán merült fel, hogy a nexus, ami google termék, azért nyilvánvalóan gyorsabb a google szofttal"
Ezt még mindig cáfolom teljes mellszélességgel. 1 hónapot nyúztam N4-et pont az S4 előtt. Semmivel sem volt gyorsabb mint az S4 Google Edition. Mi több hardverből adódóan szerintem az S4 gyorsabb érzetre, de minimum olyan sebességű, mint a Nexus 4. Ezzel a részével semmi gond nincs. Szoftveresen kell hozzá felnőni, mert százalékos aksi kijelzés nincs a menüben, ez nekem meg hiányzik mint egy falat kenyér. Ha a 3Minit Framework-öt fejlesztik, akkor ez a gond, és a témázhatóság megoldódik.
Más gond nincs ezzel az újabb 2.1 rommal eddig, azt leszámítva hogy a futó alkalmazásokat még mindig nem tudom 1 gombnyomással bezárni.(#9611) dobolson
Üdv köztünk!
Ez kell neked: Widgetlocker Lockscreen
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Hálózati / IP kamera
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Robotporszívók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest