Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- joghurt: frenda dsttöytoi
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
-
LOGOUT
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atrasko
tag
válasz
Black_Raven #66284 üzenetére
Igazad volt. Egy próba során kiderült, hogy a bluetooth hibásan működik. Pontosabban, ha küldtek pl. egy képet, akkor nem jelent meg a szokásos értesítő üzenet, amiben elfogadhatom vagy elutasíthatom a küldeményt. Így válasz hiányában a küldő oldalon egy idő után megszakadt a folyamat.
Nos emiatt romot váltottam, és felraktam ezt:
[RR-N-v5.8.0-20170125-jfltexx-Official]Ennél közvetlenül a bekapcsolás vagy az újraindítás után a záróképernyőn bevillan egy üzenet, de olyan gyorsan, hogy az üzenetablak még ki sem nyílik teljes méretűre, hogy elolvashassam. Csak az induláskor van ez, folyamatos használatban soha.
Mi lehet ez? SD kártya inicializálás? Hogyan lehetne kideríteni? Valami debug módszer?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest