- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
a4c56
újonc
Köszönöm a válaszodat!
A probléma a következő volt: a telefonszámokat a sim-re vittem fel először és ott nincs helye a csengőhangnak.
Átvittem a névjegyeket a telefon memóriájába és máris megjelentek az opciók a nevek mellett.Már tegnap megvolt a megoldás és le is akartam írni, de a fórum azt mondta, hogy meg kell várnom, hogy más is hozzászóljon.
Miért kellene másnak is hozzászólni ahhoz, hogy én leírjam a saját kérdésemre a közben kapott megfejtést?
Ezt úgy hívják: túlszabályozott fórum, túl sok a gyakran logikátlan tiltás. -
a4c56
újonc
Tegnap vettem egy ilyen telót.
Meg vagyok elégedve, minden jól megy, már fejlesztői módom is van (hála nektek).Sajnos nem tudok külön csengőhangot beállítani az egyes névjegyekhez.
Hogyan csináljam?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- sziku69: Szólánc.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest