Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
Én csak összekötöm az adatkábel segítségével, első alkalommal kicsit várni kell (magától telepíti, amit kell), aztán már másolhattam is. Több géppel is összekötöttem már, és egyikkel sem volt probléma, bár talán mindegyiken win8.1 volt, max. 1 xp volt köztük. Arra kell odafigyelni, hogy a telefon kijelzője fel legyen oldva, különben nem engedi a hozzáférést.
-
dzsi23
addikt
S3: Exynos 4212, Mali-400 MP4, 1 GB RAM, nincs 4G, nincs Android 4.4
S3 LTE: Exynos 4412, Mali-400 MP4, 2 GB RAM, van 4G... ha minden igaz, van Android 4.4 frissítés, legalábbis a globális változatra mindenképp (elvileg)
S3 Neo: Snapdragon 400, Adreno 305, 1,5 GB RAM, nincs 4G, van Android 4.4 (általában eleve ezzel árulják)Az LTE változatot nálunk hivatalosan (talán) csak a t-mobile forgalmazta, szal hazai gyári garival kizárt, hogy szerzel. A Neo is kapható volt a szolgáltatóknál, és több áruház (pl. edigital) a mai napig is forgalmazza, hazai gyári garival.
Ha nem kell az LTE, akkor én a Neo-t ajánlom, ha kell, akkor meg inkább a Galaxy J5-öt pár ezressel drágábban, S410-zel és Lollipoppal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Assetto Corsa Rally
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Starlink
- Robotporszívók
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Cudy routerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256GB Fekete Titán Vadi új, bontatlan, 1 év gari + AppleCare+ TL
- Xiaomi Mi 10T Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310, 100% Akksi
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614, 100% Akkumulátor
- Samsung UE75DU7172U 189 cm / 75 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest