Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Kalandor: Habemus papam
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
hatala
tag
válasz
SX Wave #19565 üzenetére
Nekem másfél éve megvan az U22, de sem az amit Te írsz, sem amit általánosságban olvasok hibákat itt a topicban nem tapasztaltam. Van a családban U24 és nem látok hatalmas különbséget az átlagos felhasználásban közöttük, így egyenlőre nem is váltok az U24-re, pedig gondoltam rá. Minden típusból ki lehet fogni hibás darabot, U24-ből is.
Iphone 15Pro van még itthon összehasonlításként, válthanék arra is, de attól sem vagyok úgy elájulva az U22 mellett. -
Tin
veterán
Nem ugyanaz teljesen a kamera, mert már szenzorokat kaptak a telekamerák, és van valós fejlődés a fotóban (főleg sötétben) az S22U-nál, de kérdés, hogy ebből mennyi szoftveres, és mennyi a hardver. S21U jó választás, de szerintem nagyon gyorsan el fog tűnni a piacról, ahogy az S21/+ is.
-
Tin
veterán
Nem kukáztak, újrafelhasználták nem?
Gondolj csak bele. Megspórolták két modell kifejlesztését. Először is, nem jött tavaly N21U, és idén nem kellett semmilyen design fejlesztést csinálni az S22U-hoz, felhasználták az N20U designt. És eladták úgy, hogy kapsz extrát
De a legszebb, hogy mellécsapták a kísérleti új AMD alapú SOC-ot, ami láthatóan nem az igazi, és az EU-val leteszteltetik, jövőre meg, ha esetleg nagyot fejlődik az is, eladják még egyszer, hiszen most is hányan rohannak tesztek nélkül elővásárolni
A legjobb, hogy amikor az Exynos990-el jött ki az N20U, és tudottan nem sikerült jól, legalább az Exynosos változatok alapból 256GB alap tárhellyel jöttek, míg az amcsi modell 128GB-al. Na, idén az alapmodell 8GB rammal jön
Méghogy rossz a marketing?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Álnéven tért vissza a Note, és szögletes külsővel teszi kerekké a csúcsmobilos történetet.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Brave
- Politika
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Escape from Tarkov
- Fotók, videók mobillal
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256/12GB Black.
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Phantom Black, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Samsung Galaxy S22+ mobiltelefon eladó
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest