Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTom65
tag
válasz
gjoco1 #19896 üzenetére
Az a gondom, hogy van egypár idegesítő dolog ami most jött elő. Kivilágosodik majd elsőtétül a kijelző. Nem talál jelet és nem érnek el, értesítések nem jönnek meg. Most ez a hiba, pedig hétvégén volt gyári visszaállítás. Arról nem is beszélve, hogy az utóbbi pár hónapban többször volt gyári visszaállítás és minden egyesével újra telepítve. Egy kicsit besokaltam most tőle. Nem tudom mi a gond. Leadni így meg nem is tudom, hogy mire adjam le. Cseréljem le? És igazából nem is tudom mi lenne jó helyette.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Álnéven tért vissza a Note, és szögletes külsővel teszi kerekké a csúcsmobilos történetet.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- bambano: Bambanő háza tája
- World of Tanks - MMO
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Star Trek
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256/12GB Black.
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Phantom Black, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Phantom Black, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes, 100% akku
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W540 - i7-4810MQ I 16GB I 256SSD I K2100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest