Hirdetés
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaliGab23
senior tag
Nincs bekapcsolva.. olvastam, hogy okozhat ilyet.
Pont itt van mellettem a régi note 10+om, amit a fiam használ, azon jön minden rendben.Nálam pl. van olyan is, hogy van aki fel tud hívni Viberen, van aki meg nem. Belépek a viberbe és akkor dobja ki, hogy az illető hívni próbált vagy 5ször.. Nekem a teló meg sem nyikkant, és csak akkor látom, ha megnyitom a vibert.
Nem állítgattam semmit el egyedileg, ezért nem értem. Nincs semmi ilyen program sem fent.
Kezdetek... 1996... Nokia 1610...
-
HaliGab23
senior tag
Olyan helyen lakunk, hogy szinte csak a saját wifit látom, néha egyik szomszédét, attól függ hol vagyok a házban.
Ugyancsak a Note 10+-t tudom alapul venni, azzal nincs gond.
Ennél van valami szoftveres bug.. vagy akad valami valamivel. Pedig tényleg nincs fent semmi extra app, amelyik felülírna bármilyen rendszerbeli alapműködést vagy legalábbis nem tudok róla, hogy valamelyik bekavarna.Kezdetek... 1996... Nokia 1610...
-
juuzer
addikt
Köszönöm!
Az a pár másodperc nem zavaró nekem.
Egyébként megvan a telefon és imádom.
Igaz S-Penes tokot vettem hozzá, mert a SES-ban azt mondták, hogy a Note tollával nem működik. Hát de. De ezt leszámítva tényleg elégedett vagyok, most töltöm és belakom.
(Ugyanitt Note 9 eladó. )
Vamos a la playa.
-
legenda
Mi vidékre utaztunk csütörtökön és gyorsan kellett egy töltő, ilyet vettem, a feketét: [link]
Az újságon 30 W szerepelt, de a specifikáció szerint 12-15-18-20 W tartományban skálázódik a használt aljzat...stb. függvényében.
Gyorstöltést ír a telefon az USB C portra dugva, az A porton viszont csak töltést.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
bigdigit
addikt
Ha neked épp működik sokat még nem jelent.
android auto crash[ Szerkesztve ]
-
MadMancs
veterán
Ez szerencse kérdése ezek szerint.
Nálam mióta 12 van, általad említett kapcsoló állásától függetlenül ha telefon néma vagy rezgő akkor ébresztés csak rezeg és meg se nyikkan.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
MadMancs
veterán
Persze, jogos.
Nálam ne zavarj módban van éjjel, így nincs baj ébresztéssel sem. Viszont volt már rá példa, hogy véletlen némitva lett teló (pl média helyett értesítési hang lehuzva) stb, így ért már kellemetlen meglepetés. Szerencsém hogy nem vagyok mély alvó, így felébredek rezgésre is.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
kemdom
tag
Igaz, minden frissítés után reflexből törlöm a gyorsítótárat.
Same, azonnal, de így is fostartályosan laggos."Ez olyan, mintha éhes lennék, és az a korszakalkotó ötletem támadna, hogy egyek..." -by Bog || Honor 8 Midnight Blk. - - > Mate 9, :) - - > Galaxy Note 9/DS 6/128GB --> Galaxy S21 Ultra Phantom Black 12/256GB —> iPhone 15 Pro Max “Kék titán” 256GB - AirPods Pro 2
-
Monstersnake
tag
Megvárom a februárit. Nem vészes a dolog. Három napos a készülék, független (MM). Semmilyen előzmény nincs. Hazahoztam, frissítettem vagy 3-4x,belaktam oszt ilyen. De abszolút nem az elviselhetetlen kategória. KB olyan mint amilyennek néhányan leírták, inkább este és néha. Yt on /off után megint jó. Messenger ujrarakva ok, Fb néha sz@r. Kamera, s10+ után nagyon tetszik. Ha már s10+, akkor a súlyán kívül mindenben jobb, megérte a váltás, szolgálhat 3 évig ez is.
KRB
-
Monstersnake
tag
Dettó. Korábban Littlecar néven ugyanezt csináltam, emlékszem rád .
2-3 éve kiléptem a verkliből és lenyugodtam.
S1-gyel kezdtem a Samsungozást azelőtt az összes Nokia meg Siemens azelőtt 450-ig minden. 2 éve töröltem a ph regisztrációt,hogy kisértés se legyen mert itt sokszor egymást vittük bele.. Megálltam s10+on.
Nem romolok nincs odin a gépemen, nincs is semmi bajom. De most telefon kellett. Abból nem engedek, hogy a legjobb kell. 3 hete lesesett az s10+, eljőtt az ideje, hogy felzárkozzak. Regisztráltam újra, hogy utánanézzek a dolgoknak, frissitsem a lemaradásomat majd mivel szinte nincs panasz az Ultrákra, a MM-bán vettem akciósan egy S21U - t. Ez van, ez lesz 2-3 évig.[ Szerkesztve ]
KRB
-
MadMancs
veterán
Ha esetleg nem váltaná be a hozzáfűzött reményeket, én firefoxot ajánlom még. Bár Samsung internet is jó böngésző (szerintem) , firefoxot a platform független szinkronizáció miatt használom. Ezzel sincs semmi gondom.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Zsoleszhun
addikt
Évek óta a samsung browsert használom minden telefonomon, sokkal jobb mint a bughalmaz chrome. Minden évben csinálok egy böngésző tesztet, ahol napokig kipróbálok 4-5 favoritot de mindig visszatértek a samsunghoz. (a soul browser és a yandex browser tud felnőni hozzá sebességben és stabilitásban)
¯\_(ツ)_/¯
-
kchris78
veterán
kérdés mennyire pontos, szerintem a mA fogyasztás önmagának a kb stimmel, onnantól kezdve csak idő hogy kimérje az ember (ja és 100%-0% kell amennyire lehet). Persze nagyban függ a fogasztástól a pontosság szerintem. Ha standbyon van végig a telefon akkor sokkal kevésbé lehet pontos (10 helyett mondjuk 13mA fogyasztás vagy forditva) mint ha mondjuk 100mA helyett mér 105mA-t. 1-3% csökkenést nem fog kimérni de 10% már esélyes.
-
őstag
Digis netem van. ZTE ONT bridge módban van, első eszköz egy asus rt-ax82u, amiből kábelen megy a net az udvari tp-link wr841nd-be. Akkor mit állítsak és hogyan??? Köszi a segítséget!
#8804Quqesz: nekem ilyen aliexpress-ről rendelt hydrogel film van. Ilyenre gondolsz?
[ Szerkesztve ]
-
fishme
tag
Akkor nem aggódok feleslegesen úgy látom nektek is hasonló idők vannak mint nekem és mondjuk én csak 85%ra töltöm. Nem csináltam factory resetet csak simán frissítettem az androidot ma jött meg a 224 MB frissítés is remélem nem is kell fr nincs kedvem mindent újra telepíteni állítgatni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Beszámítás! Samsung Galaxy S21 5G 128GB/8GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Megkímélt Samsung Galaxy S21 5G 8/128GB Dual Sim Kártyafüggetlen, fekete színben, garanciával!
- Samsung Galaxy S21 8/128 kártyafüggetlen, fehér mobiltelefon + rengeteg tok
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB Pink, Újszerű Állapotú, Karcmentes, Rózsaszín, Független, Garanciális
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest