Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Öregszem
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
fishme
tag
Hello
Pár napja vagyok ultra tulaj, azt szeretném kérdezni hogy az normális e hogy 10-ből minimum hatszor nem ismer fel a telefon feloldáskor azt írja hogy az arc nem egyezik alternatív meghelenítes menüben már készítettem még egy fotót de nem segített. Másik kérdés hogy kamera appban jobb felső sarokban kis zöld pötty micsoda?
Android 12 van fent.
Előre is köszönöm a válaszokat. -
fishme
tag
válasz Zsoleszhun #7353 üzenetére
Köszönöm
-
fishme
tag
válasz janosibaja #7373 üzenetére
Ezzel már próbálkoztam nem nagyon javított a helyzeten. Neked esetleg sikerült javítani rajta? Talán frissítés később segíteni fog legalábbis remélem.
-
fishme
tag
Üdv mindenkinek!
Valahol lehet állítani a hívás névjegy sorrendet? A névjegyzék az jó ott a vezetéknév van elől és utána a keresztnév de amikor hívnak vagy én hívok vagy a híváslistát nézem ott mind fordítva van keresztnév elől és utána a vezetéknév.
Előre is köszönöm a segítséget! -
fishme
tag
válasz MadMancs #7904 üzenetére
Igen ezt találtam én is, csak ez ugye a névjegyzék beállítása ott jó is de valamiért a hívásnál meg a híváslistánál fordítva jeleníti meg. Azért köszi! Hátha valaki tud rá valami okosságot, mondjuk a tiéd sem rossz megoldás mindent egy sorba csak ahhoz át kellene írni az összes eddig nevet.
-
fishme
tag
Üdv mindenkinek!
Gyári galéria javaslatokat ki lehet kapcsolni valahogy ne legyen ott állandóan a kis piros pötty?? -
fishme
tag
Üdv mindenkinek!
Kezdőképernyő áttűnési effektus állítható valahol? Nem találom sehol. -
fishme
tag
Üdv!
Android 13 alatt ki mennyi üzemidőt ér el mennyi be kapcsolt kijelző idővel. Én úgy vettem észre hogy android 13 előtt kicsit jobb volt az akku időm. 85%ra töltés akku védő be van kapcsolva szerintetek ér valamit vagy hülyeség és mindig 100%ra töltitek a telot? -
fishme
tag
Akkor nem aggódok feleslegesen úgy látom nektek is hasonló idők vannak mint nekem és mondjuk én csak 85%ra töltöm. Nem csináltam factory resetet csak simán frissítettem az androidot ma jött meg a 224 MB frissítés is remélem nem is kell fr nincs kedvem mindent újra telepíteni állítgatni.
[ Szerkesztve ]
-
fishme
tag
Üdv!
Alapsáv verzió EWE1
Build száma EWE6
Akkor már ez javított? Szinte mindig frissítem rögtön ahogy jön a frissítés így volt ez pár nappal ezelőtt is nekem is jelentkezett a reboot párszor azóta, ma délelőtt jött új frissítés azt is le szedtem csak nem tudom nem figyeltem hogy a build szám EWE6 volt e a mai frissítés előtt vagy sem. Reboot csak akkor fog el tűnni ha az Alapsáv verzió változik vagy így is jó lehet hogy a build szám már EWE6? -
fishme
tag
Üdv mindenkinek!
Azt szeretném kérdezni hogy a bixby vision-nél állítható valahol az amikor van egy kép pl a galériában és a képet megnyitva a felső sarokban ott a szem ikon amivel felfedezés módban keres a neten hasonló találatokat és itt nekem Pinteresten keres csak, át lehet ezt állítani Google keresésre?
[ Szerkesztve ]
-
fishme
tag
Üdv
Csatlakoztattam a telefonom kábelen egy céges Opelhez
amin android autó is van igazából én csak tölteni akartam az úton egy kicsit a telefont de nem tudom mi történt mert azóta már kétszer el tűntek a Google fiókból a névjegyek és a kukába kerültek ezzel az üzenettel:Sprd - uis8581a2h10_Automotive által törölve
A kukába teszi a névjegyeket és ezt az üzenetet írjaEsetleg tudja valaki hogy mi történt vagy mi lehet a megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Villanyszerelés
- SSD kibeszélő
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Navon Navik - új erő
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB Pink, Újszerű Állapotú, Karcmentes, Rózsaszín, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 8/128 kártyafüggetlen, fehér mobiltelefon + rengeteg tok
- !! SAMSUNG AKCIÓ !! Garanciás, Samsung Galaxy S21 Ultra 128GB Fekete. BM384
- Megkímélt Samsung Galaxy S21 5G 8/128GB Dual Sim Kártyafüggetlen, fekete színben, garanciával!
- Samsung S21 5G 8/128 GB snapdragon, független
- !! SAMSUNG AKCIÓ !! Garanciás, Samsung Galaxy S21 Ultra Fekete 128GB. BM388
- Samsung galaxy s21 ultra ajéndék tokkal
- ÚJ ÁLLAPOTÚ! SAMSUNG Galaxy S21 Ultra 5G DUALSIM, 256/12GB fekete, GARIS
- Samsung Galaxy S21 FE 5G, 6/128GB, Ajándék tokkal, Független, Dual, 1 Év Garancia! Gyönyörű, fóliás!
- S21fe S21 fe - g990 Hibás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest