Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Igen, a 30% kedvezmény csak a mai napon érvényes, viszont a kedvezmények nem összevonhatóak, így nem jár hozzá a Buds.
Én is csatlakozom hozzátok, S10+-ról váltok. Nagyon elégedett vagyok továbbra is a telefonnal, egyedül csak a garancia lejártának közeledte miatt gondolkodtam a váltáson. És hát ez a mai eszméletlen kedvezmény meg is adta a lökést...
Az S10+-nál egy Spiegen Rugged Armor tokot használtam, de az S21 Ultránál nem tetszik, amit a kamerasziget mellett csináltak vele, így a Liquid Air jön helyette.
Viszont üvegfóliával kapcsolatban nem tudom, milyen lehetőségek vannak.
Note8 óta UV ragasztós megoldást használok a lekerekített szélek miatt. Itt is le van kerekítve a kijelző széle annyira, hogy egy normál, sík üvegfólia már nem megy rá?
Milyen üvegfóliát ajánlotok rá? (Mindjárt nézem az előzményeket is.) -
Taci
addikt
válasz johnny82 #4747 üzenetére
Tegnap rendelés után egyből beszéltem az ügyfélszolgálattal, ezt a választ kaptam:
"Nem jár a termék mellé, ugyanis a promóciók nem összevonhatóak. Ezért nem szerepelt a kosarában. Ha a Galaxy Buds Live-ot kérné, akkor kérem webshopunkkal vegye fel a kapcsolatot és mondja le a megrendelését, majd holnap újra rendelje meg, amikor már nem lesz 30%-os kedvezmény rá"
-
Taci
addikt
válasz szabeska #4758 üzenetére
Itt található egy érdekes komment a témában: [link]
Eszerint az alacsony képfrissítésért felelő funkció (LFD - low-frequency-drive) kizárólag "a panel és a megjelenítésért felelős driver/vezérlő szintjén" működik. Ez azt jelenti, hogy a rendszer csak azt látja, hogy 60 vagy 120 Hz-es VRR (Variable Refresh Rate) módban van, a valóságban az LFD miatt ettől viszont alacsonyabb is lehet a képfrissítés, amit a rendszer viszont (nem igazán értem, miért, de) nem lát.
Azt is írja, hogy ha a kijelző fényereje 40 lux alatti, akkor az LFD mód deaktiválva van, nem működik.
Másik komment írja, hogy 48, 30, 24 vagy 10 Hz-ig is lemehet az Ultra kijelzője.
De ez hardver szinten történik, a szoftverek számára ez az információ nem elérhető (így az OS számára sem).
Nos, én itt csak azt nem értem, hogy az OS-nek adatot átküldeni a driveren keresztül azért nem nagy varázslat. Szóval fura, hogy ha már van egy ilyen refresh monitor a fejlesztői beállításokban, akkor illett volna már képessé tenni, hogy a valós adatokat mutassa.
A telefon még nem érkezett meg, így ezt kipróbálni/tesztelni még nem tudtam. A fenti kis "összefoglaló" csak egy gyors keresés eredménye.
Most videókat keresek a témában, de a fenti állítást igazolandó még nem találtam. Ha ti igen, kérlek, linkeljétek be.
-
Taci
addikt
Belakási tippem az, hogy menj végig a Beállítások minden egyes menüpontján, nézd meg, mi-mit csinál, és válaszd ki a számodra leginkább megfelelő működést.
Ha most is Samsung telefonod van, a Smart Switch alkalmazással mentsd le amit csak tudsz/szeretnél, és szinkronizáld vissza az új telefonra. Ez viszi magával a beállításokat is (ha kiválasztod).
Ha pedig esetleg új neked a Samsung rendszere, a Beállításokon kívül az alap alkalmazások beállításait is nézd át, hogy tudd, mi-hogyan fog működni.Én legalábbis mindig így csinálom, szeretem tudni, milyen lehetőségek vannak, mire számíthatok, mi számomra a legjobb beállítás, hogy utána már nyugodtan és magabiztosan használhassam a készüléket. Most is ezt fogom tenni (jövő héten jön a telefon elvileg).
Én magam részéről az 5G-t biztosan kapásból tiltani fogom, mert a környéken biztosan nincs, így feleslegesen merítené csak a telefont.Esetleg még ilyen összefoglalók vannak YT-on: [link]
De ezeknél is arról szól, hogy végig mennek a beállításokon, és kiválasztják a számukra legszimpatikusabbakat/legkomfortosabbakat.[ Szerkesztve ]
-
Taci
addikt
"rejtett előlapi kamera"
Amúgy Android 12-ben elvileg már (végre) jelezve lesz egy külön kis ikonnal, ha a kamera/mikrofon/GPS használatban van. Nyilván nem ugyanaz a védelem, mint egy teljesen blokkolt kamera (sőt, nem is védelem), viszont mindenképp hasznos.
[ Szerkesztve ]
-
Taci
addikt
válasz HaliGab23 #4792 üzenetére
A (szuper)gyorstöltés nem az akksi barátja. Ha 8 órát amúgy is töltőn tartod, akkor deaktiváld a gyorstöltést, és az akksi is hálás lesz érte.
Persze ettől függetlenül ennyi idő alatt gyorstöltéssel sem kellene az üzemidőnek ennyit romlania. Ilyenkor jön képbe, hogy esetleg változott a felhasználási szokás, több/más app lett használva, esetleg "beragadt" valami.
Kiindulópontnak jó az alkalmazásonkénti akkumulátorhasználat elemzése/átnézése. Néha meglepő dolgok fogyasztják a legtöbbet - viszont általában mindenre van megoldás. -
Taci
addikt
Nálatok (aki már régóta használja a telefont) mennyire bírja jól a kamera fém része? Gondolok itt a kopásokra, karcolásokra, zsebbe, táskába be-ki.
Még nem volt olyan telefonom, ahol a fém terület ne lett volna tok/fólia mögött, és mivel elég sokat "mozog" a telefon, nem szeretném összekarcolni.
A mostani tok a Spigen Liquid Air, ami nem takarja a fém részt, így ha azt mondjátok, sérülékeny, akkor valamit néznem kell rá.
Köszi. -
Taci
addikt
Kint van az októberi frissítés XEH-ra.
-
Taci
addikt
Gyári kábelt használsz?
Használtad már más telefonhoz ezt a kábelt, azzal működött jól?
Windowsról van szó? Dob fel valami hibaüzenetet (pl. hogy nem ismeri fel az USB-eszközt)? Vagy csak egyszerűen tölt, és ennyi?
Amikor lehúzod a notification bart, akkor mit ír ki? Elvileg ott kiírja, hogy vezetékes adatkapcsolat van-e.Próbálj amúgy egy másik kábelt is, és próbáld egy másik gépen is. Ezekkel ki lehet szűrni, hogy mivel lehet a gond. (Telefon, gép, kábel, rendszer (driver) )
Szerk.: Közben látom, már megoldódott.
[ Szerkesztve ]
-
Taci
addikt
válasz ermiitroh70 #5017 üzenetére
A "Bekapcsolt a teljes némítás" állapotot, hogy tudom kikapcsolni?
Ez a teljes némítás dolog számomra új.
Mutatnál egy képernyőfotót róla? -
Taci
addikt
válasz kaisers #5026 üzenetére
Én azt hiszem, az Apple telefonok (voltak?) olyanok, hogy sokáig 100%-ot mutattak, egyfajta "biztonságérzetet" nyújtva a usereknek, hogy nem merül, és van még benne szufla. Aztán azt valahány % valós fogyasztás után elengedte, és gyorsabban ment a % lefele.
De Android vonalon szerintem nincs ilyen. Ha bajos az akksi, akkor inkább az utolsó pár %-ot hajlamos "eldobni", tehát ha még mutat mondjuk 10%-ot, de kikapcsol, akkor az már akksi öregedesénék/hibájának lehet a jele.
Másik irányba (hogy 100-ról csökkenne gyorsabban) nincs tapasztalatom, és a fenti Apple-logika miatt értelmét sem látom, mert bad user experience-t okozna.
(Ettől persze simán lehet, hogy a tiéd így működik valamiért, de én nem tapasztaltam.) -
Taci
addikt
válasz whatwhatwhat #5032 üzenetére
Ezekre a Samsung.com-on lehet előregisztrálni (most ránéztem, nem láttam egyelőre semmi ráutalást, csak fórumbejegyzést)? Jól jönne egy kuponos Buds 2 és/vagy egy óra is.
Most kétszer egymás után kipróbáltam, mennyit bír az akksi, és 4 óra SOT felett valamennyivel 2 nap 20 óráig ment legtovább (nem hagytam teljesen lemerülni). (A normál használati szokásaim mellett - ami hát nem egy power user-használat .)
Az iPhone 4 utáni váltásom óta szinte csak Samsungjaim voltak, legutóbb S10+, szóval ezzel az üzemidővel nagyon meg vagyok elégedve.
-
Taci
addikt
válasz whatwhatwhat #5036 üzenetére
Mindig nézem az eseményeket, de sosem regisztráltam még fel rá. Úgyis tudják az email címem más forrásokból, nem kell az a feliratkozás, igazán dobhatnának egy kupont.
-
Taci
addikt
Valahogy most eszembe jutott, hogy elfekvőben van valahol egy régi Note3-asom. Megkerestem, kipattintottam a tollat belőle, és láss csodát, tökéletesen működik a telefonnal.
-
Taci
addikt
válasz cseremanus #5063 üzenetére
Ugyanezt használom, és nekem is random oda ugrál. Szerintem alkalmazásbeli probléma, néha sikerül 1-2 jobbra húzással eltüntetni, máskor ott virít.
-
-
Taci
addikt
Na találtam egy csúnya bugot. Nekem 11-en úgy volt beállítva a billentyűzet, hogy Samsung billentyűzet, és Google diktálás. Ez nyilván a frissítés után (OTA, XEH) is így maradt.
Most diktálni kezdtem volna, és a billentyűzet eltűnt, és soha többet nem akart előjönni, sehogy. Újraindítottam a telefont, akkor sem.
Beléptem a beállításokba, és ott láttam a bevitel alatt, hogy a Google hangvezérlés neve most ez:
Google Hangvezérelt Írás [régi]
Amint ezt kikapcsoltam, a Samsung billentyűzet újra életre kelt. Amint újra bekapcsoltam, és diktálni akartam, újra megfőtt...
Szóval nem tudom, mi ez a [régi]-utótag, de kompatibilitási hibára gyanakszom.Közben egy frissítés:
Találtam most egy Speech Services by Google-frissítést, és ezt feltelepítve megjelent egy normál Google Hangvezérelt Írás opció ([régi]-utótag nélkül, sőt, a [régi] ott van alatt, kikapcsolt állapotban), automatikusan bekapcsolásra került, és ezzel már újra tökéletesen működik.Hátha valaki ebbe a hibába futna, ez a megoldás, előbb frissíteni kell (igazából minden szoftvert, amit lehet, Google Play-en és Galaxy Store-ban is).
[ Szerkesztve ]
-
Taci
addikt
válasz Tomi881 #5545 üzenetére
Ma frissítettem 12-re, megnéztem, elindítottam egy 19 GB-os fájl másolását, 2,5 perc múlva már 50% fölött volt.
Pár rutin kérdés:
- Próbáltad másik kábellel is? (Azt olvastam, hogy másik gépen nézted, csak azt nem, hogy másik kábelt is próbáltál-e.)
- Ugyanazzal a kábellel próbálták másik telefont? Ha nem, nézd meg, hogy ugyanabban a környezetben (gép, kábel, fájl) egy másik telefon hogyan viselkedik. Ha az is ugyanígy, akkor nem a telefonoddal lesz a gond, hanem valószínűleg a kábellel, hisz' azt már írtad, hogy másik gépen is ugyanígy viselkedik.
- USB 3.0-s (vagy Type-C) portba dugtad? [link] Ha USB 2.0-ásba, akkor rém lassú tud lenni, és talán okozhat ilyet is, bár én nem tapasztaltam még soha.
- Nem tudom, lehet-e köze hozzá, de felraktad a legfrissebb Samsung-drivert, vagy a beépített Windows-ossal próbálod? (Lehet, azzal nem is megy, nem tudom, sosem próbáltam.)[ Szerkesztve ]
-
Taci
addikt
-
Taci
addikt
Ezt az (új?) Akkumulátorvédelem opciót "nem értem":
A maximális töltöttség 85%-ra korlátozása az akkumulátor élettartamának meghosszabbításához.Általában 2 éves kor körül adom el a telefonjaimat, és az akkumulátor mindig kifogástalan állapotban van. Nem használok gyorstöltést, bőven ráér USB-n szépen lassan feltölteni, és nem merítem teljesen le sem.
Az miért jó, ha csak 85%-ig tölt az akkumulátor? Hiszen ha 15%-kal kevesebbet tölt bele, akkor 15%-kal többször fogom tölteni (a teljes használatot nézve). És a gyakoribb töltés talán "rosszabb" az akksinak, mint a ritkább, de 100%-ra töltés. (Csak tipp, nem vagyok annyira benne a témában.)
Nyilván okkal került bele, és ők ismerik az akkumulátorok működését, de ez nekem akkor is "fura" opció.
Nem is beszélve arról, hogy így leredukálod az akksid teljesítményét 15%-kal, kvázi lesz egy 4250 mAh-s telefonod a mostani 5000 mAh helyett.
Nekem ez így "nem áll össze".Próbáltam most utánanézni a neten, de eddig nem sok hasznos infót találtam.
Hátha ti többet tudtok ennek a hátteréről. -
Taci
addikt
Próbáld meg esetleg azt, hogy az alkalmazásokon belül megkeresed a Kezdőképernyő alkalmazását (One UI-kezdőképernyő), és a Tárhely alatt megpróbálod törölni az alkalmazás adatait (Gyorsítótár törlése előbb csak, ha az nem segít, akkor Adatok törlése is). Így elvileg egy szűz kezdőképernyő fogad majd, ahol remélhetőleg újra rendben lesz minden.
Azért jutott ez eszembe, mert ha képernyőfotón a rendszer "látja", és te telefonon nem, akkor a köztes "réteg" (ez esetben a keződképernyő-alkalmazás) lehet a ludas.
Én így próbálnám meg.
-
Taci
addikt
Tudtok ajánlani jó minőségű (anyagra és hangra is) USB-C - Jack átalakítót a telefonhoz?
Rendeltem egyet Aliról, de olyan statikus alapzaja van, hogy max repülőn merném használni, a hajtómű zaja hátha elnyomja...
Néztem most Emagon, van épp egy 3000-es kuponom, felhasználnám rá (nyilván kiegészítve), de csak egy biztosan jó minőségűre.
És persze ami nem ennyibe kerül: [link]
Ez esetleg? (Gyári Samsung) [link]
-
Taci
addikt
Próbáld ki, lehúzod
(a rolót )a ... - na várj, minek hívják a felülről lehúzható menüt? Még a végén tényleg roló lesz... Szóval ott van a Dolby Atmos funkció, az dob a hangerőn (és a minőségen) is. Ha jól emlékszem, alapból nem volt bekapcsolva, sőt, miután bekapcsoltam (headset nélkül), az csak a telefon hangszóróira vonatkozott, mert csatlakoztatott headsettel újra kikapcsolt lett. (Így gondolom, kimenetenként kell bekapcsolni.)@rstwingo: Normál esetben BT-headsettel hallgatom, csak pont utaztam repülőn, és amikor vettem elő a telefont, hogy zenét hallgassak út közben, akkor esett le, hogy a táskámban lévő jack-es headsettel bizony nem sok dallam fog a fülembe jutni. (Repülő üzemmód miatt pedig ugye a BT nem játszott.)
[ Szerkesztve ]
-
Taci
addikt
válasz h_benjamin #5686 üzenetére
Nekem kikapcsolja.
De gyorsan utánaolvastam. Elvileg ha csatlakoztatva van a füles (BT eszköz), akkor azt a kapcsolatot meghagyja.
De ha nincs csatlakoztatva semmi, akkor lekapcsolja.
Na, ha ezt tudom, nem ülök majd' 7 órát "csendben"...
[ Szerkesztve ]
-
Taci
addikt
válasz Axe Miskolc #5699 üzenetére
Beállítások --> Kisegítő lehetőségek --> Műveletek és kézügyesség --> Hívások fogadása és befejezése --> Hívás bontása az Oldalsó gombbal
-
Taci
addikt
válasz Axe Miskolc #5702 üzenetére
Próbáld meg esetleg azt, hogy az alkalmazásokon belül megkeresed a Kezdőképernyő alkalmazását (One UI-kezdőképernyő), és a Tárhely alatt megpróbálod törölni az alkalmazás gyorsítótárát (és csak a gyorsítótárat, mert ha az adatokat is törlöd, akkor kezdheted előröl a beállítását). Bár lehet, hogy pont az kellene neki.
pohár fórumtárs is így csinálta. Neki szerencsére volt backup. Szóval megpróbálhatod a kezdőképernyő adatait törölni, hátha. Viszont előtte legyen mindenképp egy backup, egy mentés (cloud vagy smart switch)!
Azért a kezdőképernyőre gondolok, mert talán az az app vezérli a bekapcsoló gomb működését. De hátha valakinek van jobb ötlete is, várj még vele egy napot (ha ráér).
-
Taci
addikt
válasz Zsoleszhun #5715 üzenetére
A megfelelő engedélyek meg vannak adva a Telefon alkalmazásnak? A hívásrögzítéshez kell valószínűleg Tárhely hozzáférés is, lehet, az hiányzik neki, azért van kiszürkítve. (Mondjuk illene rákérdeznie indításkor.)
-
Taci
addikt
válasz Merula Alba #5814 üzenetére
Ez szerintem így működik. Mintha láttam volna egy beállítást valahol pont erre. Amíg telefonálsz, addig nincs mobilnet. Dupla SIM-esnél talán ilyenkor lehet bekapcsoltatni a másik kártyán a mobilnet használatát. De szerintem ez "így működik".
Megnézem majd, amint odaérek.(Ha keverném valamivel, javítsatok ki nyugodtan.)
Megtaláltam közben, erre emlékeztem:
Beállítások --> Kapcsolatok --> SIM-kártya-kezelő --> Internet automatikus átkapcsolása
A leírása:
Átváltás egy másik SIM-kártya adatkapcsolatára, ha a preferált SIM-kártya nem tud csatlakozni.
Ha be van kapcsolva a Wi-Fi-hívás, a SIM-kártyákkal is lehet hívást indítani és fogadni, amikor kívül vannak a hálózat hatókörén. A hívások egy másik SIM-kártya adatkapcsolatát fogják használni.De ezek szerint rosszra emlékeztem, mert a leírás alapján ez nem az.
[ Szerkesztve ]
-
Taci
addikt
válasz h_benjamin #5817 üzenetére
Nálam minden módban van, még 8K-ban is (ott egyedül automatikus követőfókusz nincs, de kézi (rákattintok, odafókuszál) van).
-
Taci
addikt
válasz TODI1111 #5928 üzenetére
Ah, köszi! Még nem jártam így, de most megnéztem, nekem az be volt kapcsolva. Beállítottam egy ébresztőt, némára vettem a telefont, és valóban csak rezgett. Aztán 1 percel későbbre az ébresztőt, telefont némán hagyva, de ezt az opciót kikapcsolva, már volt hang is az ébresztőn.
Köszi! (bigdigitnek is, hogy felhozta a témát)
-
Taci
addikt
Ha már a töltés volt a főbb téma az utóbbi napokban:
Az esetek 95%-ban gépre (USB) dugom a telefont, úgy töltöm. Nem sietek sehova, ráér ott töltődni. Minden telefonomnál így csináltam mindig.
Viszont ennél a telefonnál most már kicsit érzem a "hátrányát":
Most raktam fel épp tölteni, 24%-on van, és 6 óra 22 percet ír ki töltésre.Az a kérdés merült fel bennem: csak magamat szívatom, ha ezt a telefont (a nagy akksija miatt) ilyen lassan és hosszan töltöm? Mert ugye ha a fali töltővel (gyorstöltést kikapcsolva) tölteném, sokkal hamarabb feltöltené, és talán az az akksit sem "terhelné" jobban, mint ez a fajta töltés.
Ha épp reggel jutok oda (már munkaidőben), hogy úgy látom, mehet a töltés, akkor oké, mert ez a 6 és fél óra töltés belefér.
De most ennyit biztos nem leszek gép előtt, szerintem 3 óra múlva húzom le. Aztán vagy reggel folytatom, vagy ha ennyi töltéssel kibírja, akkor majd csak hétfő reggel.
Szóval nem tudom, melyik a jobb.Mit gondoltok?
-
Taci
addikt
Köszönöm a tanácsokat! Dehogy vettem letorkolásnak, hisz' én kértem véleményt/tanácsot.
A leírtak közül mind megvan, kivéve a 85%-ot. Az a maradék 15% néha jól jöhet.
Meg ha jól értettem, a baj a 100%-ra töltéssel az, hogy az a 100% néha több, mint 100%, túltöltés, és ez nem tesz jót az akksinak. De gondolom, eleve így tervezték a töltést, hogy a valós 100%-ot (és ezzel a túltöltés kockázatát) soha nem érheti el. (Ha én tervezném, és tudnék erről, akkor a kiírt 100% az valós kapacitásban 97-98% lenne pont emiatt.)
Szóval mivel erre azért nyilván "készül" a gyártó, így ennek a 85%-os akksikapacitásra való korlátozásnak nem látom létjogosultságát - legalábbi számomra a tervezett 2-3 év használatra nem tartom relevánsnak.10 és 15W-os gyári töltőim vannak, szóval azokat használom.
@MadMancs: USB-C és TB4 csak a céges gépemen van, szóval itthon ez nem opció. De tökéletes a fali töltő használata. Köszi a tippet azért.
-
Taci
addikt
válasz kakuk100 #6051 üzenetére
A régi telefont gépre kötöd, elindítod a Smart Switch nevű programot (gépen), és ott kiválasztod azt, mit szeretnél lementeni. Aztán ha kész, rákötöd a gépre az új telefont, és a Smart Switch-csel átrakod rá, amit lementettél.
Ez a legegyszerűbb, de persze millió más lehetőség is van. Pl. hogy eleve Google (vagy Samsung vagy Microsoft stb.) fiókba mented a névjegyeket, és amikor bejelentkezel az új telefonra, oda máris viszi őket. -
Taci
addikt
Szia!
Szóval megkaptad a telefont, és egyből kicsomagolás után már nem jó az ujjlenyomatolvasó?
Vagy levetted a gyári fóliát, és tettél rá egy másikat? Ha igen, milyet?Általában akkor szokott "baj" lenni, ha UV ragasztós üvegfóliát raksz rá, és nem megfelelően csinálod: az ujjlenyomatolvasónál kicsit máshogy kell megcsinálni a "ragasztást".
De ha megírod pontosan, hogy mit raktál rá, vagy hogy mit jelent az pontosan, hogy nem működik (mit és hogyan próbáltál), akkor tudok majd (vagy a többiek) többet is mondani.A linkelt tok jó rá, igen.
Abban sajnos nem tudok segíteni, hogy milyen fóliát tudsz itthon rá venni, és a telefon vásárlása előtt megrendeltem pár darab UV ragasztós fóliát.
[ Szerkesztve ]
-
Taci
addikt
(Üveg)fóliáknál jó ötlet bekapcsolni az érintés érzékenységének növelését. Most nincs nálam a telefon, de a beállításokban ha a keresőbe beírod, hogy "érintés", biztosan előhozza. Azt kapcsold be mindenképp.
A képen lévő fóliát nem ismerem, de a fenti beállítással jó eséllyel működni fog azzal is a leolvasó is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- !! SAMSUNG AKCIÓ !! Garanciás, Samsung Galaxy S21 Ultra 128GB Fekete. BM384
- Megkímélt Samsung Galaxy S21 5G 8/128GB Dual Sim Kártyafüggetlen, fekete színben, garanciával!
- Samsung S21 5G 8/128 GB snapdragon, független
- Samsung Galaxy S21 8/128 kártyafüggetlen fekete mobiltelefon
- Beszámítás! Samsung Galaxy S21 5G 128GB/8GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest