Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
bordi10
senior tag
Én egy fekát 256gb. Azt néztem, hogy a 128 vs 256gb között 13K felár van. Bőven megérte így. Almáéknál pl a 2 tárhely között 40K a difi
Samsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch5™ PRO | PlayStation®5 PRO| PSN Id: bordi10
-
NY_A
őstag
Én Mate 20 Pro töltőjével akartam használni, de nem ment vele a gyorstöltés. Sajnos sanszos, hogy nálad is ez lesz. Bár ha nem preferálod a gyorstöltést akkor lényegtelen. Nekem is 12/256-os fantomezüst van. Gyönyörű telefon. Bár a tok miatt úgy sem látom de legalább tudom, hogy gyönyörű. Mondjuk az aramid tok nagyon feldobja a megjelenését.
[ Szerkesztve ]
-
NY_A
őstag
Átlátszó tokot én a gyárit használtam/használom, az egész jó. [link]
Üvegfóliát nem találtam normálisat, azt majd biztos ajánlani fog valaki. Én Spigen Neoflex HD fóliát használok, azzal elégedett vagyok.
Az aramid tokot épp az előző oldalon linkeltem, és beszéltünk róla. -
arn77
aktív tag
Nekem érzésre az oldala a csúszósabb mivel az szilikon, de nem vészes. A hátlapon jól megtapad az ujjam, nem csúszkál. Sokkal kellemesebb érzés mint a sima szilikon tokoknál. Van gyári szilikon tokom is. Nekem az túl puhának tűnik, és zsírosodik a hátulja, sűrűn kell az ujjlenyomatokat törölni. Egyébként abban is jól mutat, talán a széleinél körbe a puhasága miatt nem tartja olyan jól mint a Ringke.
-
NY_A
őstag
Csúszkálni nem csúszkál, elég biztos a fogása. Viszont össze lehet maszatolni ha kicsit izzadt s kezed, olyankor kicsit foltos tud lenni. Ilyen szempontból jobb lehet amit a kolléga javasolt.
Én is azért vettem átlátszó tokot, hogy lássam a telefont benne. De pár hónap múlva már nem lesz annyira különleges mint az elején, akkor megint fel lehet dobni egy fasza kis aramid tokkal. Leejteni ezt még nem ejtettem le. Az S20 Ultrát igen. Arra ráadásul még rá is tapostam kijelzővel lefelé. Csak a fólia bánta. Annak a kijelzőjét aztán be is törtem, akkor is ez a fólia volt rajta. De akkor ha üveg lett volna sem bírta volna ki szerintem. -
arn77
aktív tag
A videon a Ringke Air van. Az egy sima puha szilikon tok. A második linkeden viszont a Fusion fényes hátú változata.
-
arn77
aktív tag
-
szabeska
addikt
Nalam legalabb 7-8 db C-s kabel van itthon, bosszanto amikor a nagyresze csak tolt bizonyos eszkozoket, alig 1-2 hajlando tobbre, marha idegesito, hogy miert nem egyformak Persze az egysegesitesre torekves megy az EU reszerol, de igy teljesen feleslegesnek erzem Vettem mar olyat ami nem volt kepes adatot atvinni, vehettem meg egyet pluszba, ez a pazarlas, nem az hogy a telefon melle adnak-e toltot...
[ Szerkesztve ]
F1
-
szabeska
addikt
Ha valóban ADATkábel, tehát megy a fájlátvitel, akkor megérheti. Ha nem, 14 napos elállás Kábelnek egyébként Baseus-t javasolnék inkább, Blitzwolf-al egyetemben minőségi cuccokat gyártanak. Van pár töltő és kábel itthon tőlük, már ránézésre is nagyon fainak. Bár én csak 15w-al töltöm az Ultrát, nem tudom melyik fej kompatibilis a mi telefonunkkal a fenti gyártőktól 25w-ot tekintve.
[ Szerkesztve ]
F1
-
szabeska
addikt
Nem tudom, az volt az első, amit kikapcsoltam Fókuszjavítóról beszéltünk, ami annyit csinál, hogy átvált magától az ultraszéles lencsére közeli (makró) témánál. Ha közelítesz pl egy virágra, a bal alsó sarokban megjelenik egy kis ikon, arra kattintva ki-be lehet kapcsolni. Semmi más javító izét nem haszálok. A jelenet optimalizáló bigyót soha ki sem próbáltam Nem kell az AI izé, meg a sallang, épp eleget
optimalizálront a képeken az alap algoritmus.[ Szerkesztve ]
F1
-
-
doooo
veterán
Van értelme, teljesen más fehéregyensúlyt, színeket, stb. tud egy-egy helyzetben előhozni. Mondjuk növényzet fényképezésekor. Néha pl. irreálisan meleg színűek lennének a növények levelei automata módban (rendszerint gyengébb fényviszonyok között, nagyon árnyékos helyen, estefelé, stb), az optimalizáló pedig újra zölddé tudja tenni őket (amilyenek a valóságban is)...
Kiragadott példa, de egyrészt szembetűnő ha az ember tapasztalja, másrészt illusztrálja, hogy egy kis kontrasztnál, meg esetleg felerősített színeknél jóval többre képes a dolog (mondjuk az S21U egyedi "holdfényképezős-módját" is az kapcsolja be, és ott már tényleg komoly munkát végez szoftver (meg a képfeldolgozásért felelős hardver) az élőképen is, meg utólag, az elkészült képen is). -
MadMancs
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Citizen
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Elektromos autók - motorok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Samsung Galaxy S21 5G 8GB/128GB
- Samsung Galaxy S21 8/128 kártyafüggetlen fekete mobiltelefon
- !! SAMSUNG AKCIÓ !! Garanciás, Samsung Galaxy S21 Ultra 128GB Fekete. BM384
- Samsung Galaxy S21 Plus gyári független dobozos 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest