Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaliGab23
senior tag
válasz GreenGoblin #964 üzenetére
Pfff, hát nem tanácsos leejteni.
Kezdetek... 1996... Nokia 1610...
-
HaliGab23
senior tag
Nekem WQHD+ felbontáson (3200x1440), adaptív frissítéssel (120Hz) most van 40%-on az akku és 5óra 44perc kijelző idő, a töltőről 11óra 42perce vettem le.
(És filmet nem néztem.)Engem annyira nem izgat más teló mit tud, mert ez brutális, amit tud ilyen paraméterek mellett.
[ Szerkesztve ]
-
HaliGab23
senior tag
Reklámblokkoló téma, a böngészőkről írtatok, arról jutott eszembe:
Azt hittem, hogy a telóval van baj, mert megakadtak a weblapok betöltés közben, aztán nagy nehezen rájöttem, hogy be van állítva a kapcsolatbeállításokon belül a privát DNS, ahová dns.adguard.com-ot írtam be korábban.
Miután kikapcsoltam újra minden ment flottul, helyette én a korábban megvásárolt Disconnect Pro-t használom, illetve az Edge böngészőben az Adblock Plust kapcsoltam be.Hátha másnak is van ilyen probléma.
Esetleg van más dns, ami tuti jól megy?
-
HaliGab23
senior tag
Küldte az előbb a Telenor a cégünknek a kedvezményes flottás készülék árlistát, amelyen hűség nélküli kedvezményes ár az S21U 256Gb-ra: 569.900.-Ft
Így nézi hülyének a régi előfizetőit ez a cég.
Simán a honlapjukon meg megvehető 450ért eldobható kártyával..[ Szerkesztve ]
-
HaliGab23
senior tag
válasz JockeyEwing #1174 üzenetére
Én az alábbit vettem:
"Vezeték nélküli töltő, TRIO, fekete EP-P6300TBEGEU"
Viszont gyorstöltésnél szerintem nem egészséges szintre melegszik a teló, sőt sima töltésnél is meleg lesz. A kábeles szupergyorstöltés alatt nem melegszik fel ennyire.. mint a vezetéknélküli sima töltés alatt..
[ Szerkesztve ]
-
HaliGab23
senior tag
válasz sebijani1982 #1230 üzenetére
Nekem pl. ma több hívás is megszakadt, vagy elment a hangom, én hallottam a másik felet, Ő engem nem.
Illetve szaggatott, de tegnap is, meg úgy elszórtan a napokban.
Sőt a net is megszűnt párszor, vissza kellett állítanom többször is a hozzáférési pontot, mire megjavult.Remélem gatyába rázzák magukat, mert ez így nagyon gáz.
-
HaliGab23
senior tag
válasz wong kok wah #1507 üzenetére
Nekem semmi, na majdcsak megjön.
Igaz én cégre vettem, nem tudom, hogy ez mennyire kavar be, hogy az itthoni címemre (és saját nevemre) kértem a kiszállítást.Kezdetek... 1996... Nokia 1610...
-
HaliGab23
senior tag
válasz MadMancs #1771 üzenetére
Nekem is 8 órákat megy el.. (Mondjuk durva, hogy 1 nap alatt ennyit nézi az ember, ez már betegség én azt mondom. Telónyomkodó zombik lettünk.)
Viszont én most nem állítottam vissza a programokat a korábbi telómról, hanem mindent újra átgondoltam, amely appot az utóbbi időben nem használtam azt fel sem tettem és a többit is nulláról állítottam be.
Az volt az érzésem, hogy valami olyat jött át az automata visszaállítással mindig az új telóimra (S7, S8, Note9, Note10+), ami szívta az akkut.. Lehet csak beképzelem ezt, de mindegy is, most ez az S21U nagyon brutális üzemidőt tud.
Végre egy olyan teló, amivel elindulok az országban bármerre reggel, navigálok, telefonálok sokat, közben zenét tolok BT-n az autó hifire, minden szinkron, és egyéb bekapcsolva, semmi nincs korlátozva, és nem kell izgulnom, hogy lemerül estére.Kezdetek... 1996... Nokia 1610...
-
HaliGab23
senior tag
válasz BusinessGuy #1953 üzenetére
Én is szoktam adni jattot, de miért elvárás ez ne haragudj.
Azért mert valaki elvégez egy munkát, jattolnunk kell Neki???
Nekünk is jattolhatna minden háztartás, mert villanyt adunk...
Na mindegy.Nekem is hétfőn jön a csomag.
-
HaliGab23
senior tag
Azt tapasztalom, hogy amikor LTEről vált a telefon hívás közben 3Gre, akkor 10ből 5ször megszakad a hívás...
Másnál nem jelentkezik ez? (Telenor előfizu.)Kezdetek... 1996... Nokia 1610...
-
HaliGab23
senior tag
válasz Capella #2084 üzenetére
Én pl. a közepes gumiharangokkal (az volt rajtuk a dobozból kivéve) alig bírom a fülemből kiszedni, nem aggódom, hogy kiesnek bármikor is
Nagyon tetszik egyébként, mióta megjött (délután 14h) azóta a fülemben vannak, zenét hallgatok, telefonálok, stb.
De még mintha az asszony kiabálását is jobban áthozná mikor a környezeti hangok hangereje extra magasra van állítvaKezdetek... 1996... Nokia 1610...
-
HaliGab23
senior tag
Aksit úgy képzeld el, hogy leveszem mondjuk reggel a töltőről 7-kor és onnan kezdve nyomkodom egész nap, este 10kor még van benne 10%, és közben 6-7-8 óra kijelző idő megy bele.
(Van benne navi, zene, videó, böngészés, chat, minden és folyamatos wifi, mobilnet váltakozás, mindkettő fixen be van kapcsolva. Semmi nincs korlátozva! Mindez wqhd+ felbontás és 120Hz adaptív képfrissítéssel.)Simán elmegy másfél-két napot is, ha csak 3 órát nyomkodod első nap
[ Szerkesztve ]
-
HaliGab23
senior tag
válasz TheBikerider #2291 üzenetére
Akkor adj tippet légyszi, hogy mi az a téma, amin ki lehet próbálni a telefonok kameráját és mindenki tud róla lőni fotót, és ezáltal távol egymástól is lehet értékelni mit tudnak a telefonok.
A Nap?Szerk: hidd el itt senki nem ezzel akarja a Holdat fotózni úgy, hogy az elkészült képből plakátot nyomtasson és azon krátereket keressen.
[ Szerkesztve ]
-
HaliGab23
senior tag
válasz wong kok wah #2337 üzenetére
Küldjétek minél többen a Telekomnak írásban, talán lépnek valamit, ez így nagyon gáz, ahogy olvasom.
-
HaliGab23
senior tag
válasz Sirandrish #2335 üzenetére
A Note10+ például a két telenoros kártyát, egyik csak net kártya, nem tudta lekezelni rendesen, talán csak úgy működött, hogy a fő kártyát át kellett állítani 3g/2gre fixen...
Végül a fő kártyára lett kérve nagyobb net csomag, a net kártya meg ment tabletbe.. Elég vicces.
Ezt ma kipróbálom, kíváncsi vagyok.
-
HaliGab23
senior tag
válasz Sirandrish #2341 üzenetére
Tök jó... a Sim2be beletettem a Telenor net kártyámat, meg is jött a konfig üzenet, ami alapból szar, mert nem online-t kell APNhez, hanem net-et, de nem megy úgysem a net..
Na ez mi lehet?A Tab S7 ugyanezen beállításokkal megy..
-
HaliGab23
senior tag
válasz Sirandrish #2344 üzenetére
Na. Újabb "öröm". (Igaz ez már régebben megvan.)
Két pálcika LTE itthon az egyik szobában és folyamatosan elmegy a hang vagy megszakad a hívás. Át kell mennem másik helységbe, hogy visszajöjjön vagy újra tudjam hívni a partnert.
Nagyon idegesítő, hogy megint kiadtak egy készüléket, ami nem képes normálisan működni.
-
HaliGab23
senior tag
válasz Tomi881 #2331 üzenetére
Én miután felment a frissítés csináltam egy wipe cash-t a biztonság kedvéért.
Ma reggel levettem töltőről 7kor, minden bekapcsolva, semmi korlátozás, ma voltam pecázni is, így mobilneten volt fél napot, stb.
4óra24perc SOT és 50%on volt mikor a sreenshotot csináltam:
Most 42% és 5óra 2perc SOT.
-
HaliGab23
senior tag
válasz ForRedGlory #2417 üzenetére
Köszi! Ezt még nem ismertem, megnézem
-
HaliGab23
senior tag
Ezt nézzétek, a régi Note10+-om:
-
HaliGab23
senior tag
Semmire nem használta a napokban.
Igaziból azt szerettem volna csak mutatni, hogy bekapcsolva és hálózaton lógva elmenne vagy 5 napot készenlétben.
Előző verziós androiddal merült készenlétben is, mint a tengeralattjáróNagyon jól optimalizált a rendszer most.
-
HaliGab23
senior tag
válasz spawn21 #2593 üzenetére
Volt amúgy egy olyan rom verzió (tegnap volt is róla szó), amikor tovább bírta, csak ugye az agresszíven kezelte (lőtte ki) a programokat és panaszkodtak rá.
Viszont az nekem semmi problémát nem okozott az én szokásaim mellett.
8-9 óra közötti SOTok voltak, most 6-7 óra, de bőven jó ez is.
Fontos, hogy ez 1 nap alatti lemerítés során jön össze.Aki 2 naponta tölti (pontosabban fogalmazva, úgy használja, hogy 2 naponta tudja tölteni, mert nem gyilkolja le 1 nap alatt) ott ~4 óra SOT jön össze, mivel ugye készenlét közben is merülget a teló.
Szerk: általánosan írtam fentit.
[ Szerkesztve ]
-
HaliGab23
senior tag
-
HaliGab23
senior tag
válasz wong kok wah #2610 üzenetére
Már megijedtem, hogy a hangrögzítős Indonéz rom rosszalkodik.
Köszi a linket!Kezdetek... 1996... Nokia 1610...
-
HaliGab23
senior tag
válasz sebijani1982 #2615 üzenetére
Jól megsz.patta a google az időseket, pl. szüleim telefonja is összeomlott, meg sem tudtam távolról csinálni úgy, hogy mondtam mit nyomkodjanak...
Tököm tele.Kezdetek... 1996... Nokia 1610...
-
HaliGab23
senior tag
válasz TODI1111 #2697 üzenetére
Köszi, rányomtam, szépen fel is ment
Jó ez a hangrögzítés, nem kell pl. menetközben pötyögni/papírt keresni, amikor lediktálnak valamit.
Sok hasznos és korrekt felhasználása van, persze mindig azért tiltanak valamit, mert néhány hülye visszaél vele...Kezdetek... 1996... Nokia 1610...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 5G 8GB/128GB
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB Pink, Újszerű Állapotú, Karcmentes, Rózsaszín, Független, Garanciális
- !! SAMSUNG AKCIÓ !! Garanciás, Samsung Galaxy S21 Ultra 128GB Fekete. BM384
- Megkímélt Samsung Galaxy S21 5G 8/128GB Dual Sim Kártyafüggetlen, fekete színben, garanciával!
- Samsung Galaxy S21 8/128 kártyafüggetlen fekete mobiltelefon
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs