Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zetecR
addikt
válasz feloman #2932 üzenetére
Február óta használom, minden rendben vele.
Én az S9+-on sem használtam üvegfóliát - szinte teljesen karcmentes volt 3 éves korára is.
Ráadásul marha jó az újlenyomat taszító tulajdonsága a kijelzőnek. Bár valószínűleg emiatt csúszósabb is, mint általában és néha érintésből húzás lesz, de nem zavaró. -
klaya86
senior tag
válasz feloman #2932 üzenetére
Én fél éve használom. A kijelzővel semmi problémám. Nyáron, nyaralás alatt is tök jól teljesített, jól látható. Bluetooth, gps, nfc teljesen jól működik, napi szinten használom ezeket. Térerő oké, két simmel használom,Vodafone /digi. A rendszer gyors, nem akad, nem laggol. Ujjlenyomat olvasó 10/9 kb, spigen üvegfóliával használom, kb elsőre felold mindig. A kamerával kapcsolatban szerintem átlagos felhasználónak nem lehet panasza. Nézegetve YouTube teszteket egy s21, s21+ sem jobb, sőt.. Talán gyenge fényben, szobában tud zajosabb lenni, de ott még nem láttam androidos telefont hibátlan képet lőni, talán a munkatársam iPhone 13 pro maxja, ami láthatóan jobb gyenge beltéri fényben. Üzemidő nálam 5-6 óra sot, reggel4től este 8ig kb. Nem mondanám jónak, sem rossznak, átlagos. Töltési idő 10%ról - 100ra kb 70 perc. Talán ez a két dolog, amiben azt mondom, lehetne jobb valamivel. Melegedni normál használat mellett nem, vagy minimálisan szokott. Játék az tudja hevíteni. Én COD-OT nyomok egyedül, max grafikán. Ha kezd túl meleg lenni, néha be-be tud laggolni, de abszolút nem gáz. Bár az előző telefonomon snapdragon 865el ilyen szempontból jobb volt. Az semennyire nem melegedett. Összességében egy jól működő, stabil telefon, jó kamerákkal, kijelzővel, átlagos üzemidővel és 2022ben már lássúnak mondható töltési sebességgel.
-
Bullitz
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- !! SAMSUNG AKCIÓ !! Garanciás, Samsung Galaxy S21 Ultra 128GB Fekete. BM384
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Samsung Galaxy S21 8/128 kártyafüggetlen, fehér mobiltelefon + rengeteg tok
- Samsung S21 5G 8/128 GB snapdragon, független
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB Pink, Újszerű Állapotú, Karcmentes, Rózsaszín, Független, Garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest