Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyikszi
őstag
válasz Bagoly01 #3259 üzenetére
Én ilyet vettem: Spigen Thin Fit Samsung Galaxy S21 FE 5G fekete tok
Nekem ez is vastag Jó a fogása, meg nem csúszkál, egy kicsit rugalmasnak tűnik (mint egy keményebb gumi?), szóval nincs gond amúgy vele. Még a telefonon is hezitáltam a nagysága miatt. Az előző telefonomon egy Nilkin volt, de az vékonyabb, lehet majd beszerzek egy ahhoz hasonlót.
''Ha az agyunk olyan egyszerű lenne, hogy megérthetnénk, olyan egyszerűek lennénk, hogy nem értenénk.''
-
nyikszi
őstag
Valamit beállítottam, hogy a kezdő képernyőn mutassa az "Éhezés felszámolása, Tiszta víz..." meg hasonló dolgokat. Ezt hol tudom kikapcsolni? Nem jövök rá
A másik. Felolvassa az sms-t, meg aki épp hív, de "jó" angolsággal. Hol tudom magyarra állítani? Vagy valami más tehettem fel az A40-re? Mert el nem tudom képzelni, hogy ott ment itt meg csak koreai meg english lenne.
''Ha az agyunk olyan egyszerű lenne, hogy megérthetnénk, olyan egyszerűek lennénk, hogy nem értenénk.''
-
nyikszi
őstag
válasz direwolf #3469 üzenetére
Soha nem használtam ezt a funkciót. Repülőre teszem és úgy ébreszt. A nappaliban. Volt már, hogy nem ébredtem fel, mert olyan fáradt voltam De ez kb. 2x fordult elő amióta telefonom van (a régi telefonokat is használtam ébresztésre, de ott nem volt repülő üzemmód).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- AliExpress tapasztalatok
- Sorozatok
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Befagy az egész gép
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Samsung S21 5G 8/128 GB snapdragon, független
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB Pink, Újszerű Állapotú, Karcmentes, Rózsaszín, Független, Garanciális
- Megkímélt Samsung Galaxy S21 5G 8/128GB Dual Sim Kártyafüggetlen, fekete színben, garanciával!
- !! SAMSUNG AKCIÓ !! Garanciás, Samsung Galaxy S21 Ultra 128GB Fekete. BM384
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest