Hirdetés
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roland0224
senior tag
válasz KKrisz751 #1655 üzenetére
A Watch 4- nél jött be ,hogy nem lehet iPhone -hoz csatlakoztatni (különben most nem ide írnék 🤣) előtte watch 3 lehetett. Más telefonhoz lehet (xiaomi pl) (csak akkor nem megy hivatalosan az ekg, vérnyomás de meg lehet oldani) csak factory reset után ami részben megnyugtató (biztonsági okokból részben bosszantó kényelmi okokból)
Értem Samsung oldaláról azt szeretnék,hogy mindenük náluk legyen teló óra stb ez a felhasználóknak szívás részben de a helyükben én is ezt csinálnám nekem legyen jó ne más gyártónak
Tökéletes telefon ugye meg nincs akkor nem váltana senki 1-2-3 év után -
Roland0224
senior tag
-
TODI1111
veterán
válasz KKrisz751 #1678 üzenetére
Én a [Safelncloud-ot] használom régóta. Szerintem az egyik legjobb.
[ Szerkesztve ]
-
gippazoid
senior tag
válasz KKrisz751 #1768 üzenetére
GPay súgóban le van írva hogy lehet alapértelmezett fizetési móddá tenni. De még az Erste oldalán is van leírás erről amit keresővel megtalálsz. Ha azok alapján nem boldogulsz, szerintem uninstalláld az Erste app-ot, állítsd be a GPay-t aztán mehet vissza az Erste is. Én simán váltottam mikor már jelezték hogy ideje megtenni és simán el vannak egymás mellett. Az S20 FE gondjai miatt már legalább 3x állítottam be egyik telefonon majd másikon majd megint egyiken a GPay-t és sosem harcoltak egymással.
Gippazoid Novelties Inc.
-
gippazoid
senior tag
válasz KKrisz751 #1856 üzenetére
Nem írtam hogy hülye vagy.
Amúgy pedig a belépési PIN az egy harmadik kód.
Okostelefonon van képernyő feloldó PIN, Samsung telókon (nem okos, okos, már legalább 15 éve) van a másik SIM behelyezésekor beírandó kód ami alpból nincs beállítva a készüléken és bekapcsolva sem a kérése - én erről írtam - és van a SIM PIN.S20 FE-n meg lehet találni a SIM PIN bekérés ki-bekapcsoló menüpontját tehát S21 FE-n is biztos ott van.
Mivel az S20 FE-t eladom és már nem használom, fejből meg nem emlékszem, így bővebb infót nem tudok írni erről most. De nagyon kell keresni, az biztos.
Gippazoid Novelties Inc.
-
direwolf
őstag
válasz KKrisz751 #5708 üzenetére
Tök egyszerű, ha nyaralok, akkor a telefon átmegy fényképezőgépbe, és más miatt hozzá se nyúlok. De amúgy sem nézek rajta videókat, és játszani is elvétve, mert nekem ez egérmozi. Ezekre ott a 10"-os tablet. És persze, igazad van, hogy ez így verébre ágyú, de mondj egy olyan középkat telót, aminek elégedett lennél a fotós képességével...
"I've seen things you people wouldn't believe"
-
potyi23
senior tag
válasz KKrisz751 #5708 üzenetére
en mar nem is mergelodok rajta. csak csodalkozom hogy tudtam ilyent ... megvenni reggel 5 kor veszem le toltorol, 11- re marad benne 40 % . epphogy hazaerek melobol,rakom toltore,es este 7 kor ujra toltoo. Pedig van olyan ora mikor hozza nem nyulok.A programokat allandoan zarom be ,mert szegeny ,kepes ures jaratban is csontra merulni 10-12 ora alatt. es nincs egy eves ez a draga kicsi szivem Nalam mindenbe visszalepes a huaweihez kepest, egy ami tenyleg az a kamera.minden mas mintha 10 evet mentunk volna vissza .Terero kezelese talan a legbosszantobb meg a merulestol is. huawei mindehol volt térerő..ennel sehol sincs,ha van felettem 2 mm vas Januarban telik le a szerzodesem,alig varom h valtsak valami normalis telora... ez eddig nalam kapufa
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 8/128 kártyafüggetlen fekete mobiltelefon
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB Pink, Újszerű Állapotú, Karcmentes, Rózsaszín, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 8/128 kártyafüggetlen, fehér mobiltelefon + rengeteg tok
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest