- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrBazsi
senior tag
válasz
ad4m1337 #35216 üzenetére
Ha rám hallgatsz, s22re nehogy lecseréld, konkrétan rosszabb teló mint az s10. olvass vissza januárra mit szívtam vele, 1 hétig bírta nálam az s10 után.
Viszont az s23 már más kávéház azért, fluidabb, és az s10 max 6órás sotjához képest, az s23 8-9-10 óra sotokat produkál ugyanolyan használat mellett. -
csaba1203
addikt
válasz
ad4m1337 #35212 üzenetére
Nem az akksival lesz gondod, hanem a biztonsági frissítések hiányával....
Minél előbb lecserélném a helyedbe de S23 alá ne add. Előtte nem árt ha megnyered az ötös lottó heti nyereményét.
Szégyen, amit az S szériával művel a Samsung komolyan mondom ha holnap leesne és ripityára törne a telefonom biztosan A54-et vennék bőven elég lenne a napi rutinokra.
Játszani nem játszom egyáltalán. -
FireFox1996
őstag
válasz
ad4m1337 #35212 üzenetére
Új aksival szerintem nem fogsz tudni még 2 évig használni.
Az telóm eredeti aksija 3.5 éves volt, amikor lecseréltem egy gyári aksira (ami kb 6-9 hónapos volt a gyártási időt nézve), és nem érzem, hogy sokkal tovább megy az új aksival, mint a régi 3.5 évessel.
Tudtommal a cserénél csak gyári aksit használnak (pl. samu szervíz, LCD fix).
Csere előtt a régi aksi kb 75%-os volt, csere után 95%-os.
És naponta kell töltenem, ettől függetlenül 5 órás SOT megvan 1 töltéssel.(sosem várom meg, hogy 10% alá megy, és akkor töltöm, sokszor estére ha még megvan 50-60%, akkor is feltetszem a töltőre, így jön ki, hogy naponta töltöm
)
-
Kroni1
veterán
válasz
ad4m1337 #34382 üzenetére
Egyetértek, az S10 nekem is határesret, de a kisebb méret már azért nem az igazi, mert rendes méretű akksit abba már nem nagyon tudnak belerakni.
Volt S20fe ami alig nagyobb de pont túl van a határon, 1 hónap után eladtam. S21re váltás majd ha feleennyi lesz használtan. Mondjuk a jack hiányozi fog nekem is S10böl, ezért nálam is marad még ha bírja, és sztem érdemes cseréltetni az akksit akinek már gyengül, jo kis telefon!
Új hozzászólás Aktív témák
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS