- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Okos Otthon kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzoley
őstag
"Az OTA frissítés mérete 1,9 GB, a full image pedig 5 GB. Szerintetek mi a maradék 3 GB? Nem 0-kkal telerakott .txt fájl".
Azt nem kétlem, hogy van 6 év tapasztalatod ezen a téren, de ez az idézet egyértelművé teszi, hogy az Android-ról annak felépítéséről és az OTA frissítésről halvány lila gőzöd sincs!
Én 9 éve foglalkozom Androiddal, fejlesztettem rom-okat, programokat a mai napig de amit leírtál abból szinte semmi nem fedi a valóságot.
1. OTA frissítés után soha nem kell FR, max. Wipe Cache.
2. Az OTA frissítés csak az előző frissítéshez képesti változásokat tartalmazza, ezért sokkal kisebb a mérete. Ha ismernéd a GIT-et, tudnád.
3.Az Android az egyik legjobban optimalizált rendszer, nem hagy maga után szemetet a flash-ben, pl mikor törölsz egy programot, mindent letöröl amit a telepítéskor feltett!
Ezt nem vitaindítónak szántam, ezek makacs tények!! -
Kleroo
veterán
Igen, érdemes clean installt nyomni. Én is kb 10éve a Droidos hajón vagyok, jó móka volt sokat romolni, variálni kernelekkel, még órajelekkel is babrálni, saját kotyvalékokat feltolni, 3-4 naponta feldobni vmi új főzetet. De most már inkább az a fontos, hogy ne kelljen folyamatosan 0-ról belakni, felsetupolni, sorbarakni, 34 mappa mélyen eldugott apróságot visszaállítani egyesével, minden appot visszasetupolgatni. Ha valaki alaposan belakja, magáraszabja a telóját, annak egy gyötrelem mindig újrarakosgatni mindent. 2019-ben én elvárnám a kényelmes user szemszögéből hogy ez magától menjen. Ha már ennyire csillió beállítási lehetőség van. Vagy ha nem, akkor mondja az arcomba a teló, h sry reset kell.
(leszarozott Mi8-on 3 verzión keresztül nyúztam egy alaposan belakott rendszert, meg se rezzent; számomra nagyobb élmény az, hogy 1x megcsinálom, és onnantól flow, letojhatom mit frissítget magának. Többet ér mint 20 sosem használt feature, vagy 50k antutu pontszám
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PlayStation 1 / 2
- Kés topik
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest