- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
trialboj #15359 üzenetére
Nem törődtünk bele, csak fizikailag nem értem mi a kínod ezért nem is szóltam eddig bele. De nem gondolod hogy azért nem kaptál panaszáradatot mert a videó minősége teljesen rendben van?
Ha videóban jobbat akarsz, akkor az Note 10+ 5G vagy Mate 30 Pro a DXOMark szerint, de nem sokkal. -
guriga1234
addikt
válasz
trialboj #15359 üzenetére
"egy samuval forgatott bármilyen klippet, ami szerinted ok" - nem szoktam mások videóit nézni. Keresni te is tudsz, nem?
"a telefon kijelzőjén minden szép és jó, csak hát az nem releváns" - ha a telefon kijelzőjén minden jó (és pl. nincs a csaj körül remegő világ), akkor a külső eszközödben lehet a gond, nem?
Ha profi videókat akarsz csinálni, akkor vegyél egy profi videókamerát, ha neked az s10 által készített nem felel meg. Ja, a pár éves almás cuccokat el is felejtettem, mert azok szerinted jobbakat csinálnak. Az s10e-t meg add el, ne szenvedj vele.
Befejeztem, nincs számodra több mondanivalóm.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest