- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
válasz
guriga1234 #15355 üzenetére
Kösz! Barátnőm professzionális módot nem fogja használni csak automatát mert nem ért hozzá és ott gyorsan kell képet csinálni. Viszont az automata módok között lehet van olyan ami jó. Nekem Samsung A70 van és szerintem ez a lámpa alatt(vaku nélkül mindig) természetes bőrszínt ad és más színek is elég jók de a xiaomi redmi note 4 egy kicsit életszerűbb ennél is. De ez jobbnak néz ki mint a P30 pro (no nem részletességgben hanem csak színekben) Az S10 azért nem A70 szint szóval szerintem jobb lesz. Majd jön olyan vendég kipróbáljuk az S10-et is de eddig csak S9 volt amit nem próbáltunk mert akkor még nem tervezett új telót venni
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest