- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
guriga1234
addikt
válasz
trialboj #15329 üzenetére
"Lennél olyan rendes, és linkelnél, egy bárki által készített videót, amit s10 akármivel lőttek, és vállalható?" - ennek semmi köze ahhoz, hogy valaki rendes-e. Keresni meg te is tudsz. A saját felvételeim nem publikusak, de ezt már írtam.
"szanaszét van effektezve" - milyen effekteket fedeztél fel?
"a csaj körül görbül a tér és az idő" - nem olvasol sok gagyi scifit? A térgörbület is necces, na de az idő!? Az idő hogyan görbül?
"szétesnek a részletek" - milyen ratyin nézted te meg azt a videót? Mert én olyasmit nem láttam, amiről regélsz.
"szimplán csak gagyelló, ennél sokkal többet kellene tudjon szerintem" - talán fáradj át a saját topicjába, vagy a nagyon dicsért almások egyikébe, ott talán több sikered lesz.
-
guriga1234
addikt
válasz
trialboj #15329 üzenetére
Nem készítek nyilvánosság számára videókat, de neked megmutatom, ha eljössz hozzám.
Egyébként inkább neked kéne mutatnod olyan videót, amit te készítettél és rossznak minősítettél, elvégre te kérsz segítséget.
Egyébként hol nézed vissza a videókat? A telefonon? Tévén? Ha tévén, akkor milyen tévén?PS: most néztem meg, az eljöveteled nem lenne egyszerű...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest