- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Narxis: Problémák, problémák, problémák
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgeza
veterán
Na bakker, úgy tűnik, hogy megvan a "hiba" forrása. A mi beszélgetésünk és persze Nagyj74 állítása, miszerint neki megy így rendesen indított el az úton , hogy akkor ennek mennie kell.
Szóval van egy alkalmazásom, ami állandóan az értesítési sávon van (profilválasztó - PhoneProfilesPlus), de ennek az értesítési paraméterei úgy vannak beállítva, hogy a zárképernyőn, illetve az AOD-on ne jelenjen meg értesítésként. Ugyanakkor én alapból minden alkalmazáshoz benyomtam az értesítést. Úgy tűnik, hogy hiába van ez az alkalmazás úgy beállítva, hogy ne jelenjen meg értesítése, feltehetően az aodnotify ettől még ezt értesítésként értelmezi. Így amint érkezik egy újabb értesítés egyfajta triggerként, az ugyebár átbillenti az AOD-ot mindigre, viszont úgy tűnik, hogy a profilválasztó miatt nem billen vissza. Tehát vélhetően ez okozta a gondot. Most ezt kivettem a listából, és azóta visszaáll csak érintésre az AOD!
Így viszont már szerintem meg fogom venni. -
sgeza
veterán
Akár lehetne így is, de szerintem nem így van.
Alapvetően nem kapcsolja ki. Arra van állítva, hogy érintésre megjelenjen. Eddig okés. Jön egy értesítés, ekkor átállítja mindigre, hiszen ez a funkciójának a lényege, hogy ilyenkor jelenjen meg az AOD állandóan. Eddig is okés, működik. A gond az, hogy nem állítja vissza a csak érintésre funkcióra.
Szóval nem csak ki-/bekapcsolja.
Egyébként ez esetben sem állhat át mindigre. Ha csak simán ki-/bekapcsolod, attól még az érintéses paraméter marad.
De a lényeg, hogy az aodnotify állítja csak simán érintésesről mindigre! Szóval visszafele is tudnia kéne!
Mindegy, időnként megnézem, hogy ez a rész működik-e így, aztán ha igen, akkor használni fogom, mert alapvetően ez így nekem jó lenne. -
sgeza
veterán
Dehogynem engedi, hiszen a csak érintésre beállítást - helyesen - átállítja mindigre értesítéskor. Csak éppen utána nem állítja vissza. Sőt, még ki is tudja kapcsolni, mert olyan állapot is előidézhető!
Egyébként a használati szempontból mindegy mi az oka, nekem ilyen formán egyelőre nem felel meg.
Mondjuk benne lehetne egy ilyen lehetőség gyárilag, annyira magától értetődő!
Azért köszi az ötleteket, segítséget! -
-
sgeza
veterán
válasz
Markizmark #11436 üzenetére
Én tap to show opcióval használom (használnám), de nem sok idő/esemény elteltével visszaállítja az AOD-ot mindig bekapcsoltra (hiába van a notify alkalmazásban továbbra is a tap to show opción). Neked/másnak is csinál ilyet? Használja valaki még így?
-
sgeza
veterán
válasz
Immperiall #11420 üzenetére
Ez nyilván nem számít, de nekem sima S10 van. Nem emlékszem, hogy melegedett-e, de számottevően biztos nem.
-
sgeza
veterán
válasz
Immperiall #11417 üzenetére
Több mint 11 percet vettem végig simán ezekkel a paraméterekkel.
-
sgeza
veterán
válasz
marquuard #11408 üzenetére
Ilyesmit (nem biztos, hogy pont ugyanezt a hibát) olyankor szokott produkálni, amikor épp frissül az adott verzió. Azért lehet jó mondjuk másnap. De ahogy írod, mindegyikkel ezt csinálja, így inkább valamilyen windowsos hibára gondolok.
Más régiókkal is próbáltad, ugye? -
-
sgeza
veterán
válasz
dkovizoli #11384 üzenetére
Rányomtál a vágás opcióra, és utána mentés? Mert az alapból kijelöli az értesítési sáv és a navigációs gombok nélkül a hasznos területet, és azt menti le (ha nem nyúlsz hozzá). Míg ha egyáltalán nem nyúlsz hozzá, vagyis nem nyomsz rá semmilyen egyéb opcióra, akkor marad teljes képernyős.
-
sgeza
veterán
-
sgeza
veterán
válasz
Parallaxis #11349 üzenetére
Mert annak egészen más paraméterei voltak, mivel az analóg technológia. Jól néznénk ki, ha csak úgy vaktában vettek volna az emberek filmtekercset a gépükbe minimális technikai ismeret nélkül.
A felbontás a digitális fényképezésnél egy teljesen alap adat. Akit nem érdekel, ne foglalkozzon vele, de az nem igaz, hogy a többséget nem érdekli. Mégis mi a fene lenne az alap adat egy digitális fényképezésnél, mint a felbontás?
Mondjuk autót is úgy választasz, hogy teljesen hidegen hagy, hogy hány köbcentis, vagy hogy benzines vagy dízel motor van benne? Pedig nem hinném, hogy minden ember autószerelő, vagy valamilyen mélységekbe menő autós ismerete lenne, ezt mégis mindenki tudja, hogy mit jelent.
Ha téged nem érdekel, én elfogadom, de biztos lehetsz benne (vagyis remélem), hogy nem ez a többség. -
sgeza
veterán
válasz
Parallaxis #11332 üzenetére
A hasonlat azért erős túlzás. Egy fényképezőnél teljesen alap dolog a felbontás ismerete és állíthatósága. Inkább megtanítani kéne annak, aki nem tudja, nem szándékosan mindenhol elhülyíteni mindenkit. Egyébként azt gondolom, hogy ennél értelmesebbek az emberek, de pont ezért lesznek hülyék, mert sehol nem kell használniuk az agyukat, mert a jóvanazúgy, ne akard tudni felfogás terjed.
-
sgeza
veterán
válasz
Apone33 #11328 üzenetére
Azzal együtt jár a felbontás változása is természetesen. Csak sajnos itt is mennek hülye irányba, mint az almánál. Alapból az az álláspont, hogy senki nem ért semmihez, ezért nem is kell tudnod semmilyen technikai paramétert. Agyrém.
Egyébként a 3:4-es arány a legnagyobb felbontás, ez a ccd mérete (aránya). A többi ebből vág. -
sgeza
veterán
Nem konkrétan az a probléma, amit én írtam. Az újabb tömörítés a H.265. De ehhez is fel lehet tenni egy kis segédprogit, és vinni fogja a Windows. De ha neked H.264, akkor nincs bekapcsolva az újabb tömörítés. Ettől persze ez még valószínűleg codec probléma, de nem az, amire én gondoltam.
Használd a kolléga által javasolt VLC-t, vagy akár a Media Player Classic-ot. Én személy szerint ez utóbbit jobban szeretem. -
sgeza
veterán
válasz
gr.bence #11195 üzenetére
Kell, hogy legyen egy hasonló alkalmazás, amit korábban linkeltem! Keress valami olyasmit, és azt kell letiltani! Kapcsold be a rendszeralkalmazások megjelenítését, és egyesével menj végig a nevükön, megpróbálva rájönni, hogy melyik lehet (különös tekintettel a bookmarkot vagy telekomot tartalmazó elnevezésekre)! Én is ezt csináltam, így találtam rá a com.android.providers.partnerbookmarks-ra, nekem az tett be könyvjelzőket.
Illetve még egy lehetőség: írd be a címsorba, hogy
chrome://flags
Elsőnek látod a konfigurált tételeket. Nézd meg, hogy nincs-e itt valami ilyesmi!
Biztos, hogy ki lehet kapcsolni. Én mindig ebből indulok ki, és mindig megtalálom a megoldást. -
sgeza
veterán
válasz
gr.bence #11169 üzenetére
Melyik böngésző? Hogy néz ki az, ahol ezt látod? Tudsz küldeni képernyő mentést?
Kilőtted a memóriából, és újraindítottad?
Esetleg a fent említett alkalmazásnak még töröld az adatait előbb (mármint amit tiltottál)!
Az egyszerűség kedvéért esetleg nyomj egy restartot is! -
sgeza
veterán
válasz
dkovizoli #11162 üzenetére
Igazából szerintem nem nekem ír többet, hanem nektek kevesebbet. Ha a más készülékre történő megkötésre nyomsz, akkor előjön egy vételár táblázat, ott az S10 reális árát kiválasztva ugyanazt az összeget hozza nekem, mint amikor a saját S10 készüléket választom. Amit ti írtok - félreértés ne essék, nem kételkedem benne - azt a legalacsonyabb vételár kategóriánál hozza. Ezért nem értem, hogy hogyan dobta azt nektek. Mondjuk nekem sima S10 van, de egyébként igen, erről a készülékről próbáltam.
Engem egyébként nem érint, mert céges, erre én nem fogok magamnak kötni, viszont említésre méltónak gondoltam a lehetőséget, ezért írtam itt meg.
Remélem persze, hogy így is működni fog nektek, ha szükség lenne rá! -
sgeza
veterán
-
sgeza
veterán
válasz
madkiller #11048 üzenetére
Királyos. De tartok tőle, hogy esetleg nem jóra nyomtál. A legalacsonyabb összegtartományra hozza a te általad írt értékeket. Ha a saját S10 készüléket választom ki, akkor alapból a magasabb összeget hozza. Nem mondom, hogy lássuk meg, hogy működik, mert az a jó, ha nincs rá szükség.
-
sgeza
veterán
válasz
zsombor22 #11017 üzenetére
Egészen pontosan ezt próbáld meg:
https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/android-auto/android-auto-4-4-5923-release/android-auto-google-maps-media-messaging-4-4-592344-release-android-apk-download/Ha ez sem jó, akkor valami nem stimmel nálad. Más alkalmazást tudsz telepíteni?
-
sgeza
veterán
-
sgeza
veterán
Aki szeretne biztosítást jó áron a telefonjára, tudom ajánlani a Revolutot! Nem akarom őket reklámozni, de bármelyik (akár az ingyenes standard) csomag esetén is lehet kötni készülék biztosítást! Heti 500Ft körül van az S10-re!
-
sgeza
veterán
válasz
guriga1234 #10942 üzenetére
Az inaktív neki. Nem tudja engedélyezni.
-
sgeza
veterán
válasz
bekiss #10937 üzenetére
Persze, hogy nem. A cél mindkét irányból ugyanaz. Ha a Chrome-ból indulva valamiért inaktív, akkor bizonyosan mindenhol az lesz. Nem kapcsoltad be a gyári "vírusvédelmet" vagy bármi hasonló ilyen jellegű értelmetlen alkalmazást?
Nézd meg, hogy milyen alkalmazások vannak bekapcsolva az eszközadminisztrátor menüben! -
sgeza
veterán
-
sgeza
veterán
válasz
Somatom #10814 üzenetére
Is. A súly a nehézségi erő. Tömeg * gravitációs gyorsulás, azaz m*g. Erő: F=m*a. Az "a" (gyorsulás) jelölése gravitációs gyorsulásnál "g". Tehát a kettő dimenziója ugyanaz. Ezért is van az, hogy egy akárminek a súlya a Holdon hatoda a Földön mértnek, a tömege viszont ugyanaz.
Komoly műszaki hiányosságra vall egyébként, hogy műszaki (!) leírásokban, tehát nem a hétköznapi beszédben súly néven adják meg a tömeget. Legalább az ilyen leírásokban lenne helyesen! Kicsit nekem ez mérce is, hogy műszakilag megfelelően adják-e meg a műszaki adatokat egy terméknél.
De azért ne vedd magadra! -
sgeza
veterán
Más dolog a kettő. A samfirm program arra való, hogy bármilyen régiós firmware-t le tudj tölteni (ezzel mindig csak a legfrissebb verziót), amit odinnel feltehetsz.
Tehát plusz lehetőséget ad. Otán csak a saját régiódnak megfelelőt kapod meg, akkor, amikor arra kijön.
Ha nincs szükséged régió váltásra, akkor nincs szükséged rá. Hacsaknem vagy türelmetlen, és már akkor fel akarod tenni a frissítést, amikor a te (pl. OXM független) csoportod legfrissebb verziója kijön valamelyik másik régióban. Ezzel néhány nappal hamarabb fel tudod tenni a frissítést, mint ha megvárnád például a XEH régió szerint érkező időpontot. -
sgeza
veterán
válasz
SuperMario #10733 üzenetére
Ahogy előttem is mindenki azt javasolja, samfirm! Teljesen rendben működik, ezer éve azt használom.
Semmi baja nincsen, hülyeség, amit írnak. -
-
sgeza
veterán
válasz
Ghostman78 #10614 üzenetére
Azt értem, csak egy javaslat, hogy egyébként inkább az Android autót használd, mert sokkal jobb, mint a MirrorLink! Meg próbaképpen is érdemes megnézni, hogy úgyis eldobja-e a kapcsolatot. Vagy el sem jutsz addig a pontig, hogy kiválaszthatsd az Android autó kapcsolódást?
-
sgeza
veterán
válasz
kekedi #10590 üzenetére
Nem biztos, hogy attól még nem nyúl hozzá (szerintem hozzányúl). De egyszerűen ellenőrizheted: töltsd le a fotókból az egyik képet, és hasonlítsd össze az eredetivel mondjuk Totalcommanderrel (pc-n)!
De elég valószínű, hogy már a fájlméretek is különbözni fognak. Nem biztos persze, de én így gondolom. -
sgeza
veterán
válasz
Ghostman78 #10587 üzenetére
Ha tudja a fejegységed az Android autót is, akkor erősen ajánlom inkább annak használatát! A MirrorLink egy sz@r.
Kell hozzá az Android autó alkalmazás a készülékre, ami Magyarországon nem elérhető az áruházból, de az apkmirror oldalról prímán letölthető. -
sgeza
veterán
válasz
mSchumi87 #10582 üzenetére
FolderSync
Én ezzel mentek mindent az otthoni file serverre, illetve a fényképeket a Google drive-ra (például útközben). A Google fotók alkalmazás nekem kevés, semmi állíthatósága nincsen. A FolderSync agyon paraméterezhető. Csak egy példa: a fotók a törlést nem szinkronizálja. Ami önmagában nem feltétlenül baj, de én nem plusz tárhelynek használom a drive-ot, hanem tükör mentésnek.
-
sgeza
veterán
válasz
Chrys_ #10437 üzenetére
Kártya csere után elvileg megkérdezi, hogy akarsz-e nyomni SIM resetet. Erre igennel válaszolsz. Nagy eséllyel ez gyári alaphelyzettel jár, így előtte ments mindent.
Utána visszarakhatod a saját kártyád, de azzal már ne nyomj SIM resetet, amikor megkérdezi! Ezt elvileg egyébként minden újraindítás után fel fogja tenni, ennyi a "kellemetlenség" benne. -
sgeza
veterán
válasz
Yogibear974 #10435 üzenetére
Át kell állni olyna régióra, ahol nem tiltott. Akkor gyárilag maga a samsung tárcsázó is tudja. Ilyen régió például az izraeli, amit egyébként tartalmaz az a független rom (OXM csoport), amiben a magyar független is van (XEH).
Ehhez be kell szerezned egy izraeli SIM-et, hogy átállj rá. 1-2 Euróért lehet rendelni ilyeneket neten, de szerintem itt is többeknek van már, könnyen lehet, hogy valaki a rendelkezésedre bocsájtja.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung komolyan átgondolta a jubileumi szériát, a három készülék, amelyek között egy kompaktnak nevezhető is akad, tényleg minden olyan funkcióval rendelkezik, ami ebben az árkategóriában elvárható.
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest