- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Narxis: Problémák, problémák, problémák
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
osszaki
tag
Sziasztok! Szombaton és is vettem egy S10+ -t. Ami kérdésem lenne: Nem volt még eddig dual sim-es telefonom. Még a kártyákat nem raktam bele, de a privát gmail-emet hozzáadtam, ahonnan be is rántotta a kontaktjaimat. A kérdésem az lenne, hogy, ha hozzáadom a céges gmailemet, akkor az összes többi mellé bedobja az azon lévő névjegyeket és így a kettőből lesz egy nagy kontaktlista, vagy, bármilyen váltás esetén majd, mindig meg kellene adnom a céges gmail címem, hogy az ottani számokat behúzza? Tehát, ha azt szeretném, hogy majd mindent egy címről szedjen le (sanszosan a privátom lesz az), akkor egyesével hozzá kell adnom a privát címemhez? Illetve ez esetben úgy tudok majd céges kártyáról hívni, hogy amikor rábökök egy névre, akkor kiválasztom melyik számról hívja? És még egy kérdés (sorry, nekem ezek még nem egyértelműek), külön tudom ki-be kapcsolni a céges és privát adatkeretemet is? Vagy ha rábökök az adathasználatra, akkor először a fő slotban lévő kártyát használja?
Előre is köszönöm a válaszokat. :)
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung komolyan átgondolta a jubileumi szériát, a három készülék, amelyek között egy kompaktnak nevezhető is akad, tényleg minden olyan funkcióval rendelkezik, ami ebben az árkategóriában elvárható.
- Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 5
- Autós topik
- Elden Ring
- Windows 11
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest