- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Fecogame: A csámcsogás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
thamasz
senior tag
Buds. Anno nagyon dicsértem itt a vezetékes fülest, és most ugyan ezt szeretném tenni a budssal is. Ez a hangzásra vonatkozik. Először megijedtem, mert többen rosszat írtak róla, és első hallgatásra nem győzött meg engem sem. Pár óra bejáratás után viszont hallhatóan kitisztult, és most már nagyon is jól szól. Érdekes módon eddig minden fülesnél a közepes harang volt a méretem, ennél viszont csak a legkisebb megy be a fülembe. Kissé nyom így is, de kezdem szokni, viszont cserébe egészen stabil, ez nem fog kiesni magától. Nálam jól bírja az aksi is, 4 óra után volt 60 százalékon. Igaz nem túl hangosan hallgattam közben. Először nálam is felemás volt a jobb és bal százalék, de két töltés után beállt.
Nem tudom milyen bt kodeket használ a buds, de gyanítom hogy valami alapot, ezen még csavarhatna a samsung, vannak ma már minőségibb kodekek is. Ez a gyenge pontja szerintem a vezetékeshez képest.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung komolyan átgondolta a jubileumi szériát, a három készülék, amelyek között egy kompaktnak nevezhető is akad, tényleg minden olyan funkcióval rendelkezik, ami ebben az árkategóriában elvárható.
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- The First Berserker: Khazan
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Opel topik
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest