Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
gombasm
aktív tag
válasz gombasm #18950 üzenetére
Utolsó adalék a TWRP telepítéshez, megnéztem az XDA -n hol miként írják le a metódust, van választék bőven:
1. Official TWRP posztban: [link]
Kábel lehúzása közben gombokat nyomni, ha nem sikerül időben, akkor ismételni kell!When Odin shows "PASS", take your device in hands, disconnect the usb cable and press simultaneously the "Bixby key" + "Vol. Down" + "Power" buttons until the downoad mode disappears
At the precise moment the screen becomes black, immediately release the "Vol.Down" button and press the "Bixby key" + "Vol. UP" + "Power" buttons during 10 to 15sec to forcefully enter TWRP
If it didn`t worked, redo the steps from #1 more careful this time.
2. Unofficial TWRP posztban: [link]
Gombokat nyomni, utána ODIN Start, gombokat tartani újraindulásig.
(Én így jártam el a telepítéskor.)Hold [VOLUME UP] + [BIXBY] + [POWER] on your phone and then press start on Odin.
Wait for the phone to reboot. DO NOT release [VOLUME UP] + [BIXBY] + [POWER] or you may not reboot into TWRP.
3. ROOT "how to" útmutató posztban: [link]
Vol - és Power gombokat képernyő kikapcsolásáig nyomva tartani, majd azonnal a Vol + / Bixby / Power gombokat nyomni
Once Successfully flashed, you will see 'Passed' in Odin tab
Disconnect device and hold Vol down + power till screen goes off, Now immediately press Vol Up + Bixby + Power to reboot to TWRP
És lehet, hogy van még leírás több is.
Úgy tűnik attól függ, ki melyik fórum bejegyzést olvasta el, választhat többféle verzióból is. Mondjuk pont azt nem találtam meg, amit te használsz, hogy kábel le, gombokkal újraindítani, pedig az tűnik a legegyszerűbbnek kétségtelenül. Én befejeztem az erről elmélkedést, remélem segít majd valakinek ez a leírásom.Nexus 4 & Redmi 5+ & Poco F2 pro & Nothing (1)
-
laszlolczka
őstag
Érdekes megfigyelés:az eddig használt custom romok közül: a hades romon a legszebb(élénk)a kijelző.Esetleg más nem tapasztalta?
-Házas?igen már tiz éve.Gyerekek?Igen kettő.Állatok?-á tök kulturáltak.
-
Diokhan
addikt
Nem tudjátok esetleg, hogy a samsung contacts-ot miért nem tudom frissíteni? -112 hibakód.
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
veterán
válasz laszlolczka #18952 üzenetére
Nem lehet, hogy csak placebo?
Amúgy nem próbáltam másik romot még.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Diokhan
addikt
válasz laszlolczka #18955 üzenetére
Sajnos nem egészen, mert a szerverről lejön, csak nem települ. Bár lehet, hogy ahhoz is szerver kapcsolat kell.
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
gjoco1
addikt
Sziasztok!
Nézzétek el Nekem,hogy nem olvasok vissza több száz posztot.
Érdeklődni szeretnék,hogy mi a legfrisebb hivatalos ROM erre a készülékre?
Köszönöm szépen!"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
gjoco1
addikt
válasz laszlolczka #18958 üzenetére
Bocs a Nothoz láma vagyok.....Ez hanyas verziónak felel meg? 10?
"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
gjoco1
addikt
válasz laszlolczka #18960 üzenetére
Köszönöm szépen.Igen azt tudom,h a 9 az Pie.
Tehát 10-et,csak főzőcskélni lehet.....?[ Szerkesztve ]
-
gjoco1
addikt
-
Diokhan
addikt
Sziasztok!
Megváltam a Note8-tól, 1 év alatt nagyon szerettem, a a gyönyörű kialakítását.
Viszont, magát a droidot sajnos nem tudtam megszokni, így valószinüleg iOS variáns lesz a következő delikvens.
Ha nem baj, akkor a topikban maradok, hisz sok jó/rossz tapasztalatom van a telefonnal kapcsolatban, amit megoszthatok igény szerint mindenkivel.Amit nagyon szerettem a készülékben:
-Toll, sok hasznos funkció, és vagány megjelenés.
-Kijelző, egyik iPhone-nak sem lesz sosem ilyen gyönyörű megjelenítője
-Külső, nagyon bántam, hogy tokban kell hordani
-Kamera, nagyon szép képeket lehet vele készíteni
-Tárhely hozzáférés, letöltések, média átvitel, ez hiányozni fog,
-Gyorsaság, hiába az exynos van benne, még mindig hibátlan és villámgyors készülék. Viszont az már fekete pont, hogy az animációk sebességének beállítása miatt a fejlesztői menüben kell turkálni.Amit nem szerettem:
-Ujjlenyomat olvasó, nagyon rossz helyen van és borzasztó pontatlan
-Irisz szkenner, nagyon hektikusan működik, van, hogy sötétben is kiváló, de inkább nem, és világosban is csak nagyjából 60%-os volt a sikerességi ráta.
-Arcfelismerés, amit még fejleszteni kellett volna, mielőtt bele teszik a készülékbe, szerintem.
-Videó módok a kamerán, a lassított felvételt még csak-csak megoldottam de a szuperlassítás funkció semmit nem ér. Tizedmásodperces felvételt követően magától lassítja random a videó részleteit, ami sosem akkor van, amikor a felhasználó szeretné.
-Gyári Samsung billentyűzet, hannem lenne a swiftkey, már földhöz vágtam volna a telefont, mert ilyen buta gyári billentyűzettel még nem találkoztam. Szójavaslatok használhatatlanok, nem jegyzi meg pont azt, amit meg kellene, amit meg nem kellene megjegyezni, azt felajánlja újra, de a változatosság kedvéért egy kötőjellel az elején... wtf...
-Méret, nagyon szép a hatalmas kijelző, de nagyon sokszor kellett fogást váltani, és veszélyesen közel kerültem az elejtéshez, és az már nem olyan vicces. Gyönyörű a telefon és szép nagy, de az előnye néha egyben a hátránya is.Szóval volt pro és kontra bőven, örülök, hogy itt lehettem egy remek társaság részeként.
Ha kérdésetek van, ne habozzatok
-
-
Diokhan
addikt
válasz Oldman2 #18965 üzenetére
Szerintem i7+. Az sem sokkal kisebb, de kell a hardver. Ha a sima 7-esben is 3 giga ram lenne, akkor azt venném. 8 és felette már túl drága nekem.
[ Szerkesztve ]
-
-
mateus
senior tag
válasz Diokhan #18964 üzenetére
Én is gondolkoztam iPhone-on, de végül S10 lett, kifogtam jó áron egyet gyári garival. Iphone-ból min a 11-re érte volna meg váltanom, az meg nem ér annyit számomra.
Imádom/imádtam a Note-ot, de nekem nagy volt a hétköznapokon, és közeledett a gyári gari lejárta, igy leadtam Samsung-nál ahol szó nélkül cseréltek alaplapot, akksit, kijelzőt és keretet, tehát egy új telót kaptam vissza, amit baráti körben azonnal el is vittek tőlem, hirdetni se kellett.
Amúgy nem éreztem gyengének még az S10 mellett sem, csak kellett az ultrawide kamera meg kisebb méret. -
veterán
DeluxeRom v26 elérhető az XDA-n. Jun. biztonsági frissítéssel...(jun5 óta kint van, de nem vettem észre)
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Diokhan
addikt
válasz gyuri81 #18969 üzenetére
Nekem tegnap épp eladás előtt, amikor a biztonsági mentést csináltam, akkor mondta a smart switch, hogy van frissítés.
Kérdésem, hogy smart switch biztonsági mentést vissza lehet tenni iPhone-ra? (Azért kérdem, mert amikor váltottam Note-ra iPhone-ról, akkor a smart switch látta az iTunes mentést és visszarakta az üzeneteket, naptárbejegyzéseket, jegyzeteket stb.)
-
gjoco1
addikt
válasz laszlolczka #18960 üzenetére
Napokban kézhez veszem Én is a vasat.....
Pusztán egyenlőre kíváncsiságból,annyit még kérdeznék,hogy a gyári Pite tudja már az adaptív akku használatot? Értem ezalatt,hogy lehet alttni a nemhasznált alkalmazásokat? Illetve még egy. Ha jól olvasgattam a sok leírás alapján a Home gomb mindíg világít.Ez valami trükkel el lehet "altatni" ?Köszönöm szépen!
-
Kasya
nagyúr
válasz gjoco1 #18973 üzenetére
Adaptiv akku nekem ertelmezhetetlen funkcio az alapjan, amit irsz. A Note8-ban van Eszkozkarbantarto, ami pihenteti a nem hasznalt alkalmazasokat es jelzi a sokaig hatterben futo, ragado programokat is.
A Home gomb nem vilagit, ha nincs beallitva AOD. AOD alatt is kikapcsolhato.
-
Diokhan
addikt
válasz bobace #18976 üzenetére
Koszi. Az érdekes az, hogy a Smart switch látja az iTunes mentést is... és olvasni is tudja, hisz fel tesz mindent ami abban van a samsung telefonra. Viszont a samsung cloud is elég béna...
-
bcl
senior tag
válasz Diokhan #18977 üzenetére
Ha bele gondolsz, nincs ebben semmi érdekes... a Samsung érdeke, hogy úgy írja meg a saját "migráló szoftverét", hogy minél több más platformról/OS verzióról működjön. Pont a legnagyobb riválist nem fogja kihagyni... Hasonló, mint mikor a Firefox, vagy a Chrome megkérdezi, hogy akarsz-e importálni másik böngészőből.
Az Apple nem akar ilyet... így az nem látja a Samu mentést. -
Diokhan
addikt
Tudom, én is valami hasonló okot sejtettem a háttérben. De azért jó lett volna találni valami megoldást rá. Na mindegy Kösz a segítséget mindenkinek!
-
Kasya
nagyúr
Ugy erzem eljott az aksi cserejenek ideje. A Note20 meg odabb van, raadasul ha nem teszik bele az uj Isocell GN1 szenzort, lehet nem is valtok.
Oktogon szerviz 17k árat ajanlott. -
veterán
Picit olcsóbbnak gondoltam. De még mindig jobb mint egy telefon csere.
Agyaltam sokat a Note 10+ cserén, de mindig arra lyukadok ki, hogy ugyanazokat az alkalmazásokat használnám ott is, egy dekával nem lennék előrébb ( csak 200e Ft hátrébb)
Számomra még mindig nem hozták el a mai telefonok a "húha" érzést.
Nekem előtte Note 3 volt ( nem váltom túl gyakran a telefonokat), de azt hiszem nem kell taglalni, hogy milyen különbségek vannak a telefonok között. Na ezt az érzést keresném, de szerintem erre még jó pár évet várni kellCsak egészség legyen, meg térerő!
-
Capella
senior tag
Volt olyan találgatás, hogy az új 50 Mpx-es szenzort rakják a Note20-ba, mert sorozatgyártásra már alkalmas, sőt az valami kínai mobilban hamarabb is megjelenhet.
Ezután viszont rendre arról jöttek a kiszivárgások, hogy ugyanaz a 108 Mpx kameraszenzor lesz a csúcsmodellben, mint az S20-nál, csak kiegészülhet egy lézeres autofókusszal, javítandó a Dual Pixel hiányából fakadó problémákat. Nemsoká kiderül.Hasonlóképp volt nálam is, mint gyuri1 esetében. Note 3-ról váltottam Note8-ra. Utána az első lépcső Note9-et kihagytam a kevés változás miatt. A Note9 az, amilyennek a Note8-nak is lennie kelett volna, talán összességében ez a legjobb.
Gondoltam majd a Note10-re váltok, de ahogy nézegettem, inkább maradtam a 8-nál, pont tökéletes, amire használom.
Most már bizsergek egy kicsit, nem akarok még egy évet kihagyni, és egy Note20+ tervben van. Pedig talán most is a Note21 lesz az, aminek már a 20-ban is jó lett volna, ha benne tud lenni. De az még plusz 1 év. -
Kasya
nagyúr
válasz Capella #18983 üzenetére
Ugyanigy vagyok en is.
A lezeres fokusszal nem lesz elorebb. Anno LG-tol van tapasztalatom es nem ereztem sokkal jobbnak. A mostani 100x zoom pedig akkora parasztvakitas, mint az S3 szeria "termeszet ihlette" szovege. Sajnalom, hogy a Nokia PW ennyire a sullyesztobe ment és nem adtak el kulon... -
gjoco1
addikt
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék,hogy használ valaki a telefonra tehető UV ragasztós üvegfóliát?
Tapasztalat?
Köszönöm!"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
Capella
senior tag
A 100x zoom az tényleg parasztvakítás. Ebből talán 10x-es csak az optikai, ha jól emlékszem. Bár telefonnál az sem kevés egyelőre.
Ami a 108 Mpx szenzort illeti, ennél a Huawei 4-esével fogja össze 1-nek, ami elég nagy képméretet eredményezhet, de állítólag jobb képeket csinál az S20-nál.
A Samsung 9 pixeles összevonása elvileg jónak tűnt volna, csak a gyakorlat valahogy mást mutat, és úgy tűnik a feldolgozó szoftver se az igazi.
Az újabb 50 Mpx-es szenzor a 4 pixeles összevonással és Dual Pixel lehetőséggel jobb opciónak tűnt, de ha tényleg nem rakják be a Note20-ba, akkor minek?
Majd olcsóbb telókba, vagy jövőre az S21-be? Meg kínaiakba?
Talán biztosabbnak tűnhetett nekik a Note-ba az S20-ban használt szenzorok kipofozása egy kicsit. Meg a vírushelyzet alatt.
Avagy parasztvakítás ez is, hogy a 108 az több, mint az 50.[ Szerkesztve ]
-
Kasya
nagyúr
válasz Capella #18986 üzenetére
A 108-at megertem, hogy a Xiaomi hasznalhatta eloszor, mert kooperacios munka volt. Azt viszont nagyon rossz lepesnek tartanam, hogy kozel egy evet ulnek majd rajta es sajat keszulekbe nem teszik bele.
Vagy most rakjak bele a Note20-ba (esetleg Fold2-be), vagy ev kozben alsob kategoriaba (ez eselytelen szvsz), vagy csak licencbe adjak a kinaiaknak (ami nem hiszem hogy megerne nekik). -
gjoco1
addikt
Szépnapot Mindenkinek!
Mai naptól hivatalosan is a csoport tagja lettem.
Üdvözlök Mindenkit!
Gyári Pie-független telcsi gondos gazdája.
Ígérem próbálok vissza olvasgatni és az összefoglalót tanulmányozni......Lenne egy kérdésem.Használtok e a kijelzőn üveg védőfóliát és milyen ajánlott?
Köszönöm szépen!
-
Kasya
nagyúr
válasz gjoco1 #18988 üzenetére
Uveget nem, mert nekem nem élhető:
- a ragasztós verzió oldala összegyűjti a piszkot
- a "nem ragasztós" pedig szivárványos effektet ad
- a toll használatát a kijelző a szélén problémássá teszi (ami minden tok nélkül se mindig könnyű az edge kialakítás miatt).
Az igazán ütésálló tokok nem preferálják, felnyomják (pl. UAG Monarch). A vizet kevésbé bírja. Az érintésérzete viszont szuper.
Fóliát igen, de:
- fél év után enyhe sárgásodás, 10 hónap után már észrevehtően sárgul a szilikon
- a zsírt gyűjti, ez valakinek zavaró lehet
- az érzete furcsa az üveghez képest, de alapvetően a tollat nem zavarja
Vízálló és tokbarát. Ha nagyon extrém tok lenne mégis, a sarkakból utólag is lehet levágni. Talán olcsóbb is.Van, akinek az üveg, másnak a fólia opció. Döntsd el te
Fólát vehetsz Ebay, Ali oldalakról olcsón, vagy cégek is feltesznek jópénzért (pl. MobilOutfitters Westend).
-
gjoco1
addikt
Nagyon köszönöm a kimerítő tályékoztatást!
Nem első telefonos vagyok,csak edge kijelzősöm még nem volt,plusz nyomásérzékelős sem.Ezért érdeklődtem volna,hogy pl.,ha az üvegnél teszem le a voksom,azt menyiben befolyásolja a funkcióját.
Köszönöm szépen!
-
gjoco1
addikt
Köszi!
Van egy spanom,aki telefon szervizes és mellette tesz fel fóliát stb.......Lementem hozzá és azt mondta,hogy Note-re ezeket az uv-s cuccot szokták felteteni.Szépen meg is tudja csinálni.
Kedden hozza és rápattintja.Meglátjuk."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
Ármester
válasz gjoco1 #18993 üzenetére
Esetleg a Clearplex-re nézz majd rá
Én azt tervezem majd rárakni. Bár az azt hiszem nem üveg, csak fólia.„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
gjoco1
addikt
válasz Massmurderer #18996 üzenetére
Köszönöm fiúk a hasznos tanácsokat !
Szaki teszi fel,úgyhogy bízom benne,h be fog válni.
Viszont ha már itt tartunk..........Tervezem a Nilkin hátlap védőt ledobni róla,mert kár ezt a csinos telcsit elcsúnyítani,viszont védeni kell.Igaz javarészt "bőr" övtokban használom,de a por a melóm miatt közé megy.......
Nemrégen adtam el egy LG V30-at és azon volt egy szuper fólia. Sajnos nem tudom honnan volt rá,mert használtan vettem a HA-n. Szilikon hatása volt,de nagyon masszív és erős,pontosan illleszkedett mindenhol.Note-ra honnan lehetne beszerezni ( viszonylag gyorsan,mert az Ebay-Wish lassú ),vagy rátetetni?Köszi mégegyszer,szép hétvégét Mindenkinek!
ui Aha......Látom mát...MM.....Megyek rákérdezek. SyMbioTe.
[ Szerkesztve ]
-
Ármester
-
Massmurderer
őstag
válasz gjoco1 #18997 üzenetére
Szaki??Tudás se kell ahhoz hogy feltedd.Ráadásúl amit az országba lehet kapni üvegfoliát,edzett üveget,3-4x drágább mint amit pl. külföldröl rendelek,és úgyanazt kapod.Aliról,wishröl úgy 6-700ft darabja.Én anno mikor vettem a telót,Györbe,vettem üvegfoliát hozzá.6000ft volt.Felpakolták az üzletbe,de olyan sz*rúl,otthon vettem észre hogy csomó helyen nem érzékelte az érintést.Mondom megigazittom rajta.Pókhálósra törött.Amit wishröl rendelek,volt olyan amit 3x is visszaszedtem mert nem volt pontos az illeszkedés,semmi baja nem lett.Viszont baromira védi a kijelzöt tényleg.1x esett eddig ki a zsebemböl a teló,vasra esett rá,kijelzö védö pókhálosra törött,kijelzönek semmi baja nem lett.Szóval mégis csak ér valamit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Synology NAS
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- CPU léghűtés kibeszélő
- Ubiquiti hálózati eszközök