Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
becenevem
aktív tag
válasz SyMbioTe #17806 üzenetére
Nekem csak annyi a problémám Opel esetén, hogy ha ráadom a kicsora a világítást, s mindig rajta van, akkor nappal is éjszakai üzemmódban fut a WAZE. Még ha beállítom azt, hogy mindig nappali skin legyen, akkor sem érdekli. Megy az éjszakai fény.
Skodában tökéletes.Ne gyere be meg ne gyere erre, he...
-
Ármester
válasz SyMbioTe #17831 üzenetére
Na, meg is fordult a telefon szervizből. Hétfőn vittem be, délelőtt óta mehettem érte. Viszont nem cserélték a kijelzőmet, arra hivatkozva hogy külső behatás miatt az LCD egység megsérült
Pedig nem volt leesve, nem is látszik rajta semmi külsérelmi nyom, kijelzővédő üveg is volt rajta. Kép van mellékelve, az egyiken az imei számok vannak, a másikon pedig egy kép a foltról. És ennyi. TMX-hez lett elküldve.Hol érdemes ilyenkor még próbálkozni? Pesten valamelyik nagyobb szervizben?
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Ármester
válasz SyMbioTe #17840 üzenetére
No, pont került az ügy végére.
12.-én kedden bevittük Váci úti nagyszervizbe, a héten kész is lett. Kapott új kijelzőt + új akkumulátort a telefon.„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
S e t h
nagyúr
válasz SyMbioTe #17920 üzenetére
Nem tudom hol lehetne ezt ellenőrizni. Most vettem egy T Roc-kot és valahogy nekem alapvetésnekn tűnt, hogy ezzel nem lesz , vagy lehet probléma.
Lehet én dobódtam fel túl korán, amikor kijött a hír, hogy már a samuk egy része is támogatott, nem foglalkoztam akkor a fejegységekkel.hatala: ok.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
-
Massmurderer
őstag
válasz SyMbioTe #18625 üzenetére
Se 85,se 80ért nem adnám el az enyémet.Ilyen makulátlan állapotba lévöt tutti nem találnák.Meg hát jó,nincs bajom vele,és jelen pillanatba nem nagyon veszek másik telót.Engem a 3-4 kamerásak nem vonzanak,se az S széria,még az S 20 se.Majd ha a samu csinál notch nélküli telót,ami megfelel arra hogy leváltsam a note 8at,akkor esetleg.
-
Diokhan
addikt
válasz SyMbioTe #18776 üzenetére
Jó, azért láttam már mind a két végletre példát. Ezelőtt iPhone-om volt, és az iPhone topicban láttam olyan dolgokat, hogy csujujuj... Szóval az aggodalom nem teljesen alaptalan, de igazad van, meg kell bízni a partnerekben. Erre mondjuk megfelelő lehet, ha lehet az adott szervízt értékelni.
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
Diokhan
addikt
válasz SyMbioTe #18796 üzenetére
Tudom, de kijelző cserével kapcsolatban is lehet írni nekik, csak ezt akartam mondani, és akkor hivatalos forrásból van infó.
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
veterán
válasz SyMbioTe #19238 üzenetére
Ja jut eszembe...telefonon rendben van a kép, de ha kitold Dex-re, na ott már észrevenni, hogy igen csak szétesik sokszor a kép.
Pont a Forza4-et teszteltem én is. Illetve megnéztem a Gears of War-t. Nagyon állat.
Amúgy már régóta mondogattam a kollégáimnak, hogy ez lesz a jövő...felesleges lassan PC-ből is erőműveket vásárolni játékokhoz.Csak egészség legyen, meg térerő!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest