Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
laszlolczka
őstag
válasz Oldman2 #18499 üzenetére
Üdv.Deluxe-hades rom eddig redszeresen frissült,mindkettőt használhatod.Sokan használjuk itt a fórumon is,jobb üzemidőt tud.A romon minden működik.A gyári stock kamerát használják a romok,romlás nincs.Használtnál a beégést,és az akku állapotát érdemes megnézni.Egyébként a Deluxe rom a legjobb,ez többünk véleménye.Mindkét rom a februári biztonsági javitást tartalmazza.A hades rom még jóideig kap frissitést,ezt a fejlesztő irta.Röviden ennyi.
[ Szerkesztve ]
-Házas?igen már tiz éve.Gyerekek?Igen kettő.Állatok?-á tök kulturáltak.
-
Kasya
nagyúr
válasz Oldman2 #18511 üzenetére
- igen
- ebay pl., de google konnyen kidob opciokat.
- Samsungnál, pl., de más lehetőség is van (akár privátban is mondok, de HA-n is találni). -
kovacs65
senior tag
válasz Oldman2 #18785 üzenetére
Gyárilag nem. Csak két foglalat használható egyszerre.
Régebben volt erre trükk, de a Samu letiltotta. Azt nem tudom, hogy ma van-e erre megoldás.Ryzen 9 3900-as noti, RTX-2070, 32 GB, 250 GB+ 1 TB SSD, Gyártó Schenker Technologies, Németo.-ból rendelt. Érdekel valakit?
-
-
Kasya
nagyúr
-
veterán
válasz Oldman2 #18836 üzenetére
jaja úgy látom a magyarok meg is köszönték gyorsan neki
Ezeket tartalmazza frissítés, ha esetleg érint valakit:
DeluxeROM®_v25
Links updated on main post.
No wipe required over v24.x.Changelog :
- Rebased over N950FXXSBDTE6
- Security patch 01/05/2020
- Updated DeluxeKernel_v13
- Updated TWRP
- Fixed TWRP compatibility[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Diokhan
addikt
-
Diokhan
addikt
válasz Oldman2 #18847 üzenetére
Köszönöm!
Régebben amikor még a HTC-t romoltam, mindig csak olyan romok voltak, amikben fel voltak sorolva, hogy mik nem működnek. Teszem fel ujjlenyomat (bár akkoriban még az nem volt), wifi stb, jól látom, hogy ebben a romban minden működik megfelelően, nem látok ilyen szekciót, ami az ismert hibákat sorolná fel.
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
-
Diokhan
addikt
válasz Oldman2 #18863 üzenetére
Fel tettem a TWRP-t odinnal, majd a következő lépésnél a wipe-nál már problémába ütközött a dolog, mert nem tudta mountolni a belső meghajtót vagy csak szimplán nem látta a wipe-hoz. Ezután felment a rom aroma installerrel (mivel bootlooppal nem tudtam mást kezdeni), de ez lett a vége, és ha a resetre nyomok, akkor azt a képet kapom, mint a wipe parancsnál, tele piros sorral.
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
Diokhan
addikt
-
Diokhan
addikt
válasz Oldman2 #18870 üzenetére
A data formatot azért nem írtam bele, mert az csak az én bénaságom miatt kellett nem?
A többi módot azért nem írrtam bele, mert én nem úgy csináltam.
A legújabb TWRP-vel csináltam és a v25-ös romot tettem fel.(#18871) gyuri81 - Szivesen, sajnos nem úgy ment, ahogy terveztem (pedig nem ez volt az első, hisz a note4-et is romoltam párszor), de igyekeztem leírni amit csináltam. Ettől biztos van jobb, részletesebb, a többi módot is bemutató leírás is, nekem ennyire futotta
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Diokhan
addikt
válasz Oldman2 #18965 üzenetére
Szerintem i7+. Az sem sokkal kisebb, de kell a hardver. Ha a sima 7-esben is 3 giga ram lenne, akkor azt venném. 8 és felette már túl drága nekem.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest