Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
TODI1111
veterán
válasz Foszlock00 #12648 üzenetére
Azt írta:
"A Telekomos VoLTE működik azzal is, a többi passz."
A többi alatt gondolom a telenor és a vodefone szolgáltatásra gondol.
Saját tapasztalat, hogy a telenoros volte működik.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Foszlock00 #12651 üzenetére
Beszéltél a Samsunggal, de azt várod, hogy majd itt mást mondnunk? Kinek lesz igaza garanciáztatásnál? Odamész, hogy xy azt írta MA-n, hogy 2 év van rá? Mellesleg, ha visszaolvasnál, választ kapnál a kérdésedre.
-
Igen, itthon csak 1 év garanciát kapsz, ahol vetted, ott lesz 2 év. Ha itthon vennéd, itthon is 2 évet kapnál.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
kazanka
őstag
A második évet csak a németeknél tudod érvényesíteni,de ha van ismerős nem biztos hogy rosszabbul jársz ,mint ha a Telemaxba küldenéd
-
legenda
válasz Foszlock00 #12648 üzenetére
Ahogy előttem is írták, a többi szolgáltatóra gondoltam.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Saccco
nagyúr
válasz Foszlock00 #14294 üzenetére
Hát valamit biztos, hogy tartalmaz, mert javult a SoT nálam.
4,5 óra kijelző idő mellett megállt 32%-on.[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
legenda
válasz Foszlock00 #14294 üzenetére
Ahogy a leírásban is szerepel, a kamera szoftverén is csiszoltak például.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
nggabi
félisten
válasz Foszlock00 #22047 üzenetére
pucold ki a mikrofont fogpiszkálóval, de óvatosan, ne lökd bele tövig szóval ésszel.
a bixby tiltás, haszontalan bloatware
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
gyu70
tag
En ugy tudom videohivasnal masik mikrofont hasznal mint sima telefonalasnal, ezert lehet az eltero hangero. Az osszefoglaloban talalsz kodokat, nyisd meg a szervizest, ott tudod tesztelni egyenkent a kikrofonokat.
-
nggabi
félisten
válasz Foszlock00 #22050 üzenetére
a *#0283# ha itt nem hallod jól vissza akkor reset, utána szerviz.
"szenyor dzsíííí"
-
-igu-
addikt
válasz Foszlock00 #22052 üzenetére
Az akció kiírásánál a magyar oldalon nincs erre kitétel, a global (.com) oldalon viszont de, onnan idéztem.
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
gyu70
tag
válasz Foszlock00 #22052 üzenetére
"A TMX e-mailt küld egy, a régi készülékedre tett indikatív árajánlattal. Az extra készülékbeszámítási kedvezményt azonnal fel tudod használni új készüléked vásárlásához."
Az indikativ jelentese : javaslo, nem kotelezo.
Magyarul figyelmen kivul kell hagyni az arajanlatukat. Nincs koto ereju resze. Nyugodtan vehetsz aprorol, nem fogjak tiltani. -
Zsolto
őstag
Na kicsit késve olvasom, de nekem is ugyanez van, néha alig hallanak a vonal másik felén. Neked lett már megoldás?
Ez vagyok én: https://sites.google.com/view/zsoltkaldos/home
-
glaci
őstag
válasz Foszlock00 #22073 üzenetére
Mikrofon teszt.
Lényegében egy hangrögzítő, ami vissza játssza neked a hallottakat. Kiválaszthatod, hogy melyiket akarod tesztelni. Ha a felsővel jó, az alsóval meg nem, akkor tudod, hogy az alsó el van tömődve vagy romolva, azért halkabb. (Aztán ha tisztítás után sem javul, akkor már biztosan tudhatod, hogy elromolva és nem csak eltömődve.)
Viszont mivel ezen lényegében Te már túl vagy csak más módon, számodra jelenleg lényegtelen.
Ha nem segített a tisztítás (és a másik jó, tehát egyéb gond nincsen), akkor Nálad már csak a mikrofon csere segíthet.[ Szerkesztve ]
Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs