- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
Nem. Beepitettem nekem sose nem is volt (EU-s keszulek leven), hanem az ACR-t. Ingyenes, de mivel a megjelenes ota, tobb frissites utan is gyonyoruen mukodik nalam, megvettem a Pro-t par honapja...
Mi sem bizonyitja jobban, hogy mennyire elgededett vagyok, hogy az izraeli eBayrol vasarol SIM kartyamat be sem tettem a keszulekbe meg, pedig abbol a celbol vettem meg az elejen, hogy annak a segitsegevel huzok ra egy olyan rom-ot, ahol nativan adott a beszelgetes rogzitesenek lehetosege (... lehet mar nem is tudnam aktivalni azt a SIM-et? ... na, de mindegy is).
-
dkovizoli
addikt
Szerintem a cube acr-ről beszél, de Nálam az semmit nem rögzített, sem s10+, sem note 10-en. Ezért maradtunk mi párommal az nll féle acr-nél, amit a galaxy store-ban találsz. Igaz, már régebben megvettem hozzá a pro kulcsot. Amíg ez megy , addig nem váltok ILO-ra. S8-ak azon vannak. Amíg használtam, gyönyörűen rögzítettek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen videókártyát?
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest