Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Weeman1
veterán
-
ntomka
nagyúr
válasz Weeman1 #16155 üzenetére
Szerencsére volt egy korábbi CM a telón, azt most dirty-be felraktam, lesz ami lesz. Menteni akarom a menthetőt, utána én is hanyagolom a miui-t. Nem igaz, hogy egy egyszerű frissítést nem tudok megcsinálni vele. Full wipe és lehet kipróbálom a para androidot én is. Az 4.1 alapú még, igaz?
ツ Headphones on - World off
-
Illusion1010
senior tag
A Slim Bean se rossz szvsz.
-
Weeman1
veterán
-
palesz53
senior tag
akit esetleg érdekel, egy hdr-es alkalmazás most le van értékelve...
vezess, kövess, vagy takarodj az útból
-
SamS20
senior tag
nem tudom ki mennyire ért az alábbi dolgokhoz, de hátha van valaki másnak is személyes tapasztalata.
használok egy külső aksit, egy újabb fajtát (régebben is volt egy weyteq yobaoo-m) viszont múltkor lemértem hogy 30 óra elteltével mennyit tölt a kapott kábellal, a gyárival és a hálózatról simán.
Mivel a kernel lehetővé teszi hogy a külső aksit hálózatnak lássa (force fast charge) így elméletileg annyival kellene töltenie mint a hálózatról.1. fázis : +17% feltöltés a kapott kábellal
2. fázis : +6% a gyári kebellal
3. fázis : +23% a hálózatrólaz lenne a kérdésem hogy mivel a kapott kábel, ilyen fejcserélgetős megoldással van ellátva, milyen USB-micro USB kábelt érdemes venni ? (plusz kb 30 centis szóval egy kicsivel hosszabb nem ártana )
van valami különbség az USB 2.0 és a USB3.0-s kábelek között ilyen tekintetben ?
[ Szerkesztve ]
-
mgTerminator
veterán
válasz SamS20 #16164 üzenetére
30 óra alatt csak ennyit töltött? Szerintem ott már bajok vannak!
Na viccet félretéve, jó lesz az 30 percnek is. Töltést a teló szabályozza, és ha közeledik a vége felé, akkor lelassít, tehát "kevesebb % megy bele". Úgy érdemes méricsgélni hogy lemeríted teljesen.
Egyébként érdekes ez a kábel téma mert az S3hoz szó szerint 2x olyan vastag kábelt kaptam mint a nexushoz, és a vékonyabb kábelek, amik az S2őt, vagy a nexust lazán töltötték, az S3at már nem tölti olyan szépen, van olyan hogy megszakad a töltés aztán vagy folytatja vagy nem. Mondjuk ha nyugalmi állapotban van, és nincs nagyon lemerülve akkor azért viszi Azt hittem hogy beszart az asus 2A-es töltőm.... Bedugtam a gyári kábelét, azzal meg töltötte mint a szél -
SamS20
senior tag
válasz mgTerminator #16166 üzenetére
30 perc akart lenni igen csak a reggeli korán kelés nem az erősségem.
A teló amúgy újra indítás után volt kb 20%on. Hogy az összes típust ki próbálhassamA HDR nek pont az a lényege hogy ne legyen a szoba be sötétítve hanem úgy mond a beégett képet hivatott javítani. Mint pl ha a redőny fel lenne húzva nálad és kintről meg sütne befelé a nap. Akkor már hidd el észre vennéd a különbséget
[ Szerkesztve ]
-
ntomka
nagyúr
válasz mgTerminator #16166 üzenetére
Ez a CM-es HDR nem jó semmire. Én örülök, hogy gnex-en inkább meghagyják a gyárit direkt, így van fotógömböm, tableten meg emiatt nincs.
ツ Headphones on - World off
-
Illusion1010
senior tag
válasz mgTerminator #16169 üzenetére
Ezzel próbáld ki. Nekem ez az app hozta a legjobb képeket.
-
ntomka
nagyúr
-
mgTerminator
veterán
válasz Illusion1010 #16170 üzenetére
Én nem vagyok a HDR híve, de majd kipróbálom azért
-
mgTerminator
veterán
Úgy néz ki h az S3 topikban egy magasabb szintű beszélgetés folyik mert észre se veszik ha írok
-
slice14
veterán
válasz mgTerminator #16174 üzenetére
Szerintem ott azt sem tudják, hogy mi az a cm +hdrt.
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
Weeman1
veterán
-
Dzsuri89
őstag
válasz mgTerminator #16174 üzenetére
Itt se kéne senkinek észre vennie téged, nekem az a véleményem...
-
mgTerminator
veterán
válasz slice14 #16175 üzenetére
A cmről hallottak csak nekem azt mondták h használhatatlan és inkább maradjak a Nexusnál... Nekem meg érdekes módon ugyan olyan faszán megy mint nexuson, annyit leszámítva h az android os van a fogyasztásnál az első helyen,használja a procit és nem engedi aludni a gépezetet... Nexusnál akármit csináltam, a kijelző állt mindenekfelett
Weeman: nem akarok senkit priviben zavarni, csak ott elég furák az emberek, lazán átnéznek a másik hozzászólása felett. Mondanom se kell h az én aksis kérdésemre nem jött válasz, de utána mindenki arról beszélt....
Dzsuri: már csak te hiányoztál innen! xD
[ Szerkesztve ]
-
Weeman1
veterán
válasz mgTerminator #16178 üzenetére
Lehet hogy már volt ugyan ez a kérdés amit feltettél,
és azért nem válaszolnak.
Próbáld a keresőt.Xiaomi 11T Pro
-
trance89
őstag
válasz mgTerminator #16178 üzenetére
lehet hogy te nem tapasztalsz hibát a rendszer azon részeiben amit használsz de mások igen:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2035141&page=1029
egy szóval rengeteg a bugokkal kapcsolatos hozzászólások száma, konkrétan csak minden 2. hsz
stabil cm-ből pedig csak ics van rá:
http://get.cm/?device=i9300&type=
ezzel szemben a gnex: http://download.cyanogenmod.org/?device=maguro&type= -
ntomka
nagyúr
-
TOZ
addikt
válasz mgTerminator #16182 üzenetére
Majd fogod
-
trance89
őstag
-
macimeister
aktív tag
Ami van toolkitben camera mókolás. Azt alapba tartalmazzák a romok is (cm) vagy rá kell külön nyomni?
-
qltsar
veterán
válasz mgTerminator #16186 üzenetére
tényleg jó lenne nem offolni már, de legalább off-kommentbe rakhatnád az s3-mas dolgokat !
Fentvolt nálam is tegnap estig PA 3.5, nem rossz, de volt 2 random restart , ígyhát ment vissza egyenlőre a Purity.
[ Szerkesztve ]
-
Weeman1
veterán
válasz bajnokpityu #16196 üzenetére
Én S2-nél már megutáltam a TW-t.
Enzo CM10 theme
Nálam működött CM10.1-en is.Xiaomi 11T Pro
-
SamS20
senior tag
Ennyire jó nálunk a cm 10.1? Én a gyárival is teljesen meg vagyok elégedve
Igaz csak Ak kernellel.
Más : a kamera modok amik a toolkitben vannak más főzök romokban nincs benne
Legalábbis én nem találkoztam vele.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest