Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
forintuser
őstag
válasz mgTerminator #16642 üzenetére
Nem fostad le a bokád... De igen is haragszok..
Na jó nem...
Holnapkészítést vállalok.
-
mgTerminator
veterán
válasz Dzsuri89 #16650 üzenetére
Ha tisztában vagy az android ram kezelésével, akkor mi a fenének nézegeted még mindig hogy mennyi szabad??? Ettől tudok megőrülni, mindenki a ramot nézi... Nem azért van benne hogy használjuk? Amúgy meg ha több ramot szeretnél látni, aminek ugye semmi értelme, akkor a teljesítménynél kapcsold be hogy többet szabadítson fel. Ha attól jobban alazol éjszaka hogy nagyobb számot látsz
Trance89: Lehet hogy a csapból is az folyik, de a samsung és az S széria már bizonyított az LG mit bizonyított? Hogy lófaszkarikát nem ér. Ez az én véleményem. A külső meg relatív, van akinek tetszik, van akinek nem, pl nekem nem tetszik. Majd akkor mond hogy mennyire hiper szuper, ha megjártad vele a szervizet is, esetleg a szerviz járt nálad Addig szerintem nincs miről beszélnünk.
Látom annak szenteled az életed hogy engem bosszants, inkább menj a N4 topikba és ott élvezkedjetek. Mindenkivel tök jól lehet dumálni ebben a topikban, csak te vagy az aki kötözködik mindig... -
forintuser
őstag
válasz mgTerminator #16653 üzenetére
Uhhhh ...Hirtelen azt hittem nekem írtad...
Holnapkészítést vállalok.
-
Dzsuri89
őstag
Ennyit fűzök a CM-edre: SZAR
Valószínűleg azért tölti újra a launchert mindig, mikor kilépek egy appból. Gyári romon nem sűrűn fordult ilyen elő.
Eddig se jött be a CM, ezután se fog, úgyhogy felesleges erről újabb HSZ-t írnod.[ Szerkesztve ]
-
trance89
őstag
Lehet hogy a csapból is az folyik, de a samsung és az S széria már bizonyított az LG mit bizonyított? Hogy lófaszkarikát nem ér. Ez az én véleményem.
pontosan, ez a te véleményed, az nem bizonyíték ugye, hogy kiadták a legjobb ár/érték arányú telefont, nem mellesleg csúcskategóriás hardverrel 300-350 dollárért (8/16GB), az S3 500 környékén nyitott szal miről beszélünk?
olvass bele gsmarena.com-on a nexus 4 véleményekbe, nem 1 ember írta ott hogy S3-ról jött át és egyáltalán nem bánta meg, aki ilyenek után azt mondja a N4-re hogy "szar mert LG" az vagy elvetemült samsug fan vagy csak szimplán hülye
az olyan vélemények pedig nem érnek semmit amit az emberek a neten olvasottak alapján írnak, csak úgy megkérdem: hány prémium kategóriás LG okostelefonnal rendelkeztél? és hányat szervizeltettél? ha már annyira tisztában vagy az LG szervizeltettéssel... -
trance89
őstag
válasz Dzsuri89 #16655 üzenetére
Nova Launcher, beállításokban "Advanced" és "Keep in memory" - pipa, így a memóriában marad a launcher, ezzel a funkcióval ez a legszmútosabb launcher az összes közül, nálam így soha nem laggolt GNex-on sem
titaniummal pedig lefagyasztottam a gyárit (Trebuchet) így az teljesen ki van lőve[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Sziasztok!
Találtam egy ilyen nevű készüléket(nem magyar oldalon) és arra lennék kíváncsi hogy miért más a típusszáma? Különbözik valamiben a magyar országon lévő készülékektől? Típusszám:
Samsung Galaxy Nexus SPH-l700
Illetve Sprint szolgáltatós ha minden igaz, azt ha kifüggetlenítem használható magyar országon is? -
trance89
őstag
válasz Zsírkrétamen #16659 üzenetére
a Sprint-es GNex (USA verzió) CDMA nem pedig GSM ami itt használatos, szal itthon max egy multimédia kütyünek jó
külföldről ilyen telefont rendelni (szolgáltatófüggőt meg végképp) nem kicsit kockázatos, ha ott személyesen veszed az már más[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
Hoppáré első random restart a legújabb PA-n csak lapoztam egyet NOVA Launcher-ben ...na az ilyenek miatt megyek vissza mindig CM-re , bár most jött ki egy új PAC, ami elvileg már RC, lehet kipróbálom.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
-
qelicoh
csendes tag
Sziasztok!
Mióta megvan a GNex azóta használom a Light Flow-t. A gondom az, hogy a beérkezett Gmail üzeneteket nem jelzi, az öszzes többi beállított értesítés működik, egyedül csak ez nem. Van rá gyógyír? -
-
palesz53
senior tag
kis érdekes samsung ügyben... elgondolkodtató!
ha lenne nálunk is wallet, akkor a gmailben majd megjelenő pénzküldés és fogadás igen ötletes opció lehetne itthon is...
quelicoh - nekem pl semmi bajom a lightflowal, simán jelez rezgéssel, hanggal és fénnyel is 2 gmailes címet is...
[ Szerkesztve ]
vezess, kövess, vagy takarodj az útból
-
wardemi
senior tag
megy a köpködés meg a hypolás ehj... am meg a supon kívül tök mind1 mi gyártja szerintem a google megszabja a minőséget valszeg és ezek is csak beszerzik az alkatrészeket és összeszerelik .
Az hogy a samu meg a legnagyobb tény annyi szarja van hogy az bűn . Az piac elárasztása meg sok reklám meghozza gyümölcsét . Én úgy vagyok hogy ami nexus az rossz nem lehet . N4-et meg ha hozzám vágnák elfogadnám amúgy meg az ereje max ami kéne desing nálam nem nyert nagyon , de megtudnám szokni "ha muszáj" lenne
[ Szerkesztve ]
iphone 5c | Nexus 7 (2013) | Samsung Galaxy Nexus | PW3
-
Weeman1
veterán
Kipróbálta már valaki az új PA.-t?
Xiaomi 11T Pro
-
trance89
őstag
válasz mgTerminator #16677 üzenetére
mintha ez eddig nem lett volna koztudott, attól mert mindenhol samsung reklámot látok még nem leszek samsung fan
-
trance89
őstag
válasz wardemi #16678 üzenetére
am meg a supon kívül tök mind1 mi gyártja szerintem a google megszabja a minőséget valszeg és ezek is csak beszerzik az alkatrészeket és összeszerelik
igen de ez egyedül csak a nexus szériára vonatkozik, a samu pedig pont az a gyártó aki leginkább pofonköpi a google-t a szarrámoddolt szoftvereivel
[ Szerkesztve ]
-
mgTerminator
veterán
válasz trance89 #16681 üzenetére
Ha ennyire utálod a samsungot akkor miért volt GN-od és miért nem adtad el ha ennyire szar? Egyébként én nem látok sehol reklámot, tehát engem ez nem befolyásol, nem is tudna...
Amúgy ez fölösleges off, ha annyira szereted az LGt akkor vegyed használd, kész... engem úgysem tudsz meggyőzni (és ahogy elnézem a többieket sem túlzottan), nekem a samsung már bizonyított, jól bevált És miért cseréljük le azt ami jó?
-
mtm800
senior tag
Szerintem meg mindenki azt vesz és használ amit akar . Én sem vagyok samu fan , csak egyszerüen szeretem ,nálam is bizonyított már. A kiskapukat pedig nem véletlenül hagyja nyitva a samu, épp ezért ilyen a supp-ja. A szorgos amatőrök fejlesztései viszik előre a céget nem a fejlesztőmérnökök által kigondolt opciók....azok csak iránymutatók a gondolkodni szerető " buheráló amatőrök" számára . Épp ezért vannak ott ahol vannak. Egyébkén épp ez a cég az egyedüli gyártó amelyik tokkal vonóval tud előállítani telót vagy épp más multimédiás eszközöket és nem szorul részegység vagy fő komponens beszállítókra.
-
TOZ
addikt
válasz trance89 #16658 üzenetére
Ezt nem is tudtam. Thx. (Kicsit nalam is ujra toltogetett, de fostam lefele. Nexus for president! Bármelyikrol is legyen szo!)
Es (bar izgatja a fantaziamat az N4) most mar mindenkeppen marad a Ganex. Belezugtam a Seiko 6139es orakba es KELL vennem egyet. Leginkabb egy Pepsi Pogue- lenne jo ujitani.
[ Szerkesztve ]
-
trance89
őstag
válasz mtm800 #16684 üzenetére
mikor írtam azt hogy vegyétek ezt a telefont mert ez a jó, a többi semmit sem ér? mindenkinek szíve jogában áll azt használni amit szeretne, ebbe nincs másnak beleszólása, de azt nagyon rühellem amikor valaki olyasmival jön hogy a "N4 egy vicc mert LG, csak a samu a király"
Ha ennyire utálod a samsungot akkor miért volt GN-od és miért nem adtad el ha ennyire szar? Egyébként én nem látok sehol reklámot, tehát engem ez nem befolyásol, nem is tudna...
a reklámmal kapcsolatban elég annyit mondanom hogy minden fontos sporteseményen amit milliók néznek ott virítanak a gigantikus samsung feliratok, mint pl most a hoki vb-n is minden egyes visszajátszásnál a szemembe nyomják a logójukat, meg aztán az s3 reklámok az olimpiai műsor minden második percében, egyáltalán nem volt irritáló... így aztán nem csoda hogy minden laikus agyába beleég ez a márka
a GNex-om pedig kerek 4 hónapig volt meg, csak azért vettem mert Nexus de mint itt is írtam pár hónapja 1 hónap (még azt sem mondhatni hogy nagyon aktív) használat után már látszott is a beégés, a sávosodás már a legelejétől jelen volt, mindez egy vadiújan vásárolt készüléken, nálam itt örökre leáldozott az amolednek
tesómnak jó lesz, ő nem olyan igényes, de ha már jobban fog virítani a beégés akkor visszaviszem[ Szerkesztve ]
-
iOnizer
tag
Jesszus mi van itt! GalNex tocpicban oltani a Galnexet? Ezt azért nem gondoltad komolyan...Ha nem tetszik, akkor minek puffogsz itt? N4 kijelzője jobb? Attól függ miben. Nem ég be, cserébe a fekete ott olyan, mint itt egy 80%-os szürke, a szineiről meg ne is beszéljünk...
Alá bizony
-
trance89
őstag
válasz iOnizer #16689 üzenetére
mégis hol oltsam ha nem a saját topicjában? LOL
ha visszaolvasol nem 1 ember írt már ezzel kapcsolatban, ha pedig mutatsz olyat is aki ennek örült akkor megtapsollakNem ég be, cserébe a fekete ott olyan, mint itt egy 80%-os szürke, a szineiről meg ne is beszéljünk...
látszik hogy nem volt még a kezedben ilyen telefon, sötét környezetben legalábbis biztosan[ Szerkesztve ]
-
SamS20
senior tag
Én talán csak az üveg hátlap miatt nem vennék n4et.de ha valaki azt mondaná hogy nesze itt van cseréljük el plusz fizess rá 20at szerintem bele mennék.
Ips volt a Optimus 2xem is. Annyira azért nem rossz az, plusz nappal jobban látod mint az amoledet.
Szín beállításokkal meg mindent meg lehet oldani kb n4en is.
-
Weeman1
veterán
Fölösleges vitatkozni ilyen dolgokon hogy kinek mi a jobb.
Nem vagyunk egyformák,fogadjuk el a másik véleményét is.Xiaomi 11T Pro
-
őstag
Hali!
Haverom eladná a Nexusát. A kijelző nem tökéletes, tehát látszódnak azok a hibák (sávosodás), amik az 1. hsz-ben vannak leírva és egy kis karc is van a kijelzőn. Speedshopos lebélyegzett garanciajegy van, de a számla nincs meg. Így él a samsung garancia? Ha be tudom regisztrálni mysamsung-on, akkor hivatalos a gari, vagy nem jelenent semmit? Szerintetek érdemes vele fogllakozni? Ha igen, mennyit érhet?
Köszi, üdv!
-
TOZ
addikt
válasz lsebestyen #16697 üzenetére
"A Magyarországon vásárolt készülék garanciális javításához minden esetben szükség van a jótállási jegyre (magyar, EU-s vagy szolgáltatói garancia) és számlára."
"Kérdésére válaszolva, az Európai Unióban vásárolt telefonok esetében, a garanciális javításhoz elegendő a számla bemutatása."
Csak, hogy ne legyen olyan egyszeru...Magyarorszag EU tag. A fenti mondatokatt pedig a Samsung irta nekem.
[ Szerkesztve ]
-
obZen
tag
válasz mgTerminator #16694 üzenetére
Pontosan ugyanolyan, mint te.
"Nice car, must be fast but I don't give a fvck, and will laugh if you get stuck under a truck!" *http://www.dongatto.com* *http://www.facebook.com/itoldu.hu*
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD A10, A8, A6, A4 7xx0 "Kaveri" & "Godavari" APU
- Elektromos autók - motorok
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Autós topik
- Xbox One
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest