Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2024-08-01 (Frissítés: 2024-08-11) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2024-08-01 (Frissítés: 2024-08-18) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Köszi! Tedd már meg, hogy a kikapcsolást valamikor reggelre, az ébredés előttre állítod (nálam például reggel 6ra van állítva). A fenti módon ugyanis nekem is kikapcsol, sőt, ha reggel 6-kor épp a kezemben van és aktív a kijelző, akkor szintén kikapcsol. Talán a mélyalvás miatt lehet, vagy ki tudja.
Évek óta (már az előző telefonon is) használtam, de csak a februári frissítés óta nem működik.[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Létezne hogy két sim kártya esetén rosszab a térerő?
Most beraktam egy második sim-et net miatt, és mintha egy csíkkal kevesebb lennePl a képen[kép] látszik hogy egy páca, na ezen a ponton egy sim-el kettő három szokott lenni
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
4Grider
nagyúr
Az adott távoli bázisállomáson lévő 800 MHz-es cellára sokkal jobb térerőt fog mutatni a telefon, mint az ugyanazon lévő 1800 vagy 2100 MHz-esekre. És a telefonod tőled függetlenül a bázissal egyeztetve fog ezek között váltogatni. Szóval teljesen logikus, hogy egyszer sokkal jobb a térerő, mint máskor. Ráadásul esténként hajnalig tartóan sávlekapcsolások is szoktak történni...
-
Csigusz 1
aktív tag
Nekem is megjött a frissítés. Amit így pár perc után észrevettem, hogy az ujjlenyomatos feloldás végre ismét viszonylag stabil lett, mint amilyen új korában volt.
My name is Biga... Csigabiga! :D
-
Predatorr
őstag
Frissítés után, zsebben:
„Ön 15x próbálta meg ujjlenyomattal feloldani a telefont sikertelenül.” Stupidphone, összekeveri a nadrágzseb szövetét egy ujjlenyomattal. „Smart” lockok off.
Másik alkalommal aktív kamerával vettem elő.
Végül is, legalább a 112-t nem hívta föl, és nem csinált 50db „adja meg eü. adatait” képernyőmentést...Amúgy javult a memóriakezelés.
Aryes: van valahol használható leírás ezekhez a Samsung átszabási segédprogramokhoz? Leszedtem az egész kupacot, de tök bénák, olyan beállítások felé mennek el, amelyekkel semmit nem tudtam kezdeni(pl. nem tudtam a telóról képet betenni háttérnek,mert meg sem jelentek), nethozzáférést kérnek, vagy a végeredmény hulladék. Kiirtásukkal sojat javult az üzemidő, mintha használatlanul is dolgoznának a háttérben, gsam bat. mon. ki is mutatta.
[ Szerkesztve ]
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
bul07
nagyúr
válasz 4Grider #11562 üzenetére
És tud olyat hogy egyik sim-en jobb a térerrő?
Mind a kettő telekom egyik előfizetésses másik feltőltősEgyiknél több, és nem egy pillanatig vol ilyen
[kép]( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
-
nagyúr
válasz gerner1 #11575 üzenetére
Nem emlékszem pontosan, csak arra, hogy az még az 5.1 frissítés előtti valamelyik utolsó firmware volt, talán a februári. De az biztos, hogy az kb. egyszeri eset volt, és sokkal kevésbé volt már stabil az a firmware, mint a tavaly augusztusi, Android 12-es, ami akkor is hozta ezeket a számokat, amikor egy hónapig nem volt újraindítva.
Fogalmam sincs, hogy mit piszkálnak folyton a motortérben, de egyre távolabb kerülnek a megoldástól. Persze az is lehet, hogy a Google valamelyik biztonsági frissítése tehet róla, vagy egyszerűen maga az Android 13 nem egy szerencsés kiadás, de én már előre rettegek a 14-es frissítéstől.Annyira, de annyira szeretnék már nyilvánosan bocsánatot kérni az egész topiktól egy jól sikerült frissítés után a sok nyafogásért.
-
Ganzer
aktív tag
Asszony elnyomkodta a telót.. Google chrome app keresője most asztali módban van, hogyan lehet visszaállítani mobil nézetre? Bocsi az offért.
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Nektek működik a Youtube? Nekem pár perc után elkezd "körözni" és leáll. A gyári és a Vanced helyett használt, csak nem jut eszembe mi volt az.
-
snpetit
aktív tag
Nekem is megjött a frissítés. Utána CIB app induláskor jelzett, hogy root-olt a teló
-
Steevy84
kezdő
Augusztusi frissités óta ha bekapcsolom a szemvédő funkciót, utána nem lehet kikapcsolni, mármint azt mutatja hogy ki van kapcsolva de ugyanúgy aktív a kékfényszűrés, ujrandítás segít csak rajta, de ugye az is csak addig míg ujra rá nem nyom az ember, másnál is jelentkezik ez?
-
bul07
nagyúr
Térkép alkalmazás nektek is vesszetül meríti a telefont, és jó fel is mellegíti
Annak ellenére hogy be van állítva hogy ha fut akkor energia takarékosság be van kapcsolva[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
gerner1
nagyúr
Amennyiben úgy hozza a szűkség, akkor csak offline-navi -t használunk. Ugyanakkor, ha tesztelni kéne, akkor milyen időtartam (a minimum), és milyen körülményekkel ? .... - nem mindegy plö, hogy 1ó a belvárosi árnyékoltságban (jó időben is), vagy 1ó nyílt terepen, jó időben (kedvezőbb műholdvétellel), + az online-navi funkciókkal: akkor biztosan 4G -n (vagy 5G) van-e végig, vagy mondjuk ez utóbbi hiányában a 2G -s bitrate -en erőlködve....
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz gerner1 #11599 üzenetére
Balatonnál, M6 Érd könyékén, de akkár Nagyvárad v. Gyula vagy Debrecen környéke mindegy, ha megy akkor melegszik a telefon és merül mint egy kő a vízben
Sőt a telefon is jelzi hogy hogy nagyon energia zabáló még háttérbben is.Megy a nett ahol van 5G ahol nincs egyébb.
Már rég tapasztalom de mostanra idegesít ezért kérdeztem.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest