- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya014
csendes tag
Közel két hete csatlakoztam én is az A41 tulajok közé. Sokat vaciláltam, mert a teljesítményét jópár tesztben kritizálták, de játékokat egyáltalán nem használok, és nem is tapasztaltam semmi problémát ilyen téren. Teljesen jól teszi a dolgát.
A telefon mérete pont ideális, többekközt A51 és A71 tulajok is irigykedve figyeltékA kijelző csillagosötös, mindenképp amoledet akartam, és ezekkel a vékony kávákkal nagyon tetszetős az összkép. Az akksijában 5-6 órás kijelzőidő simán benne van.
Kamera fronton hiányolok pár extrát funkciót; se éjszakai mód, se hyperlapse, se timelapse, amit viszont tud, azt korrektül csinálja. Az alsó hangszóró média lejátszásnál szólhatna kicsit szebben, az ujjlenyomatolvasója pedig lehetne picit fürgébb is, de igazából nincs semmi komolyabb hibája a telefonnak. Én nagyon szeretem, nem bántam meg a vásárlást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (164)
- Eladó Független Iphone 13 Pro 256GB 87% Akku Hibátlan Dobozosan
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged