Hirdetés
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy A3 tudnivalók!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AliasB
senior tag
válasz #77081088 #5348 üzenetére
Ezért is írtam mert sokan hagyják automatán. Nekem az túl világos és bántja a szemem Annál lejjebb használom kivéve tűző napon amikor a 100% kell ugyanis annál nincs feljebb minden annak a függvénye, hogy milyen "fénybe" használja az ember a telefont. Nyilván folyamat 100%on pik-pak lemerülne.
Járj nyitott szemmel.
-
szemesi69
addikt
válasz #77081088 #5346 üzenetére
Fölösleges ragozni, ebből mindig vita lesz, nem is bánom, hogy váltottam, egy utolsó vélemény, a telefont a fiamnak adtam, autó fényerőn használja, egész nap face, messenger, játékok, és így is bír egy napot simán. Korábban amíg én használtam, mindig autó fényerőn volt, nem igazán befolyásolta a fogyasztást.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
AliasB
senior tag
válasz Francisco #5353 üzenetére
Olvastad amiket írtam eddig? Szerintem nem ezért leírom nálam 2 nap alatt megy 5-6órát (egy töltéssel) legalább olvasnád el amiket írok
Igaz a belakásnál egy nap alatt ment annyit plusz a sok letöltés meg a szinkronizálás miatt plusz 850MB adatforgalom. Ezért bírt csak egy napot akkor. Amúgy két nap megy ennyit.
[ Szerkesztve ]
Járj nyitott szemmel.
-
bepe79
addikt
Egyébként nem csak az A3-at drain-eli jobban a 6.0 (M)
"BATTERY DRAIN
Android 5.0, also known as Lollipop, was initially regarded as gentler to the battery compared to KitKat although reality showed otherwise. We know that details about Marshmallow features are still subject for speculation, but it does show more or less similar trends to Lollipop in terms of general software architecture. This means that battery drain problem may very well be one of its expected weaknesses."Itt is (és több másoldalon is) azt írják, hogy a 6-os Android egyik legnagyobb gyengesége az 5-ös Lollival szemben, hogy szívja rendesen lefelé az akksit.
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
Francisco
csendes tag
válasz szemesi69 #5363 üzenetére
Feltettem de az is azt mutatta, hogy az android rendszer sokat fogyaszt. A rendszer ui problémát kijavítottam.
A frissítés után a gyári vissza állításon és az újbóli belakáson kívül semmit nem kéne csinálni normál estben, hogy ne legyen rosszabb az aku idő. Nem kéne mindenféle hókuszpókusz beállításokat csinálni.[ Szerkesztve ]
-
szemesi69
addikt
válasz Francisco #5364 üzenetére
Nem is hókusz- pókusz, de normálisan be lehet állítani, arról nem tehetek, hogy a Gsamot nem tudod használni, értelmezni. A magas android rendszer pedig egyértelmüen google hibát sejtet, amit a gsam jelez, jelezne ha tudnád értelmezni. A hibás google play frissítés okozza, amit már írtunk, hogy lehet javítani.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
törölt tag
válasz szemesi69 #5352 üzenetére
Szia!
Tényleg nem szeretnék vitázni,mert ahány ember annyi féle felhasználás,de...
"és így is bír egy napot"
Szóval megerősítetted amit én is írtam.Én sem tinédzser vagyok,facebook nálam nem játszik,kevés viber szokott lenni,játék egyáltalán nem. Ha nem csak dísznek van a telefon akkor nem fog 5-6 órás kijelző időt produkálni. És ha valaki azt állítja hogy neki ennyi jött össze bizonyítsa is,mert megtévesztő!!! Ha valaki telót szeretne vásárolni és ezeket olvassa róla,utána meg napokig keresi a hibát hogy neki nem jön össze a fórumon bezengett csoda.
Végszóként! Okostelefonként használva,amoledet kihasználva,nem 5% fényerőn használva,wifin on,adat kapcsolat on,szinkron on,napi kb 1h internet mellett akinek 2 nap és 5-6 óra kijelző időt produkál attól bolti áron megveszem a készülékét!!!
-
gekkoXT
senior tag
A zárolt képernyő időjárás kijelzésének megoldását én írtam le.
ITT találod. -
szemesi69
addikt
válasz #77081088 #5370 üzenetére
Szia! Az internet nem felejt, vissza kereshetők a képernyő mentéseim 1.5 nap alatt volt 6 órás kijelző időm, én facézok, messengert ritkán használok, 80℅ - ban netezek a telefonon, minden felhasználó függő. Most a P8 lite nálam 43óra 54 perce megy, a kijelző időm 4 óra 30 perc. Ezt azért írom ide, mert az A3-mam többet is tudott. Ez is most 80-90℅ internet használattal történt, ha gondolod mutsthatok képernyő mentést. Most még 20℅-on van a p8 Ez a p8 lite képernyő mentése, mondom az A3-om nálam többet tudott.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
AliasB
senior tag
Nekem sem zabálja az akkut és most 50%on 2.5óra a kijelzőid egy nap után. Teljesen alap, hogy 2napot elmegy 5 vagy akár 6óra kijelzőidővel! Pécsen át lehet venni a telefont a bolti áráért! Tettem már fel képeket róla de nem érdekel ki mit hisz el vagy mit nem! Nem csak az enyémnek bírja ennyit az akkuja
Járj nyitott szemmel.
-
-
szemesi69
addikt
válasz Francisco #5376 üzenetére
Mit nem használtam vakegér, 2 napja lógok vele a neten. Azért tettem ide másikat, mert szemléltetni tudom a felhasználási szokásaim, és ismételten le írom neked, mert a felfogásod elég gyenge, az A3-am többet tud ennél, és őt jelenleg a fiam használja.
Most már csak egy utolsó kérdésem van hozzád, értesz egy kicsit is a droidhoz, hogy nem vagy képes felmérni értelmezni egy akku statisztikát, ami egyértelműen mutatja, hogy használva van, és van képed be nyögni, hogy nem is volt használva,
Egyszer már beigértem, hogy nem állok veled szóba, most végleg be fejeztem, további szép napot neked, és ne is reagálj semmit, nem fogok válaszolni.[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
Francisco
csendes tag
válasz szemesi69 #5379 üzenetére
Azért gyenge a felfogásom mert az a3 többet bír és most a fiad használja?
Vagy csak azért gyenge a felfogásom mert nem hiszek neked még akkorsem ha egy teljesen más gyártó telefonjáról raksz fel akuhasználatot és utána azt állítod, hogy az a3 ettől is jobb?
Én se beszélek veled és nem is akarok vitázni veled, aki olvassa ezt a fórumot majd eldönti kinek van igaza. -
törölt tag
válasz szemesi69 #5372 üzenetére
Én nem vagyok egy nagy telefon begyár,de ezen én sem látom hogy mennyit is ment a böngésző Illetve ez mekkora fényerőn ment.
Eme stílusodat elnézzük most neked ,mivel már nem vagy topikgazda!Tehát! Akku használat=felhasználásfüggő! Egyetértünk? Részemről befejeztem erről a vitát.
Pace!
-
szemesi69
addikt
válasz #77081088 #5383 üzenetére
Veled semmi bajom, egyet értünk A stílusommal nincs gond, viszont kolléga sikeresen kihozta belőlem az állatot Nálam a fényerő, mindig autó, A kijelző idő 80%-a böngészés volt a maradék pedig a Pixworld nevü játék, és ezzel én is befejeztem a témát Rendes tag vagy, csípem a stílusod
galaxys80 be aranyoztad az estémet
[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
bepe79
addikt
válasz #77081088 #5383 üzenetére
A felső screenshotja alján (a szoftver résznél) jönne gondolom a böngésző és egyéb appok akku-használata, az kilóg a képről, amit látunk az inkább a hardware használatot részletezi (kijelző, wifi, stb.)
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
Zso83
tag
Elnézem a kis vitátokat és jót mosolygok...
Na, de a lényeg! Nálam sem merül jobban a teló (független) és valami beállítás probléma lehet. Gondolom többen panaszkodnának itt a fórumon is, ha ez általános probléma lenne...
Én nem azért írtam ezt, mert vitatkozni akarok, csak a saját tapasztalatom osztottam meg a fórum-és telefonos társasággal"Egész életedben egy dolog lesz, ami mindig kitart melletted: az árnyékod..."
-
AliasB
senior tag
Igen a beállítás lehet az egyik probléma de abból olyan sok van, hogy nem is lenne egyszerű mindet leírni. Egyrészt mert olyan sok van másrészt meg nagyon szétszórt és logikátlanul eldugott és összefüggéstelennek is tűnhetnek.
Nem konkrétan a merülés de lásd az időjárás kijelzését zárolt képernyőnél. Nem volt elég az időjárás kijelzése zárolt képernyőnél részt kipipálni ami ezt eredményezné és logikus lenne! Át kell kapcsolni egyszerű üzemmódra és ott az időjárás widgetnél be kell kapcsolni a helymeghatározást meg buzerálni hogy kijelezze. Teljesen logikátlan a dolog ugyebár pedig ez van. Amikor kérdeztem a samsungosokat ők még ennyire sem voltak képbe és szervizbe akarták küldetni amitől ez a szoftveres hiba nem javult volna meg.
[ Szerkesztve ]
Járj nyitott szemmel.
-
mester1242
tag
válasz Francisco #5381 üzenetére
Hát eddig csak csöndben "hallgattam" és figyeltem a szópárbajt, de nem bírom tovább. Gyakorlatilag bármilyen bizonyítékot mutat neked az ember, elintézed egy vállvonással és kitalálsz valami indokot, hogy miért nem releváns és használható a bizonyíték. A kezdetek óta figyelem a fórumot és megszámlálhatatlan képernyőfotó van az akkuhasználatról amik bizonyítják az 5-6 óra kijelző időt. Csak szarsz rá, hogy visszakeresd. Vagy, mert lusta vagy vagy rosszul érintené a gőgös büszkeséged, hogy kiderülne baromságokat beszélsz. (ezzel nem azt állítom, hogy neked nem merül a telefonod mint a nyeletlen balta! csak akkor az sajna user error)
Hogy ne csak off savazást írjak: személyes tapasztalat: állandó wifi, adatkapcs, szinkron, és gps mellett napi 1-2 óra böngészés 3-4 óra deezer háttérben, 1-2 óra face (mesenger és lite vegyesen) plusz egyéb teendők, fotózgatás, emailezés stb minden áldott nap és nap végére általában 50-60%-on vagyok.
Végszó: nem tudom feltűnt-e de a többség nem neked ad igazat és közöttük jó páran tudják is, hogy miről beszélnek. Nyilván ez nem azt jelenti feltétlenül hogy "egyél szart mert, 10 millió légy nem tévedhet". De jelen esetben érdemes lenne ezen gondolkozni egy picit. Ha a userek 80-90%-a nem ad igazat akkor kinél lehet a bibi.
-
Francisco
csendes tag
válasz mester1242 #5390 üzenetére
Nem tudom neked feltünt e ha vissza olvasol, hogy ezt a vitát lezártuk.
-
szemesi69
addikt
-
Gergusz1980
újonc
válasz Gergusz1980 #5337 üzenetére
Erre estleg valaki?
-
Francisco
csendes tag
válasz mester1242 #5393 üzenetére
Te csak trágár szavakkal támasztottad alá a valósnak vélt igazad.
De hagyjuk az egészet én már vagyok olyan idős és tapasztalt, hogy hülyítsenek. Látok amit látok hiszek amit hiszek. Téma részemről lezárt. -
szemesi69
addikt
válasz Gergusz1980 #5394 üzenetére
Elméletileg várható, de biztosat csak a samsung tudna mondani.
Xiaomi redmi note 12 pro
-
Bjørgersson
félisten
Rég jártam erre, egy kérdésem lenne; vissza tudom valahogy varázsolni a 6.0.1 előtti rendszert a telefonra? Nem igazán győzött meg ez a frissítés, hiányzik a sok kis apróság, amit az előző rendszerrel megszoktam.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
szemesi69
addikt
válasz Bjørgersson #5398 üzenetére
Hivatalosan nem, a szerviz sem szoftverez vissza felé sajnos, konkrétan még senki nem írta, hogy megcsinálta volna.
XDA-n nézz utána esetleg, ott előbb találsz választ.[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
Bjørgersson
félisten
válasz szemesi69 #5399 üzenetére
S ha nem hivatalosan oldom meg magamnak, ugrik a gari?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest