- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
veterán
"Igen, a videokártya CLUT-ját írja át"
Na, hát nekem is úgy tűnt! Mármost, lehet hogy csak én vagyok béna, de nekem, eddigi korlátos tapasztalatim szerint, a szűz Windows (+ videokátya driver) nem nyomta át a profilból a CLUT-ot a videókártyába. Ha ez így van, akkor valaki berakja az itt megadott ICC profilt anélkül hogy valami LUT loadere fel lenne téve a gépre, akkor nem lesz neki 2.2 gammája. Sőt, a színprofil-tudatos cuccoknál (Photoshop, stb) még rosszabb is a helyzet így, mintha nem lenne CLUT állítás a profilban, mivel az ICC profil feltételezi, hogy a profilban szereplő CLUT be van töltve, tehát nem fog (számottevően) szoftveresen gammát korrigálni. Szóval itt most vagy én voltam/vagyok béna, vagy ki fog derülni, hogy ez a PH!-s kalibrálós buli ez ál-igényeket céloz meg (placebo effekt).
"Csak kérdéses a számomra, mindez milyen minőségben történi"
Csodák nincsenek, ez 3x8 biten kell hogy megtörténjen, azt meg tudjuk milyen. Épp ezért ez kicsit "csalás", ami a monitor képességeinek vizsgálatát illeti. Ha eltekerem a vidókártyán a gammát, bizony sávosít mint a rossebb. Épp ezért, mivel fLesh-éknek a kalibrálóval került fel LUT loader, és úgy tűnik az elég nagyot kellett hogy korrigáljon a gammán, furcsálom is, hogy semmi sávosodást nem láttak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
- SAMSUNG AI Smart VA monitor 32" M7, 3840x2160, 16:9,
- EIZO FlexScan EV2750 fekete 27" 2560x1440 2K IPS monitor PIVOT, HDMI - több db - Made in Japan!
- SAMSUNG (LH98QMCEBGCXEN ) 250CM !!! 4K WIFI SMART MONITOR ! AKCIÓ! IGAZI MOZI!!
- Philips Evnia Ultrawide Gamer Monitor!34"/3440x1440/Mini LED/1400nit/165hz/G-sync-Freesync/Ambiglow
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3354
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest