Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- petipetya: Nagy chili topic. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
nagyúr
Fényerő/kontraszt: 970P pl. 50-es brightness alá menve csak a kontrasztot állította (in->out függvény meredekséget) (és titokban, azaz ez nem látszott a monitor által mutatott kontraszt beállításon), 50 fölött meg csak a háttérvilágítás erősségét. Az FSC P19-2-m meg 11-es brightness alá menve nem csökkenti tovább a háttérvilágítás erősségét, hanem elkezdi a blacklevelt negatívba tolni (azaz az in->out függvényt jobbra tolni, feltöltve 0-kkal a bal szélét, mert negatív világosság ugye nincs), ami persze rettenetes adatvesztéssel jár a sötétebb képrészeknél. OK, ez utóbbi nem a meredekséges kontraszt állítás volt, de megint az volt, hogy mikor kellően sötét képet akarsz elérni, a brightness letekerésekor a folyadékkristállyal kezd cselezni, amivel nem biztos hogy jól jársz. (Én pl. a P19-2 esetén inkább megálltam a 11-es brightness-nél, és a contrast-al csökkentettem tovább a világosságot.)
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraGear 34GN850P-B A csúcskategóriás ívelt gamer monitor!
- LG 34GP63AP-B 34 ívelt 2K WQHD 160Hz 1ms Gaming Monitor Lenyűgöző játékélmény
- 27% SZÁMLÁVAL! LG Ultragear 38GL950G-B Gaming IPS Monitor! 3840x1600 / 175Hz / 1ms / G-Sync
- LG UltraWide 40WP95XP ívelt 5K2K Nano IPS monitor! 72Hz / 5ms / FreeSync
- 27% Áfa! Samsung S27FG904XU Odyssey 3D IPS Monitor! 3840x2160 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő