- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Victoryus: Except in Hungarian :)
- RIOS Gépház: Terheléses támadás alatt a PROHARDVER! lapcsalád
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Letiltott a Marketplace
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Toyota Corolla Touring Sport 2.0 teszt és az autóipar
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskeni
aktív tag
Nana, M.2 slot-ra pazarlás lenne SATA sávszélességet használó SSD-t kötni. Pláne, hogy nekem az alaplapomon csak 1db M.2 slot van. Ha már M.2 akkor PCIe sávszélességet használjon, azaz legyen NVMe. Jó, van kártya formájában is NVMe SSD, de én olyat tuti nem fogok használni. Nagy és drágább is.
Meg hát azért abban megegyezhetünk, hogy M.2 SSD-t játékra használni teljesen felesleges. Ha megnézed, láthatod, hogy semmi érdemi különbség nincs M.2 SSD és SATA SSD között betöltési sebességben. Épp ezért most a legpénztárca-barátabb megoldás, amire gondolni tudok, az az én elméleti összeállításom. Kisebb tárhelyű M.2 NVMe SSD rendszernek (256GB bőven elég), "igénytelenebb" nagyobb tárhelyű SATA SSD minden másra. Potom pénzért kapsz ugye SATA SSD-t manapság egy két évvel ezelőtti állapotokhoz képest, illetve az M.2 NVMe SSD-k is kisebb méretben eléggé pénztárca-kímélők.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Az AMD Athlon 64 3500+ volt az utolsó mohikán, amit még 2005-ben vettem, azóta csak Inteleket nyúztam...
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Beszámítás! Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Samsung A54 128/8GB Fehér / ÚJSZERŰ állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest