- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 4
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB versus 990 PRO 2TB M.2 SSD
- sh4d0w: Tele a hócipőm
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikari
veterán
akkor felszaladt a proci 86 fokra.
Ez teljesen abnormális. Nem tudom, hogy mi történhetett ott, ennek a procinak max kézmelegnek kéne lennie. Amit el tudok esetleg képzelni, hogy a biosa valamiért úgy van beállítva, hogy átlépheti a 6w-os keretet. Megfigyeléseim szerint körülbelül 15-20 másodpercig kell turbó módban futnia az N processzoroknak, ezt követően lehúzzák az órajelet (és vele együtt a feszültséget, fogyasztást, hőtermelést), ami nálad esetleg valamiért nem történt meg. Amit írsz, hogy játék közben 30w, valószínűleg ez az oka a nagy hőmérsékletnek, amit mértél, mert alapvetően ennek nem kellene átlépnie a 12w-ot (természetesen billentyűzettel, egérrel, rammal és ssd-vel, stbvel együtt sem) max terhelés mellett, az is arra enged engem következtetni, hogy egy hibás beállítás miatt átlépi a megengedett tdp-t a gép, de az idle fogyasztás is magas. Esetleg a memóriára (N-hez általában laptop foglalatú DDR3L-t szoktak használni, de a te alaplapodon desktop ddr4 van, ami utóbbinak nem ismerem a fogyasztását), vagy a géphez kukázott adapterre tudok gondolni (ami mondjuk 3-4w-al többet fogyaszt üresjáratban, mint kéne).
Linuxos környezetben nem készítettem érdemi képernyőképet, mert ilyen teljesítmény mellett nem láttam értelmét
Én Linuxon használom az N-es konfigomat, teljesítmény tekintetében nem volt gond, a firmware csomagok telepítése tapasztalatom szerint csak a WIFI drivereket kelti életre, de mást nem változtat meg. A linux alatti játékteljesítményéről nem tudok semmit, mert én csak munkára használom az N-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmgyűjtés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Fujifilm X
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Asus ROG Strix G614JVR-N4014W SZÁMLÁVAL GARANCIÁVAL
- Nitro AN515 57 15.6" FHD IPS i7-11600H RTX 3070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Egyedi matricák gyártása, akár kis mennyiségben is! Kattints a további infókért.
- Apple MacBook Pro 16" (2021) M1, 32GB RAM, 500GB SSD Csúcskategóriás erő, elérhető áron!
- HP 280 Pro G2 Sff üzleti gép i3/8GB/WIN11
- LENOVO Legion Y530-15ICH - 15,6" FHD IPS - i7-8750H - 8GB - ÚJ 512GB SSD - Win10 - GTX 1050 Ti
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1135G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest