- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikari
veterán
akkor felszaladt a proci 86 fokra.
Ez teljesen abnormális. Nem tudom, hogy mi történhetett ott, ennek a procinak max kézmelegnek kéne lennie. Amit el tudok esetleg képzelni, hogy a biosa valamiért úgy van beállítva, hogy átlépheti a 6w-os keretet. Megfigyeléseim szerint körülbelül 15-20 másodpercig kell turbó módban futnia az N processzoroknak, ezt követően lehúzzák az órajelet (és vele együtt a feszültséget, fogyasztást, hőtermelést), ami nálad esetleg valamiért nem történt meg. Amit írsz, hogy játék közben 30w, valószínűleg ez az oka a nagy hőmérsékletnek, amit mértél, mert alapvetően ennek nem kellene átlépnie a 12w-ot (természetesen billentyűzettel, egérrel, rammal és ssd-vel, stbvel együtt sem) max terhelés mellett, az is arra enged engem következtetni, hogy egy hibás beállítás miatt átlépi a megengedett tdp-t a gép, de az idle fogyasztás is magas. Esetleg a memóriára (N-hez általában laptop foglalatú DDR3L-t szoktak használni, de a te alaplapodon desktop ddr4 van, ami utóbbinak nem ismerem a fogyasztását), vagy a géphez kukázott adapterre tudok gondolni (ami mondjuk 3-4w-al többet fogyaszt üresjáratban, mint kéne).
Linuxos környezetben nem készítettem érdemi képernyőképet, mert ilyen teljesítmény mellett nem láttam értelmét
Én Linuxon használom az N-es konfigomat, teljesítmény tekintetében nem volt gond, a firmware csomagok telepítése tapasztalatom szerint csak a WIFI drivereket kelti életre, de mást nem változtat meg. A linux alatti játékteljesítményéről nem tudok semmit, mert én csak munkára használom az N-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vicces képek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Magisk
- Milyen egeret válasszak?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- További aktív témák...
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Logitech G935
- Creative Sound Blaster Live! 5.1-es digitális PCI hangkártya
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 128GB Ultramarine -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3097, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest