Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Heroes fan
őstag
Ez a gamescom is egy nagy szemétkupac volt mért?,itt egy deka tripla A játék nem jött, THQ nordic játékai nagykiadók hova tüntek?
-
Yutani
nagyúr
Na, nem is tudtam, hogy most fog jönni. Jöjjön csak, én szeretem ezt a sorozatot!
-
exedoc
senior tag
Rohadt jó lesz. Várós nagyon :)
-
BiP
nagyúr
Már vártam, hogy az elején azt mondja, hogy "All systems nominal"

Fura így felülnézetből az egész lövölde.
Meg most katonák ellen is kell nyomni, nem csak szörnyek ellen? Nagyon együtt rohantak. Nem ismerem annyira a sztorit, csak furcsa volt.szerk: remélem mindenki behúzta pár napja az ingyen First Encountert GoG-en, akit érdekelt.
-
antikomcsi
veterán
MechSam, de még így sem tetszik nekem. Valahogy nem jön be a látottak alapján.
-
Chapel
addikt
Nekem is szemet szúrt, de mivel ez nem a végleges, így ennyin szerintem nem érdemes fent akadni. Várjuk ki.
-
Biztos az én szememmel van baj, de az ingame átvezető mintha komoly fps bajokkal rendelkezett volna. Amikor titánba ült és lőtt, ott már jobb volt. Fura így 2020-ban, vagy mikor máskor ha nem 2020-ban?
-
Yodafon
őstag
Há' hogy néz má' ki az öreglányon az az árnyék??
-
twollah1976
őstag
Tovabbra sem tetszik a SS.
Az teny, hogy egyedi, de ettol fuggetlenul nem tudom beleelni magam a jatekba. -
Chapel
addikt
Első blikkre a BFE motorja van alatta, pont ugyanúgy néz ki.
Amivel ennél a játéknál nincs gond, általában nincs idő nézelődni csak futás, oldalazás és pánik
-
GodGamer5
addikt
válasz
Heroes fan
üzenetére
Elég kopár a grafikája, úgyhogy az adatlapodon lévő gépigény több mint elég lesz neki.
-
Heroes fan
őstag
Csak jönne gépigény is bakker.
-
Daelion
őstag
Na a zenével már biztos nem lesz gond, nagyon bejövős.

Serious Sam játékokban van pár kedvenc játék zeném, sokat dob a hangulaton/játékélményen.
-
Sirandrish
legenda
Titanfall Sam?
-
GodGamer5
addikt
Nagyon kemény. Várós.
-
Enton
addikt
Na ez nagyon baba, remélem ebből is csinálnak VR verziót mint a többi részből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Orvosi kérdések
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Arc Raiders
- Villanyszerelés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Milyen autót vegyek?
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Phantom Black, fóliás új állapot, Regalaxy
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650 Steel Legend WiFi R5 8600G 32GB DDR5 500GB SSD RX 7800XT 16GB NZXT H700i
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest