Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• drizzt1666

tag

válasz eastsider #63 üzenetére

Szintén szhely, szintén sztk/szájsebészet: Húzás

Szegény doktornőben nem volt elég erő ahhoz, h kirángassa a fogam, helyette frankón szilánkosra törte (hátsó rágó). A szilánkok beleálltak a fogínyembe, a gyökér bent maradt én pedig ordítok és dől a számból a vér. De! kaptam beutalót a szájsebészetre :DDD
    Go oda, de nem fogadnak, már késő van. Másnap vissza. Előző este nem ettem, mert nem tudtam. A sebészeten a fúróról lerepült a cső, amivel hűtik, de sebaj, majd a véső, egy öntött ólomkalapács és +2 injekció megoldja. Hugom elájult, apám pedig inkább elfordult a látványtól. Csak úgy kopogott a fejem a székben. Összevarr, 1 hét múlva varrat kiszed.

Másik példa: Egyik nyáron édesanyám eltörte a bokáját nyaralás alatt. A legközelebbi kórház Keszthelyen volt. Bementünk, vártunk 4 órán keresztül a többi szerencsétlennel. Ezalatt anyám lába a kétszeresére duzzadt. Emlékszem volt egy olyan úr is aki a nyílt sebével várt ennyit, a kötése pedig már rég átázott, de nem baj, őt már nem fogja érdekelni, ha rádől az épület, mert kb olyan állapotban volt az egész hóbelebanc. Bekerült, jól megnyomkodták neki, had fájjon mégjobban és csak utánna küldték el röntgenre, onnan pedig gipszre (arról nem is beszélve, h a kisebbségi beteghordó úgy bánt anyámmal a tolókocsiban mint egy zsák szeméttel), de legalább a leletét 2x elcserélték, és nekem kellett rohangálnom miatta. Kapott jó nehéz (nem járó) gipszet és viszont látásra. Az már csak itthon, szhelyen derült ki, h nem írtak fel neki injekciót trombózis ellen és az egész diagnózis is úgy volt rossz ahogy, de nem gáz, ez magyarisztán :(((

Új hozzászólás Aktív témák